PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
pompon wrote:http://zapodaj.net/2c5f0047eb92f.jpg.html
O góry kawałek ciemniejszy, a potem znowu niewidoczny prawie cień, więc pewnie jakoś felernie. Echpompon lubi tę wiadomość
-
Rudzia co Ty bredzisz. Serio. Ja na bank bym dzisiaj powyorzyla a nawet pobiegla na bete bo u mnie akurat w sobote laboratorium otwarte i juz bym sie po cichu cieszyla. Jak ja wierze w swoj cien ktorego nikt nie widzi to co dopiero takie krechy jak Twoje.
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Intuicja jest
-
Rudzia wrote:Nie chce sie zalamywac na weekend. Zrobie znowu w pobiedzialek a jak bedzie pozytywny znowu to dzwonie umowic sie na wizyte.. u mnie niestety nie da sie isc na bete.. nie robia tego..
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Nie chce sie zalamywac na weekend. Zrobie znowu w pobiedzialek a jak bedzie pozytywny znowu to dzwonie umowic sie na wizyte.. u mnie niestety nie da sie isc na bete.. nie robia tego..
I to w Polsce jest fajne, że prawie wszystko można bez recepty mieć, a i badania samemu porobic a nie czekać na czyjąś łaskę:
A Ty kochana się nie martw. Właśnie studiowałam Twój wykres i Ty 11 dpo miałaś zagnieżdzenie, i na wykresie to konkretnie widać gdyby nie to, że po owulacji tempka szla w niższym poziomie od razu byśmy to wyłapały, ale Twój kropek wolał figla spłatać i w ciuciu babkę się pobawić
Rudzia lubi tę wiadomość