PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKochane, chciałam wam wszystkim bardzo podziękować za okazane mi wsparcie i pomoc! Trzymam mocno kciuki za te, które jeszcze czekają i te, którym się nie udało. A wszystkim "zaciążonym" życzę spokojnych zdrowych 9 miesięcy!!! Kocham Was!!!!!!!!!!
Asha, Rudzia, gigsa, Justinka, Iza75, bianka lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:Asha jesteś moim guru wspomóz informacją czemu znow pojawił mi się sluz wodnisty?. szyjka ciagle wysoko i jest zdecydowanie miekka, nie jestem pewna, ale chyba nie do konca zamknieta. moze faktycznie, nie bolo jeszcze owulacji?
Kilka dni przed @ odczepia sie taki czop, ktory blokuje szyjke, potem sie szyjka zaczyna otwierac i @ przychodzi ...moze to ten czop ci zszedlamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pitolisz? sorry jestes teraz powazna ciezarówka, trza z szacunkiem żartujesz?? cholera Asha sie śmiała jak mówiłam- jestem osobą niepełnosprawną ze względu na wzrok i nawet ja tego twojego cieniaa na tescie widziałam:). A ty niewiezyłąś. trzymaj mi kolejkę w nastepnym cyklu dołączę. przepraszam nie wczytywałam. nie wiem jeszcze komu, ale jak znam zycie to juz jest kolejka nowych zafasolkowanych, dlatego dziewczyny gratuluję i powiedzcie mi gdzie te pepino sie kupuje?
-
Asha wrote:Kilka dni przed @ odczepia sie taki czop, ktory blokuje szyjke, potem sie szyjka zaczyna otwierac i @ przychodzi ...moze to ten czop ci zszedl