X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma to sensu najmniejszego. Idę dalej sprzątać, bo nerwy mi nie potrzebne... Nie będę udowadniać ci swoich racji na siłę. Przyjemnego wieczoru. :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    micki wrote:
    a tobie okres się zbliża i pms atakuje?
    I to jest właśnie chamstwo...

karola_aa lubi tę wiadomość

• Justinka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może to głupie co napiszę... ale w końcu wątek o objawach ;) żeby nie było że gadamy tylko o dupie marynie hehe

Czy to jest normalne aby mnie swędział brzuch!?! i kolejna sprawa jak naciskam sobie podbrzusze to boli tam :( ogólnie cały dzień mnie brzuch boli, mam gazy :\ ale co jest że mnie to podbrzusze boli, jak naciskam, bardziej jakby z lewej strony...

Anielka 10.04.2015 /// 3620 g 56 cm
    201504101680.png
    Tymon 28.09.2012 /// 3830 g 58 cm
    683907699a.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TU SIE Z ANNA ZGADZAM!
    One zwykle pokazuja cien, wiem bo testowalam. Testowala nawet kolezanka ktora nie spala z mezczyzna pol roku i miala cien:)
    Kupcie sobie testy apteczne, dla wlasnego komfortu psychicznego:*
    Ania1986 wrote:
    Nawet 10 pod rzad moze pokazac takie bladziochy niestety, pepino traktuje sie powaznie jesli jest juz wyrazna krecha bo bladzioch na nich wyjdzie zawsze:(

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    tylko po co?? Nie stanowimy jakiegoś zamkniętego kregu, ja dolaczylam tutaj parę dni temu a jeśli nie chce sue komus gadac o dupue naryni to moze zadac konkretne pytanie i dostanie odpowiedz..
    I właśnie o to chodzi.

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    micki wrote:
    no to faktycznie nie bylo chamskie...ech

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • amelia04072006 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    micki wrote:
    cos ty, ja objawow ciazowych szukam. a ty czego tu szukasz?

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szania wrote:
    TU SIE Z ANNA ZGADZAM!
    One zwykle pokazuja cien, wiem bo testowalam. Testowala nawet kolezanka ktora nie spala z mezczyzna pol roku i miala cien:)
    Kupcie sobie testy apteczne, dla wlasnego komfortu psychicznego:*
    Cień a blada kreska to to samo?

Szania lubi tę wiadomość

• micki Koleżanka

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalaCzarna wrote:
    I to jest właśnie chamstwo...
    heh to chamstwem jest tez to ze "koleżanka amelia" zapytała czy mi prolaktyna skacze;) chyba nie znasz pojęcia chamstwo co to tak naprawdę znaczy, a go używasz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 21:04

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justinka wrote:
    Może to głupie co napiszę... ale w końcu wątek o objawach ;) żeby nie było że gadamy tylko o dupie marynie hehe

Czy to jest normalne aby mnie swędział brzuch!?! i kolejna sprawa jak naciskam sobie podbrzusze to boli tam :( ogólnie cały dzień mnie brzuch boli, mam gazy :\ ale co jest że mnie to podbrzusze boli, jak naciskam, bardziej jakby z lewej strony...
    Podobno brzuch i piersi mogą swędzieć. Mnie też boli podbrzusze, oby to były bóle związane z tym na co czekamy. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    micki wrote:
    heh to chamstwem jest tez to ze "koleżanka amelia" zapytała czy mi prolaktyna skacze;) chyba nie znasz pojęcia chamstwo co to tak naprawdę znaczy, a go używasz
    Chodzi o to, że dziewczyna ma nadzieję na ciążę, a ty jej o PMS. Dlatego tu nie pasujesz, bo nie wspierasz, tylko niszczysz!

Iza75, amelia04072006 lubią tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justinka wrote:

Mnie dzis tez boli podbrzusze i mam gazy..

MalaCzarna lubi tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorry, na prawdę mam dosyć, niech sobie micki odbija piłeczkę z której strony chce, my mamy swoje racje, ona i jej koleżanka swoje. Nie ma sensu psuć sobie nerwów dziewczyny. Biorę się za mieszkanko. :)

Rudzia lubi tę wiadomość

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justynka co do swedzenia to nie wiem, mi sie raczej kojarzy z późniejszą ciaza. A brzuch może bolec w ciąży ba rożne sposoby

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam dziewczyny tyle, tak tu było miło przez ostatnich kilka dni, a teraz wpadają jakieś osoby, żeby namacić. Żal im, że komuś coś wyszło i jeszcze na dodatek ma wsparcie innych dziewczyn? To nie jest prawda, że test po dwóch dniach od bladzioch pokaże mega tłustą krechę. W ciąży tej donoszonej robiłam trzy testy odstępy między każdym to ok 3 dni i każdy miał takie sam kolor i nie była to mega czerwona krecha, a raczej blada.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 21:09

MalaCzarna, Iza75, Asha lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Powiem wam dziewczyny tyle, tak tu było miło przez ostatnich kilka dni, a teraz wpadają jakieś osoby, żeby namacić. Żal im, że komuś coś wyszło i jeszcze na dodatek ma wsparcie innych dziewczyn? To nie jest prawda, że test po dwóch dniach od bladzioch pokaże mega tłustą krechę. W ciąży tej ponoszone robiłam trzy testy odstępuje między każdym to ok 3 dni i każdy miał takie sam kolor i nie była to mega czerwona krecha, a raczej blada.
    Sylvia to się nazywa pozytywna puenta. ;)

• Justinka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalaCzarna wrote:
    Podobno brzuch i piersi mogą swędzieć. Mnie też boli podbrzusze, oby to były bóle związane z tym na co czekamy. :)

Ale ja myślałam że brzuch swędzi ale dużo później, a nie z początku.. a cycki też mnie swędzą 3 dzień :| ale to bardziej myślę że przez upały i że cyckonosze uciskają.. ale jak na ciążę to będzie milutko :)

201504101680.png
    683907699a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A przecież w "objawach" do zaznaczenia jest jakieś swędzenie chyba nie? :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 21:10

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia zgadzam sie z Toba. Mi tez szybko nie ciemniala

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • Justinka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalaCzarna wrote:
    A przecież w "objawach" do zaznaczenia jest jakieś swędzenie chyba nie? :D
    Jest "swędzące piersi i sutki" ale nie ma brzucha :P a ja cycków nie zaznaczyłam, bo jakoś jestem przekonana że to przez upały...

201504101680.png
    683907699a.png
‹‹ 170 171 172 173 174 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ