PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:Martwie sie wlasnie.. Dzis oprocz tej jednej plamki to nic wiecej nie bylo, piersi bola, wzdecia.. No i test.. Wiec chyba ciaza jest.. Ale jesli test sie pomylil a ja sobie wmawiam to wszystko?
MalaCzarna, Rudzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzania wrote:Mala czarna, dopiero zobaczylam testy. To nie jest cien jak pisalas.
To wyglada jak pozytywny test.
Taki mialam w ciazy. Pepino wykazuje cienie-ale nie takie do chuja pana:)
No way!
GRATULUJE CICHUTKO!Rudzia, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja tak czekam na Wasze pozytywne testy i się denerwuję jakbym swój miała robić
Przez Was na urlopie o 6 wstawałam, a tak normalnie to bym do 10 spałaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 22:07
MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
Oj dziewczyny, poszłam z psem na dłuższy spacer a tu takie burze.
Cześć mimka, gartuluję już po cichu ciąży i fajnie, że dołączyłaś do forum, teraz ja mam nadzieję, że my dołączymy do Ciebie
Dziewczyny, ja w ciąży na początku jak jeszcze tak naprawde nie wiedziałam miałam uczucie jak bym miała gorączkę, wtedy nie mierzyłam rano temperatur, ale w ciągu dnia zawsze ok. 37 było, ja z reguły niskie mam tempki. Cycki też mnie swędziały, ale wtedy w ogóle nie przypuszczałam, że to może być objaw. Teraz też się czochram, ale tłumacze to własnie upałem i cyckonoszem.
Gazy i wzdęcia - znam to, oby miały swój dobry powód męcza mnie od kilku dni, a do tego jeszcze coś zakłuje gdzieś tam. Dzisiaj trochę boli jak na @. Oby to nie ona.
Rudzia, spokojnie, nawet na suwaczku masz napisane, że niewielkie krwawienia się czasem zdarzają, jeśli nie było więcej plamień to nie ma powodu do zmartwień, pójdziesz do ginka i się wyjaśni.
Ponownie zaciskam kciukasy za nas - jutro testujące!!!! Niech wreszcie te kreski się ośmielą.
Ściskam dziewuchyRudzia, mimka84, MalaCzarna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudzia masz boski test. Ja zwykle chodzilam na bete w straconych ciazach wiec nue robilam za duzo sikanych wiec zazdroszcze KRECH:)
Mala Czarna, moim zdaniem to ciaza, mialam taka kreske przy becie okolo 50:)
Poczekaj do poniedzialku.
Dziewczyny strasznie duzo tu nietolerancji.
Nie odbierajcie tego ze jedna czy druga jest bardziej szczera jak wade!
Kurwa,lepiej mowic co sie myslisz niz owijac w bawelne?
Wsparcie wsparciem,ale rozczarowania pozniej bola!!!!!!!
I nie mozna mowic ze ktos pasuje lub nie do tego forum bo nie jest slodko pierdzacy.
Ja tez pisze pozytywne komentarze do dziewczyn gdzie na 90% widze ciaze i malo kiedy sie myle, nie mydle oczu tym ktore maja iskierke nadziei-bo po co?
Jesli ciaza je zaskoczy,to cudownie! To dopiero bedzie niespodzianka.MalaCzarna, Rudzia lubią tę wiadomość