PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:jak to zawsze wyjdzie? kurna co to za testy...przeciez to tylko reaguje jak hormone jest
dziewczyny ja rozumiem ze dopiero niektore z Was sie zaczely starac, ale naprawde posluchajcie osoby ktora sie stara 12 cykli i nie raz spadła z hukiem na ziemie bo sie nakrecała takimi wlasnie cieniami
uwazajcie tez na pink test bo tam podobno tez czesto wychodzi falszywie pozytywna na pre-tescie tez wychodzi bladzioch
podchodzcie do tego tak jesli wyszedl bladzioch to po 48 h powinna byc juz mocniejsza krecha (i nie ma bata zeby tak nie bylo bo bhcg rosnie)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 17:26
-
nick nieaktualny
-
2 miesiące temu dostałam od koleżanki pepino, bo jej został jeden, zatestowałam w przeddzień @ i nawet cienia cienia nie było
Iza75, MalaCzarna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:w kazdym organizmie jest jakas czastka tego hormonu i on czasem sie minimalnie podnosi, poza tym skoro nie wierzysz daj twojemu facetowi aby nasikal na ten test albo kolezace ktora sie nie stara, albo chociaz zrob go pare dni po tym jak Ci sie @ skonczy i tak wyjdzie Ci cien... A co do małej czarnej skoro pare dni temu jej bladzioch na nich wyszedl to na dzien dzisiejszy juz powinna byc ciemniejsza....
dziewczyny ja rozumiem ze dopiero niektore z Was sie zaczely starac, ale naprawde posluchajcie osoby ktora sie stara 12 cykli i nie raz spadła z hukiem na ziemie bo sie nakrecała takimi wlasnie cieniami
uwazajcie tez na pink test bo tam podobno tez czesto wychodzi falszywie pozytywna na pre-tescie tez wychodzi bladzioch
podchodzcie do tego tak jesli wyszedl bladzioch to po 48 h powinna byc juz mocniejsza krecha (i nie ma bata zeby tak nie bylo bo bhcg rosnie)
po drugie, uwazaj co mowisz, bo tak sie akurat sklada, ze ja sie staram 40 cykli, wiec nie wiem kto tu jest bardziej doswiadczony w testowaniu..ty czy ja?..wiem ze starasz sie pomoc...ja takich testow tu nie ma, bo w UK jestem I dlatego bylam zdziwiona...jak wpadasz na forum I nikogo nie znasz to nie oceniaj odrazu, ze my sie staramy krocej, bo tutaj akurat to sie grubo myliszIza75 lubi tę wiadomość
-
podchodzcie do tego tak jesli wyszedl bladzioch to po 48 h powinna byc juz mocniejsza krecha (i nie ma bata zeby tak nie bylo bo bhcg rosnie)[/QUOTE]
az mnie świerzbi, zeby odpowiedziec, ale nie chce wywołac wojenki słownej, wiec powiem tylko wróciłam -
nick nieaktualnyJa wyraziłam tylko swoja opinie, a Wy robta co chce ta:) chcecie się nakręcać , to sie nakręcajcie ale później nie płaczcie bo sobie ktos nadziei narobił Na lipcowkach Daisy od 5dpo wychodzi taki cien juz pare dni ale juz nie raz ja oszukał i wie ze puki nie bedzie ładna krecha to nie ma co sobie wkrecac:)