X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a tak wam napiszę, że dziś w pracy zaczepiła mnie znajoma, która była na urlopie i powiedziała mi że cały urlop jej się nic nie śniło, tylko ja że jestem w ciąży (dodam że dziewczyna nie wie, że się staramy). Odebrałam to serdecznym uśmiechem i powiedziałam że w sumie to czemu nie. ;)

Iza75 lubi tę wiadomość

• amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    micki wrote:
    heh to chamstwem jest tez to ze "koleżanka amelia" zapytała czy mi prolaktyna skacze;) chyba nie znasz pojęcia chamstwo co to tak naprawdę znaczy, a go używasz
    koleżanka wyżej napisała ci, ze jeśli masz pytanie to je zadaj a ktoś, kto będzie znal odpowiedz ci odpowie. weszłaś na ten watek, od razu krytykujesz i oceniasz, jesteś agresywna a jeszcze wymagasz, żeby być dla ciebie miłą. każda ma swoje problemy i szuka TUTAJ pocieszenia a ty wywalasz swoja opinie bez wiedzy o sytuacji. pytał cię ktoś?

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justinka wrote:
    Jest "swędzące piersi i sutki" ale nie ma brzucha :P a ja cycków nie zaznaczyłam, bo jakoś jestem przekonana że to przez upały...
    Hehehe, może swędzenie brzucha to przypadek, ale już ból to chyba nie? ;)

• Justinka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w poprzedniej ciąży zrobiłam jeden jedyny test ok. 14 dpo i wyszła jaśniutka kreseczka i jakoś się wtedy totalnie nie zastanawiałam że może się mylić lub też aby zrobić kolejne testy... strasznie się cieszyliśmy a po tygodniu byłam u gin która potwierdziła ciążę...
    A teraz jako że się dłużej staramy, jestem tu na ovuf to wkręciłam się w większe ilości testów, w te testy owu, temperatury, wiesiołki, witaminy itd itd... wcześniej nie miałam o tym pojęcia... no i wiem że jak się uda aby iść na bete ;) a w pierwszej ciąży nawet nie wiedziałam, żeby coś takiego zrobić, czekając na wizytę u gin.. człowiek uczy się całe życie ;)

Iza75, MalaCzarna lubią tę wiadomość

Anielka 10.04.2015 /// 3620 g 56 cm
    201504101680.png
    Tymon 28.09.2012 /// 3830 g 58 cm
    683907699a.png

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurna. ta laska to mojego pms-u nie widziała :)

MalaCzarna, Iza75 lubią tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• micki Koleżanka

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    kurna. ta laska to mojego pms-u nie widziała :)
    może i nie widziałam ale widać ze należysz do osób nadpobudliwych:) Miłego wieczoru życzę:)BUZIACZKI haha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 21:22

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wróciła i poszła.

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, podczytuję Was od kilku dni i w końcu zdecydowałam się założyć konto. Staram się o dziecko 2 cykl, mam już 6 letniego syna. W zeszłym cyklu nic z tego nie wyszło, ale teraz chyba tak. Jutro powinnam dostać @. Dziś rano zrobiłam test, właśnie Pepino i wyszła wyraźna, ale blada kreska. Oprócz tego od tygodnia bolą mnie piersi, tak od zewnętrznej strony i pobolewa podbrzusze. Nigdy mnie tak długo ne bolały piersi, a w pierwszej ciąży w ogóle. Mam zamiar powtórzyć test za kilka dni, ale jak dziś zobaczyłam tą drugą kreskę to uwierzyłam, Ty też uwierz Czarna, będzie ok.

relgh371djw8agni.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha, jak w poprzednim cyklu zrobiłam test na dzień przed @ to nie wyszedł nawet cień cienia, nic.

MalaCzarna lubi tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Cześć dziewczyny, podczytuję Was od kilku dni i w końcu zdecydowałam się założyć konto. Staram się o dziecko 2 cykl, mam już 6 letniego syna. W zeszłym cyklu nic z tego nie wyszło, ale teraz chyba tak. Jutro powinnam dostać @. Dziś rano zrobiłam test, właśnie Pepino i wyszła wyraźna, ale blada kreska. Oprócz tego od tygodnia bolą mnie piersi, tak od zewnętrznej strony i pobolewa podbrzusze. Nigdy mnie tak długo ne bolały piersi, a w pierwszej ciąży w ogóle. Mam zamiar powtórzyć test za kilka dni, ale jak dziś zobaczyłam tą drugą kreskę to uwierzyłam, Ty też uwierz Czarna, będzie ok.
    Witamy!!! :) Myślę że jak wyraźna, ale blada kreska w okolicach spodziewanej @ to raczej ciąża. :) Super!!! :) Gratuluję po cichutku. ;) Zrób najlepiej betę. :) I do ginka! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Aha, jak w poprzednim cyklu zrobiłam test na dzień przed @ to nie wyszedł nawet cień cienia, nic.
    A wtedy też testem Pepino robiłaś? :)

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    wróciła i poszła.
    ale jak pilnie sledzila nie

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 20:10

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha a ty gdzie? :D

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    ale jak pilnie sledzila nie
    no ;) moze jeszcze wroci, tesknię do niej

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Tak, bo kupiłam sobie w Auchan kilka, żeby mieć zapasik:)
    Poprostu jak czytaam posty takich włażących i umoralniających to mnie krew zalewa, że tak w kimś można zabijać nadzieję.
    Dzięki Kochana. :) Dajesz nadzieję, dobrze że większość tu jest właśnie takich jak ty. :)

Iza75 lubi tę wiadomość

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc mimka

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Tak, bo kupiłam sobie w Auchan kilka, żeby mieć zapasik:)
    Poprostu jak czytaam posty takich włażących i umoralniających to mnie krew zalewa, że tak w kimś można zabijać nadzieję.
    lubie cie ;)

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka życzę ci żeby to było to! Na pewno to to! :) Trzymam mocno kciuki!!! ;)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ja uwielbiam. :) Pozytywne emocje były mi potrzebne. :)

amelia04072006, Iza75 lubią tę wiadomość

‹‹ 171 172 173 174 175 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ