PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Może to głupie co napiszę... ale w końcu wątek o objawach żeby nie było że gadamy tylko o dupie marynie hehe
Czy to jest normalne aby mnie swędział brzuch!?! i kolejna sprawa jak naciskam sobie podbrzusze to boli tam ogólnie cały dzień mnie brzuch boli, mam gazy ale co jest że mnie to podbrzusze boli, jak naciskam, bardziej jakby z lewej strony... -
nick nieaktualnyTU SIE Z ANNA ZGADZAM!
One zwykle pokazuja cien, wiem bo testowalam. Testowala nawet kolezanka ktora nie spala z mezczyzna pol roku i miala cien:)
Kupcie sobie testy apteczne, dla wlasnego komfortu psychicznego:*Ania1986 wrote:Nawet 10 pod rzad moze pokazac takie bladziochy niestety, pepino traktuje sie powaznie jesli jest juz wyrazna krecha bo bladzioch na nich wyjdzie zawsze:( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzania wrote:TU SIE Z ANNA ZGADZAM!
One zwykle pokazuja cien, wiem bo testowalam. Testowala nawet kolezanka ktora nie spala z mezczyzna pol roku i miala cien:)
Kupcie sobie testy apteczne, dla wlasnego komfortu psychicznego:*Szania lubi tę wiadomość
-
MalaCzarna wrote:I to jest właśnie chamstwo...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 21:04
-
nick nieaktualnyJustinka wrote:Może to głupie co napiszę... ale w końcu wątek o objawach żeby nie było że gadamy tylko o dupie marynie hehe
Czy to jest normalne aby mnie swędział brzuch!?! i kolejna sprawa jak naciskam sobie podbrzusze to boli tam ogólnie cały dzień mnie brzuch boli, mam gazy ale co jest że mnie to podbrzusze boli, jak naciskam, bardziej jakby z lewej strony... -
nick nieaktualnymicki wrote:heh to chamstwem jest tez to ze "koleżanka amelia" zapytała czy mi prolaktyna skacze;) chyba nie znasz pojęcia chamstwo co to tak naprawdę znaczy, a go używasz
Iza75, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Justinka wrote:Może to głupie co napiszę... ale w końcu wątek o objawach żeby nie było że gadamy tylko o dupie marynie hehe
Czy to jest normalne aby mnie swędział brzuch!?! i kolejna sprawa jak naciskam sobie podbrzusze to boli tam ogólnie cały dzień mnie brzuch boli, mam gazy ale co jest że mnie to podbrzusze boli, jak naciskam, bardziej jakby z lewej strony...
Mnie dzis tez boli podbrzusze i mam gazy..
MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Powiem wam dziewczyny tyle, tak tu było miło przez ostatnich kilka dni, a teraz wpadają jakieś osoby, żeby namacić. Żal im, że komuś coś wyszło i jeszcze na dodatek ma wsparcie innych dziewczyn? To nie jest prawda, że test po dwóch dniach od bladzioch pokaże mega tłustą krechę. W ciąży tej donoszonej robiłam trzy testy odstępy między każdym to ok 3 dni i każdy miał takie sam kolor i nie była to mega czerwona krecha, a raczej blada.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 21:09
MalaCzarna, Iza75, Asha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Powiem wam dziewczyny tyle, tak tu było miło przez ostatnich kilka dni, a teraz wpadają jakieś osoby, żeby namacić. Żal im, że komuś coś wyszło i jeszcze na dodatek ma wsparcie innych dziewczyn? To nie jest prawda, że test po dwóch dniach od bladzioch pokaże mega tłustą krechę. W ciąży tej ponoszone robiłam trzy testy odstępuje między każdym to ok 3 dni i każdy miał takie sam kolor i nie była to mega czerwona krecha, a raczej blada.
-
MalaCzarna wrote:Podobno brzuch i piersi mogą swędzieć. Mnie też boli podbrzusze, oby to były bóle związane z tym na co czekamy.
Ale ja myślałam że brzuch swędzi ale dużo później, a nie z początku.. a cycki też mnie swędzą 3 dzień ale to bardziej myślę że przez upały i że cyckonosze uciskają.. ale jak na ciążę to będzie milutko -
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:A przecież w "objawach" do zaznaczenia jest jakieś swędzenie chyba nie?
MalaCzarna lubi tę wiadomość