PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylvka wrote:Dziewczynki powiedzcie mi czy każda zafasolkowana z Was miała duzo śluzu, zwłaszcza tego gęstego białego? Bo u mnie nie ma nic i próbuję na siłe się pocieszać że też tak może byc...
teraz coś tam mam ale odrobinka, nie leje się ze mnie w każdym razie w weekend miałam bardziej lepki..
Sylvka lubi tę wiadomość
-
Justinka wrote:Ja nawet nie miałam płodne śluzu za bardzo, przynajmniej nie na zewnątrz a w środku nie grzebie
teraz coś tam mam ale odrobinka, nie leje się ze mnie w każdym razie w weekend miałam bardziej lepki..
Bardzo Ci dziękuje - ulgaCzyli jednak szanse są dalej
Wogóle to gratulujeJustinka lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Sylvka wrote:Dziewczynki powiedzcie mi czy każda zafasolkowana z Was miała duzo śluzu, zwłaszcza tego gęstego białego? Bo u mnie nie ma nic i próbuję na siłe się pocieszać że też tak może byc...
Ja tez nie mam za bardzo sluzu.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Justinka wrote:Super! Głośno gratuluję!
Może spotkamy się na fioletowej stronie
W końcu będziemy mieć podobny terminRudzia, Iza75, gigsa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sylvia007 wrote:No tak dziewczyny pokażcie się na kwietniowych 2015. A u nas to jest tak ja ze stycznia, mąż z lutego, córka z marca, a fasolka z kwietnia
Piękny przyrost bety
Ja powtórzę w środę..
-
Dziewczyny, mam pytanie. Ogólnie mam 26-28 dniowe cykle. Ten obecny jest długi i teraz nie wiem na jakiej podstawie mam wyliczyć kiedy powinnam dostać @. Owu wyznaczył na 7 sierpnia
-
gigsa wrote:Dziewczyny, mam pytanie. Ogólnie mam 26-28 dniowe cykle. Ten obecny jest długi i teraz nie wiem na jakiej podstawie mam wyliczyć kiedy powinnam dostać @. Owu wyznaczył na 7 sierpnia
W zaleznosci od tego jak dlugie masz fazy lutealne, dodaj dlugosc fazy do dnia kiedy ci wyszla owu i ci wyjdzie kiedy @ ma byc -
Mała Czarna ofiacjalnie gratuluję
Justinka również
Asha trzymam mocno kciuki)))
ale Was dużo z plusikami
ja jutro test ponowny ale podejrzewam, że znowu nici do Was nie dołącze ;/
Z objawów to mam tylko @ skurcze macicy i kłucie jajników+czasem jakiś ból podbrzusza ale już nie skurcze. Nic po za tym. Chociaż czasem się zastanawiam czy mi się wydaje czy kręci się mi czasem w głowie ;/ ale to raczej widzę to cp chciałabym widziec ....MalaCzarna, Justinka lubią tę wiadomość