PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny, a tak wam napiszę, że dziś w pracy zaczepiła mnie znajoma, która była na urlopie i powiedziała mi że cały urlop jej się nic nie śniło, tylko ja że jestem w ciąży (dodam że dziewczyna nie wie, że się staramy). Odebrałam to serdecznym uśmiechem i powiedziałam że w sumie to czemu nie.
Iza75 lubi tę wiadomość
-
micki wrote:heh to chamstwem jest tez to ze "koleżanka amelia" zapytała czy mi prolaktyna skacze;) chyba nie znasz pojęcia chamstwo co to tak naprawdę znaczy, a go używasz
-
nick nieaktualny
-
A ja w poprzedniej ciąży zrobiłam jeden jedyny test ok. 14 dpo i wyszła jaśniutka kreseczka i jakoś się wtedy totalnie nie zastanawiałam że może się mylić lub też aby zrobić kolejne testy... strasznie się cieszyliśmy a po tygodniu byłam u gin która potwierdziła ciążę...
A teraz jako że się dłużej staramy, jestem tu na ovuf to wkręciłam się w większe ilości testów, w te testy owu, temperatury, wiesiołki, witaminy itd itd... wcześniej nie miałam o tym pojęcia... no i wiem że jak się uda aby iść na bete a w pierwszej ciąży nawet nie wiedziałam, żeby coś takiego zrobić, czekając na wizytę u gin.. człowiek uczy się całe życieIza75, MalaCzarna lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, podczytuję Was od kilku dni i w końcu zdecydowałam się założyć konto. Staram się o dziecko 2 cykl, mam już 6 letniego syna. W zeszłym cyklu nic z tego nie wyszło, ale teraz chyba tak. Jutro powinnam dostać @. Dziś rano zrobiłam test, właśnie Pepino i wyszła wyraźna, ale blada kreska. Oprócz tego od tygodnia bolą mnie piersi, tak od zewnętrznej strony i pobolewa podbrzusze. Nigdy mnie tak długo ne bolały piersi, a w pierwszej ciąży w ogóle. Mam zamiar powtórzyć test za kilka dni, ale jak dziś zobaczyłam tą drugą kreskę to uwierzyłam, Ty też uwierz Czarna, będzie ok.
MalaCzarna, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:Cześć dziewczyny, podczytuję Was od kilku dni i w końcu zdecydowałam się założyć konto. Staram się o dziecko 2 cykl, mam już 6 letniego syna. W zeszłym cyklu nic z tego nie wyszło, ale teraz chyba tak. Jutro powinnam dostać @. Dziś rano zrobiłam test, właśnie Pepino i wyszła wyraźna, ale blada kreska. Oprócz tego od tygodnia bolą mnie piersi, tak od zewnętrznej strony i pobolewa podbrzusze. Nigdy mnie tak długo ne bolały piersi, a w pierwszej ciąży w ogóle. Mam zamiar powtórzyć test za kilka dni, ale jak dziś zobaczyłam tą drugą kreskę to uwierzyłam, Ty też uwierz Czarna, będzie ok.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:Tak, bo kupiłam sobie w Auchan kilka, żeby mieć zapasik:)
Poprostu jak czytaam posty takich włażących i umoralniających to mnie krew zalewa, że tak w kimś można zabijać nadzieję.Iza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny