PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Justinka wrote:Sezon ślubny w pełni, a ja zajmuję się tymi wszystkim dekoracjami oraz zaproszeniami... [patrz poniżej ] a na 9.08 przygotowuję całą oprawę 4 ślubów plus sama w ten dzień idę na ślub koleżanki.. po za tym jeszcze ok 60 zaproszeń na ślub w październiku... a jestem jedna sama i robię po nocach, bo w dzień zajmuję się też synkiem, póki co nie chodzi do żłobka..
co do tej burzy co tu była... to nie będę komentować, szkoda słów...
No to faktycznie masz co robic bidulo. I jeszcze do tego majdanu dzidziusia chcesz? Podziwiam...kiedy ty bedziesz spac? -
Asha wrote:No to faktycznie masz co robic bidulo. I jeszcze do tego majdanu dzidziusia chcesz? Podziwiam...kiedy ty bedziesz spac?
Asha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:No tak wlasnie pomyslalam ,ze bys sie zatyrala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 23:14
-
Justinka wrote:No teraz już ledwo żyje.. a niestety taki stres, tyle pracy, mało snu nie jest wskazane przy staraniach i tym bardziej jak już ciąża jest... a dzisiaj brzuch mnie boli coraz bardziej, już ledwo siedzę a tu jeszcze tyle do zrobienia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 23:16
Justinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie ból brzucha taki jakby ciągnący w dół, coś jak na @, w sumie to mnie nigdy na @ brzuch nie boli, ale jak byłam nastolatką to bolał, to właśnie coś takiego. Ból krzyża do tego i piersi przy dotykaniu. Do tego czuję się jakbym miała gorączkę, boli mnie gardło, ciągną jajniki.
Widzę że wszystkie trzy jesteśmy objawowe. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny