X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a tak wam napiszę, że dziś w pracy zaczepiła mnie znajoma, która była na urlopie i powiedziała mi że cały urlop jej się nic nie śniło, tylko ja że jestem w ciąży (dodam że dziewczyna nie wie, że się staramy). Odebrałam to serdecznym uśmiechem i powiedziałam że w sumie to czemu nie. ;)

Iza75 lubi tę wiadomość

• amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    micki wrote:
    heh to chamstwem jest tez to ze "koleżanka amelia" zapytała czy mi prolaktyna skacze;) chyba nie znasz pojęcia chamstwo co to tak naprawdę znaczy, a go używasz
    koleżanka wyżej napisała ci, ze jeśli masz pytanie to je zadaj a ktoś, kto będzie znal odpowiedz ci odpowie. weszłaś na ten watek, od razu krytykujesz i oceniasz, jesteś agresywna a jeszcze wymagasz, żeby być dla ciebie miłą. każda ma swoje problemy i szuka TUTAJ pocieszenia a ty wywalasz swoja opinie bez wiedzy o sytuacji. pytał cię ktoś?

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justinka wrote:
    Jest "swędzące piersi i sutki" ale nie ma brzucha :P a ja cycków nie zaznaczyłam, bo jakoś jestem przekonana że to przez upały...
    Hehehe, może swędzenie brzucha to przypadek, ale już ból to chyba nie? ;)

• Justinka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w poprzedniej ciąży zrobiłam jeden jedyny test ok. 14 dpo i wyszła jaśniutka kreseczka i jakoś się wtedy totalnie nie zastanawiałam że może się mylić lub też aby zrobić kolejne testy... strasznie się cieszyliśmy a po tygodniu byłam u gin która potwierdziła ciążę...
    A teraz jako że się dłużej staramy, jestem tu na ovuf to wkręciłam się w większe ilości testów, w te testy owu, temperatury, wiesiołki, witaminy itd itd... wcześniej nie miałam o tym pojęcia... no i wiem że jak się uda aby iść na bete ;) a w pierwszej ciąży nawet nie wiedziałam, żeby coś takiego zrobić, czekając na wizytę u gin.. człowiek uczy się całe życie ;)

Iza75, MalaCzarna lubią tę wiadomość

Anielka 10.04.2015 /// 3620 g 56 cm
    201504101680.png
    Tymon 28.09.2012 /// 3830 g 58 cm
    683907699a.png

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurna. ta laska to mojego pms-u nie widziała :)

MalaCzarna, Iza75 lubią tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• micki Koleżanka

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    kurna. ta laska to mojego pms-u nie widziała :)
    może i nie widziałam ale widać ze należysz do osób nadpobudliwych:) Miłego wieczoru życzę:)BUZIACZKI haha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 21:22

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wróciła i poszła.

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, podczytuję Was od kilku dni i w końcu zdecydowałam się założyć konto. Staram się o dziecko 2 cykl, mam już 6 letniego syna. W zeszłym cyklu nic z tego nie wyszło, ale teraz chyba tak. Jutro powinnam dostać @. Dziś rano zrobiłam test, właśnie Pepino i wyszła wyraźna, ale blada kreska. Oprócz tego od tygodnia bolą mnie piersi, tak od zewnętrznej strony i pobolewa podbrzusze. Nigdy mnie tak długo ne bolały piersi, a w pierwszej ciąży w ogóle. Mam zamiar powtórzyć test za kilka dni, ale jak dziś zobaczyłam tą drugą kreskę to uwierzyłam, Ty też uwierz Czarna, będzie ok.

relgh371djw8agni.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha, jak w poprzednim cyklu zrobiłam test na dzień przed @ to nie wyszedł nawet cień cienia, nic.

MalaCzarna lubi tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Cześć dziewczyny, podczytuję Was od kilku dni i w końcu zdecydowałam się założyć konto. Staram się o dziecko 2 cykl, mam już 6 letniego syna. W zeszłym cyklu nic z tego nie wyszło, ale teraz chyba tak. Jutro powinnam dostać @. Dziś rano zrobiłam test, właśnie Pepino i wyszła wyraźna, ale blada kreska. Oprócz tego od tygodnia bolą mnie piersi, tak od zewnętrznej strony i pobolewa podbrzusze. Nigdy mnie tak długo ne bolały piersi, a w pierwszej ciąży w ogóle. Mam zamiar powtórzyć test za kilka dni, ale jak dziś zobaczyłam tą drugą kreskę to uwierzyłam, Ty też uwierz Czarna, będzie ok.
    Witamy!!! :) Myślę że jak wyraźna, ale blada kreska w okolicach spodziewanej @ to raczej ciąża. :) Super!!! :) Gratuluję po cichutku. ;) Zrób najlepiej betę. :) I do ginka! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Aha, jak w poprzednim cyklu zrobiłam test na dzień przed @ to nie wyszedł nawet cień cienia, nic.
    A wtedy też testem Pepino robiłaś? :)

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    wróciła i poszła.
    ale jak pilnie sledzila nie

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 20:10

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha a ty gdzie? :D

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    ale jak pilnie sledzila nie
    no ;) moze jeszcze wroci, tesknię do niej

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Tak, bo kupiłam sobie w Auchan kilka, żeby mieć zapasik:)
    Poprostu jak czytaam posty takich włażących i umoralniających to mnie krew zalewa, że tak w kimś można zabijać nadzieję.
    Dzięki Kochana. :) Dajesz nadzieję, dobrze że większość tu jest właśnie takich jak ty. :)

Iza75 lubi tę wiadomość

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc mimka

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Tak, bo kupiłam sobie w Auchan kilka, żeby mieć zapasik:)
    Poprostu jak czytaam posty takich włażących i umoralniających to mnie krew zalewa, że tak w kimś można zabijać nadzieję.
    lubie cie ;)

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka życzę ci żeby to było to! Na pewno to to! :) Trzymam mocno kciuki!!! ;)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ja uwielbiam. :) Pozytywne emocje były mi potrzebne. :)

amelia04072006, Iza75 lubią tę wiadomość

‹‹ 171 172 173 174 175 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ