PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:bo jej to wytlumaczyłam. dzisiaj powiedziala, ze mam siknac, ale ona odczyta wynik. szkoda mi sie jej zrobiło
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:chamsko, ale oddałam piłeczkę, bo przecież jego żołnierzyki tez mogą być kiepskie. coś czuje ze będzie awantura
-
to mnie wlasnie wkurwia w facetach,,,my mozemy robic testy, chodzi po lekarzach, robic badania I wszystko, a oni nie moga kurwa spermy oddac co nawet nie jest bolace tylko przyjemne I nic im w dziury tez nie zaglada...szlag mnie trafia...po prostu im jest tak latwiej I tyle,bo jeszcze by sie okazalo ze to ich wina....ale dlaczego to kobieta ma wszystko robic w koncu to tez jego dziecko do cholery
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Czuję się dokładnie tak jakby miał za chwilę przyjść okres...
A co do tego jak się czujesz, każda inaczej ma, jedna nic nie czuje, nic jej nie dolega, inna że właśnie zaraz @ przyjdzie lub to i tam.. Jeszcze tylko 48h i wszystko będzie u Ciebie jasne Później będziesz się śmiała ze swoich marudzących postów -
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:Nawet 10 pod rzad moze pokazac takie bladziochy niestety, pepino traktuje sie powaznie jesli jest juz wyrazna krecha bo bladzioch na nich wyjdzie zawsze:(
jak to zawsze wyjdzie? kurna co to za testy...przeciez to tylko reaguje jak hormone jest