PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:dziewczyny ja rozumiem ze dopiero niektore z Was sie zaczely starac, ale naprawde posluchajcie osoby ktora sie stara 12 cykli i nie raz spadła z hukiem na ziemie bo sie nakrecała takimi wlasnie cieniami
uwazajcie tez na pink test bo tam podobno tez czesto wychodzi falszywie pozytywna na pre-tescie tez wychodzi bladzioch
podchodzcie do tego tak jesli wyszedl bladzioch to po 48 h powinna byc juz mocniejsza krecha (i nie ma bata zeby tak nie bylo bo bhcg rosnie)
az mnie świerzbi, zeby odpowiedziec, ale nie chce wywołac wojenki słownej, wiec powiem tylko wróciłam [/QUOTE]
no słucham co masz ciekawego i mądrego do powiedzenia? -
nick nieaktualny
-
Mysle ze wpieramy sie i podczas nakrecania cieniem i podczas, gdy wychodza dwie grube krechy, wiec nawet jak sie okaze ze nic z tego i bedziemy plakac to tez bedziemy sie wspierac i nie sadze, zeby ktoras na tym watku miala o to pretensje. Rozczarowanie i smutek jest tez jak w ogole nc a nic sie nie pokaze. Damy rade
Asha, amelia04072006, MalaCzarna, Iza75 lubią tę wiadomość
-
OvuFriend
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:ma być - ale jej nie ma. za to masz podejrzenie ze jestes w ciazy, wiec testuj dalej i nie sluchaj nikogo
Wlasnie! Mi wszystkie mowilyscie ze raczej nie ma szans bo owu nie mialam a tu prosze mimo wszystko zatestowalam !Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 18:00
-
Dziewczyny troche optymizmu. Twoje cienie i bale kreski widac a moje tylko aha dojrzala i to pewnie tylko przez ten jej zryty beret ale nie trace nadziei. Ty czarne tez krorko sie starasz wiec nic sie nie dzieje, na pewno sie uda -i to moim i chyba wiekszosci zdaniem-juz w tym cyklu sie udalo.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny