PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
ja ma rano nizej a wieczorem wyzej i ta wpisuje na wykresie. i nie robie badania po siusiu bo tez jest nizej. nie wiem czy tak maja wszyscy czy tylko ja. ale otwarta jesli jest rano to raczej tak mam przez cally dzien. asha , jak to jest bo moze ja sie zle macałam
-
Własnie wiem, że zmienia. U mnie w tym cyklu prawie ciągle jest wysoko. Wiem kiedy jest nisko, bo sprawdzałam ją od połowy poprzedniego cyklu i wtedy była bardzo nisko, aż myślałam, że zaraz wyjdzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 18:49
-
amelia04072006 wrote:ja ma rano nizej a wieczorem wyzej i ta wpisuje na wykresie. i nie robie badania po siusiu bo tez jest nizej. nie wiem czy tak maja wszyscy czy tylko ja. ale otwarta jesli jest rano to raczej tak mam przez cally dzien. asha , jak to jest bo moze ja sie zle macałam
ja zawsze sprawdzam raz, I zazwsze o tej samej porze...im czesciej bedziecie sprawdzac tym wieksza szansa na infekcje I na skurcze, zwlaszcza po owu, bo jest strasznie wrazliwa, dlatego gin nie chce tam lap pchac... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ją apropo testów. W poprzedniej ciąży testował pink testem był pozytywny była ciąża. Wczoraj robiłam pre test był pozytywny jest ciąża( no w końcu beta potwierdzona) pepino nie używałam, ale na mój wykształcony rozum to nikt by ich do sprzedaży nie dopuścił gdyby ciążę u facetów pokazywały. Test to wyrób medyczny i jest kontrolowany zanim wypuszczony do obrotu. Mała Czarna chwali się w poniedziałek betą i już innej opcji nie widzę!!!
MalaCzarna, Asha, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny