PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
pompon wrote:Dziewczyny troche optymizmu. Twoje cienie i bale kreski widac a moje tylko aha dojrzala i to pewnie tylko przez ten jej zryty beret ale nie trace nadziei. Ty czarne tez krorko sie starasz wiec nic sie nie dzieje, na pewno sie uda -i to moim i chyba wiekszosci zdaniem-juz w tym cyklu sie udalo.
-
wkurzyło mnie to, ale to może temu, że dziś od rana się wkurzam na wszystko.
Już nie biorę do siebie:) luuuuuzik:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 18:08
-
nick nieaktualnyMałaCzarna nie łam się. wiele razy miałam do czynienia z testami pepino. miałam bardzo rozregulowane cykle i za każdym razem myślałam że to jednak ciąża ( 37dc, 56dc, 72dc!!!) kupowałam Pepino gdyż jest najczulszy i wychodził negatywny, nawet cienia nie było.
bez powodu by nie wyszła Ci druga kreseczka.
Usiska do góryAsha, MalaCzarna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no w sumie to ja bym nie wiedziała gdzie była dokładnie owu u MałejCzarnej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 18:33
-
nick nieaktualnyMa prawo wyjść Ci jasna kreska, zobaczysz że ok 14 dpo bedziesz miała tłustą kreche. ja jestem prawdopodobnie 11 dpo i dużo bym dała nawet za cień cienia jutro testuje z rańca własnie pepino, a jak nie dostane małpiszona do wtorku to w środę biegiem na bete.
Asha, MalaCzarna lubią tę wiadomość
-
No właśnie, a tak z innej beczki. Skoro rano miałam szyjkę na moje oko otwartą, a teraz mam raczej zamkniętą to na wykresie co zaznaczyć?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 18:36
-
Kilka razy dziennie i zazwyczaj jeśli chodzi o otwartą czy zamkniętą (bo z wysokością i miękkością raczej nie mam problemu) to czasem różni się rano i wieczorem
-
gigsa wrote:Kilka razy dziennie i zazwyczaj jeśli chodzi o otwartą czy zamkniętą (bo z wysokością i miękkością raczej nie mam problemu) to czasem różni się rano i wieczorem