PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Dziewczyny tak strasznie się boję że jutro nie zobaczę nawet bladej... Przedwczoraj była blada, wczoraj już nie, dziś blada, a jutro? Załamię się chyba, bo te blade dały mi nadzieję...
-
poniewaz jestem w przedziale 35+, czesto zagladam na tamto forum. i wiesz co mala czarna, kiedy ja pisze ze sie boję to odpowiadaja że mam wrzucic na luz, i ze jestem bardzo niecierpliwa. ale kur.. , kazda ktora jest na tym forum jest dlatego ze ma problem, ze chce wygadac sie komus kto ma ten sam problem, wieksze doswiadczenie. itd tylko wiele z nich udaje, ze sa juz tak przyzwyczajone do niepowodzeń, ze i z mniejszymi emocjami do tego podchodzą. jestem tu od jakiegos czasu, ale cholera boje sie zadac pytanie. wiec Mała Czarna masz prawo sie bać bo ci zalerzy, ja tez sie boję , ale mimo strachu kazda z nas bedzie testowac az do @.
Asha, MalaCzarna, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:poniewaz jestem w przedziale 35+, czesto zagladam na tamto forum. i wiesz co mala czarna, kiedy ja pisze ze sie boję to odpowiadaja że mam wrzucic na luz, i ze jestem bardzo niecierpliwa. ale kur.. , kazda ktora jest na tym forum jest dlatego ze ma problem, ze chce wygadac sie komus kto ma ten sam problem, wieksze doswiadczenie. itd tylko wiele z nich udaje, ze sa juz tak przyzwyczajone do niepowodzeń, ze i z mniejszymi emocjami do tego podchodzą. jestem tu od jakiegos czasu, ale cholera boje sie zadac pytanie. wiec Mała Czarna masz prawo sie bać bo ci zalerzy, ja tez sie boję , ale mimo strachu kazda z nas bedzie testowac az do @.
-
MalaCzarna wrote:Hehehe. Jaką cierpliwość? Od 3 dni robię co poranek. Moja przyjaciółka mi sugeruje żebym zrobiła w dniu spodziewanej @, tak jak ona to zrobiła. To jest cierpliwość...
Iza75 lubi tę wiadomość
-
Ja się niecierpliwię i denerwuję, bo nie mam owu, a co dopiero jakbym była na Waszym miejscu. Po ścianach bym chyba z nerwów chodziła
-
Myślicie, że skoro nie mam jeszcze @ to jest możliwość, że będę miała w tym cyklu jeszcze owulację? Dziś od południa bolą mnie jajniki i znów mam nadzieję, że może owu zawita, ale boję się, że jutro rano znów nadzieje zniknie jak zobaczę niską temp
-
gigsa wrote:Myślicie, że skoro nie mam jeszcze @ to jest możliwość, że będę miała w tym cyklu jeszcze owulację? Dziś od południa bolą mnie jajniki i znów mam nadzieję, że może owu zawita, ale boję się, że jutro rano znów nadzieje zniknie jak zobaczę niską temp
-
Nie jestem. Dzis rano sprawdziłam zanim poszłam do gin, bo myślałam, że może da mi coś na wywołanie @ i chciałam mieć pewność żeby potem nie było. Ja już liczę tylko na owu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 20:09
-
dzisiaj czytałam cos na ten temat , bo jedna kolezanka z forum stwierdzila ze moj wykres to typowy bez owulacji, wiec przeczesałam cały interet i jedna pani ekspert napisala ze o cyklu bezowulacyjnym mozna powiedziec dopiero kiedy sie dostanie @. to ze jeszcze sie nie ma lub nie miało owulacji nie znaczy ze nie przyjdzie za dwa tygodnie. tyle tylko, że bedzie to dlugi cykl-
-
Asha, nie martwię się, że nie ma 2 kresek. Na to nie liczyłam teraz.
Tylko dziwi mnie, że bolą mnie dwa jajniki na raz, a nie jeden jak to zwykle mam. Oby to owu, bo już nadzieję sobie narobiłamWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 20:13
Asha lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:dzisiaj czytałam cos na ten temat , bo jedna kolezanka z forum stwierdzila ze moj wykres to typowy bez owulacji, wiec przeczesałam cały interet i jedna pani ekspert napisala ze o cyklu bezowulacyjnym mozna powiedziec dopiero kiedy sie dostanie @. to ze jeszcze sie nie ma lub nie miało owulacji nie znaczy ze nie przyjdzie za dwa tygodnie. tyle tylko, że bedzie to dlugi cykl-
-
gigsa wrote:Asha, nie martwię się, że nie ma 2 kresek. Na to nie liczyłam teraz.
Tylko dziwi mnie, że bolą mnie dwa jajniki na raz, a nie jeden jak to zwykle mam. Oby to owu, bo już nadzieję sobie narobiłamgigsa lubi tę wiadomość