PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza75 wrote:A mnie stres dopada a jednoczesnie nie mogę doczekac sie rana. Juz bym chciala wiedzieć na czym stoję...a uzywala któraś tego amil strumieniowego?
To samo mam! już chce rano, żeby zatestowac. Modlę się, żeby cień widoczny się pokazał. I, żeeby u was dwie kreski !
MalaCzarna, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ojojoj ciągle Was czytam ale nie nadążam za Wami
MałaCzarna tam ewidentnie jest druga kreseczka czekamy na dalszy rozwój sytuacji
Dziewczyny mam nadzieję, że u wszystkich Was będzie ++++++++ :Dnie ma nic gorszego jak oczekiwanie.....
U mnie 10dpo ale już czuję się @ a temp zaczyna już spadać, chociaż nie mierzyłam całego cyklu bo zbyt mnie to stresuje i budzę się zawsze z 2h wcześniej przed mierzeniem ;/MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Rudzi też spadała temperatura i miała piękne tłuste dwie kreski karola.
A zapodacie jej wykres;)? Bo nie mogę znaleźć a muszę luknąćWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 20:17
-
Tak czytam o Waszych temperaturach, wykresach...z jednej strony Wam zazdroszczę, ze jestescie tak oblatane w temacie (ja nic nie badam i mało wiem), a z drugiej strony nie zazdroszcze...kazde wahanie temp i odrazu analiza, stres...jestescie twarde babki
-
nick nieaktualnyWłaśnie to jest to. Ja nie jestem tak oczytana jak na przykład Asha, która w przeciwieństwie do mnie zasługuje na miano "Autorytet", dla mnie już koszmarem jest jakieś zawahanie i inne takie, a co dopiero dla niej. Dobrze mieć wiedzę, tylko czy nie lepszy święty spokój, tylko jak tu być spokojnym. PS. Asha podziwiam za wiedzę, wytrwałość i dziękuję za to ile okazałaś mi ostatnio pomocy.
Asha, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:Iza -to ciekawość i determinacja. przez caly miesiac czekam na koniec cyklu a potem sie go boję.
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Właśnie to jest to. Ja nie jestem tak oczytana jak na przykład Asha, która w przeciwieństwie do mnie zasługuje na miano "Autorytet", dla mnie już koszmarem jest jakieś zawahanie i inne takie, a co dopiero dla niej. Dobrze mieć wiedzę, tylko czy nie lepszy święty spokój, tylko jak tu być spokojnym. PS. Asha podziwiam za wiedzę, wytrwałość i dziękuję za to ile okazałaś mi ostatnio pomocy.
haha no i ja na pewno nie zasluguje na autoryteta -
Witam:) chciała bym się odnieść do tego co tu przed chwilą się działo, najeżdżacie na laskę ze zamęt robi a może warto poczytać watki tego typu:https://ovufriend.pl/forum/w-oczekiwaniu-na-testowanie/kogo-oszukal-test-ciazowy,1361,1.html a później na kimś psy wieszać
druga sprawa to taka ze weszłam tu bo chciałam zobaczyć jakie inne dziewczyny miały objawy bo tytuł na to wskazuje "PIERWSZE OBJAWY" i ok do połowy fajnie na temat a później zrobiłyście z tego wątku stragan na rozmowy o dupie marni, nie lepiej utworzyć sobie watek na takie rozmówki a nie tu zaśmiecać watek tematyczny? później jest jak jest na forum ze niczego nie można znaleźć
Pewnie zaraz na mnie naskoczycie, sadzać po wcześniejszym toku rozmowy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 20:27
-
micki wrote:Witam:) chciała bym się odnieść do tego co tu przed chwilą się działo, najeżdżacie na laskę ze zamęt robi a może warto poczytać watki tego typu:https://ovufriend.pl/forum/w-oczekiwaniu-na-testowanie/kogo-oszukal-test-ciazowy,1361,1.html a później na kimś psy wieszać
druga sprawa to taka ze weszłam tu bo chciałam zobaczyć jakie inne dziewczyny miały objawy bo tytuł na to wskazuje "PIERWSZE OBJAWY" i ok do połowy fajnie na temat a później zrobiłyście z tego wątku stragan na rozmowy o dupie marni, nie lepiej utworzyć sobie watek na takie rozmówki a nie tu zaśmiecać watek tematyczny? później jest jak jest na forum ze niczego nie można znaleźć
Pewnie zaraz na mnie naskoczycie, sadzać po wcześniejszym toku rozmowy.Iza75, Asha lubią tę wiadomość