PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:bo jej to wytlumaczyłam. dzisiaj powiedziala, ze mam siknac, ale ona odczyta wynik. szkoda mi sie jej zrobiło
... Masz jeszcze kogos kto czeka na wynik...ktoregos dnia beda dwie napewno
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:chamsko, ale oddałam piłeczkę, bo przecież jego żołnierzyki tez mogą być kiepskie. coś czuje ze będzie awantura
tupam
-
to mnie wlasnie wkurwia w facetach,,,my mozemy robic testy, chodzi po lekarzach, robic badania I wszystko, a oni nie moga kurwa spermy oddac co nawet nie jest bolace tylko przyjemne I nic im w dziury tez nie zaglada...szlag mnie trafia...po prostu im jest tak latwiej I tyle,bo jeszcze by sie okazalo ze to ich wina....ale dlaczego to kobieta ma wszystko robic w koncu to tez jego dziecko do cholery
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Czuję się dokładnie tak jakby miał za chwilę przyjść okres...
A co do tego jak się czujesz, każda inaczej ma, jedna nic nie czuje, nic jej nie dolega, inna że właśnie zaraz @ przyjdzie lub to i tam.. Jeszcze tylko 48h i wszystko będzie u Ciebie jasnePóźniej będziesz się śmiała ze swoich marudzących postów
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:Nawet 10 pod rzad moze pokazac takie bladziochy niestety, pepino traktuje sie powaznie jesli jest juz wyrazna krecha bo bladzioch na nich wyjdzie zawsze:(
jak to zawsze wyjdzie? kurna co to za testy...przeciez to tylko reaguje jak hormone jest