PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
Dziewczyny gdzie te Wasze dwie tłuste kreski, chyba są nieśmiałe i się ukrywają za cieniami Nie martwcie się, jesteście tyle przed @ i chcecie aby od razu tłuste krechy wyskakiwały... Ja większość plusików widziałam u dziewczyn w 12dpo więc spokojnie jest czas W poniedziałek pójdziecie na bete i wszystko będzie jasne
Ja dziś o mało się nie złamałam aby testować... ale u mnie jest hmm 9, 11 lub może dopiero 6dpo... więc wątpliwe aby wyszedł zwłaszcza ten syf allegrowy w ogóle do tych paskowych jakoś mam dystans, wiarygodne są dla mnie te normalne wyglądające porządnie hehe -
Asha wrote:Toz przeciez juz dawno wam mowilam ze beret mam zryty
Rudzia lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:ty to po takich przejsciach widzisz wszystko w czarnych kolorach, wiec przestan bo to ci nie pomorze. pocieszasz wszystkie a ty sobie nie pozwalasz pomoc tylko wszystko negujesz. ja mam przechlapane ale ty masz jeszcze duzo czasu
a to niby czemu masz przechlapane he??? -
amelia04072006 wrote:poniewaz jestem w przedziale 35+, czesto zagladam na tamto forum. i wiesz co mala czarna, kiedy ja pisze ze sie boję to odpowiadaja że mam wrzucic na luz, i ze jestem bardzo niecierpliwa. ale kur.. , kazda ktora jest na tym forum jest dlatego ze ma problem, ze chce wygadac sie komus kto ma ten sam problem, wieksze doswiadczenie. itd tylko wiele z nich udaje, ze sa juz tak przyzwyczajone do niepowodzeń, ze i z mniejszymi emocjami do tego podchodzą. jestem tu od jakiegos czasu, ale cholera boje sie zadac pytanie. wiec Mała Czarna masz prawo sie bać bo ci zalerzy, ja tez sie boję , ale mimo strachu kazda z nas bedzie testowac az do @.
Pamietasz kochana, wczoraj to pisalas...a dzisiaj mi mowisz, ze mam wyluzowac -
Asha wrote:Pamietasz kochana, wczoraj to pisalas...a dzisiaj mi mowisz, ze mam wyluzowac
Iza75 lubi tę wiadomość
-
bianka wrote:Mam pytanie do Was: czy serduchowanie co 12 godz zmniejsza mocno liczbę żołnieżyków. Mój m teraz tak pracuje, że tak rozplanowałam przytulanie, inaczej by wychodziło co 1,5 dnia:/ poza tym mieliśmy chyba ze 3 dni przerwy przed pozytywnym lh;)
-
amelia04072006 wrote:Asha bo ty nie przyjmujesz zadnej wiadomosci ze masz szanse. specjalnie cie pytalam jak wyglada zagniezdzenie i kiedy testy wychodza. jesli nie bierzesz pod uwagę tego co ci inni mowia to przeczytaj to co sama piszesz. twoj cylkl sie nie skonczyl wiec cycki w gore, kup duzo testow, pij dla rozluznienia i pisz wiersze dla disco polo
Asha już ma cycki w górze, bo pisała, że bolące, tylko tego nie widzi;P -
bianka wrote:Jedyne co wiem, to lekarz zalecił nam serduchowanie codziennie w tych dniach, ale ogólnie z tego co wiem, to nie powinno się częściej niż raz dziennie, bo maleje liczba nasionek:/
no i sie sprawdza, ze za przeproszeniem kazdy chuj na swój strój...wedlug mnie co 2 dni jest najlepiej i tak zawsze zachodzilam...no ale wiadomo, kazdy organizm inny... -
Iza75 wrote:co 1,5 dnia wystarczy kochana, spece zalecają co 2-3dni
Co 2-3 dni to tak ogólnie się staramy, ale jak teraz test owulacyjny pozytywny wyszedł, to mamy codziennie, tylko jak wczoraj wieczorem mogliśmy, tak dziś z rana, bo inaczej dopiero jutro rano by było... a nie chcę przegapić i wolę mieć żołnierzy na warcie niż później stresować się, czy dotrą z misją na czas:D