PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
Dziewczyny gdzie te Wasze dwie tłuste kreski, chyba są nieśmiałe i się ukrywają za cieniamiNie martwcie się, jesteście tyle przed @ i chcecie aby od razu tłuste krechy wyskakiwały... Ja większość plusików widziałam u dziewczyn w 12dpo więc spokojnie jest czas
W poniedziałek pójdziecie na bete i wszystko będzie jasne
Ja dziś o mało się nie złamałam aby testować... ale u mnie jest hmm 9, 11 lub może dopiero 6dpo... więc wątpliwe aby wyszedł zwłaszcza ten syf allegrowyw ogóle do tych paskowych jakoś mam dystans, wiarygodne są dla mnie te normalne wyglądające porządnie hehe
-
Asha wrote:Toz przeciez juz dawno wam mowilam ze beret mam zryty
Rudzia lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:ty to po takich przejsciach widzisz wszystko w czarnych kolorach, wiec przestan bo to ci nie pomorze. pocieszasz wszystkie a ty sobie nie pozwalasz pomoc tylko wszystko negujesz. ja mam przechlapane ale ty masz jeszcze duzo czasu
a to niby czemu masz przechlapane he??? -
amelia04072006 wrote:poniewaz jestem w przedziale 35+, czesto zagladam na tamto forum. i wiesz co mala czarna, kiedy ja pisze ze sie boję to odpowiadaja że mam wrzucic na luz, i ze jestem bardzo niecierpliwa. ale kur.. , kazda ktora jest na tym forum jest dlatego ze ma problem, ze chce wygadac sie komus kto ma ten sam problem, wieksze doswiadczenie. itd tylko wiele z nich udaje, ze sa juz tak przyzwyczajone do niepowodzeń, ze i z mniejszymi emocjami do tego podchodzą. jestem tu od jakiegos czasu, ale cholera boje sie zadac pytanie. wiec Mała Czarna masz prawo sie bać bo ci zalerzy, ja tez sie boję , ale mimo strachu kazda z nas bedzie testowac az do @.
Pamietasz kochana, wczoraj to pisalas...a dzisiaj mi mowisz, ze mam wyluzowac -
Asha wrote:Pamietasz kochana, wczoraj to pisalas...a dzisiaj mi mowisz, ze mam wyluzowac
Iza75 lubi tę wiadomość
-
bianka wrote:Mam pytanie do Was: czy serduchowanie co 12 godz zmniejsza mocno liczbę żołnieżyków. Mój m teraz tak pracuje, że tak rozplanowałam przytulanie, inaczej by wychodziło co 1,5 dnia:/ poza tym mieliśmy chyba ze 3 dni przerwy przed pozytywnym lh;)
-
amelia04072006 wrote:Asha bo ty nie przyjmujesz zadnej wiadomosci ze masz szanse. specjalnie cie pytalam jak wyglada zagniezdzenie i kiedy testy wychodza. jesli nie bierzesz pod uwagę tego co ci inni mowia to przeczytaj to co sama piszesz. twoj cylkl sie nie skonczyl wiec cycki w gore, kup duzo testow, pij dla rozluznienia i pisz wiersze dla disco polo
Asha już ma cycki w górze, bo pisała, że bolące, tylko tego nie widzi;P -
bianka wrote:Jedyne co wiem, to lekarz zalecił nam serduchowanie codziennie w tych dniach, ale ogólnie z tego co wiem, to nie powinno się częściej niż raz dziennie, bo maleje liczba nasionek:/
no i sie sprawdza, ze za przeproszeniem kazdy chuj na swój strój...wedlug mnie co 2 dni jest najlepiej i tak zawsze zachodzilam...no ale wiadomo, kazdy organizm inny... -
Iza75 wrote:co 1,5 dnia wystarczy kochana, spece zalecają co 2-3dni
Co 2-3 dni to tak ogólnie się staramy, ale jak teraz test owulacyjny pozytywny wyszedł, to mamy codziennie, tylko jak wczoraj wieczorem mogliśmy, tak dziś z rana, bo inaczej dopiero jutro rano by było... a nie chcę przegapić i wolę mieć żołnierzy na warcie niż później stresować się, czy dotrą z misją na czas:D