PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny zaznaczyłam dziś rano szyjkę jako wysoko, średnią i zamkniętą, ale tak naprawdę jest duża i miękka, ale boję się, że jak zaznaczę miękką szyjkę to of odznaczy owulację
Śluz biały i lepki
Sprawdziłam teraz. Jest wysoko, twarda i zamknięta, więc spokoWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 21:28
-
amelia04072006 wrote:a wczesniej wychodzily ci cienie cieni i okazywało sie, ze nic z tego nie wyszło??
Nie, takie nie wychodzily
Wczesniej jak clear blue robilam i taki wynik mialam to bylam w ciazyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 21:36
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a chcialam zapytac może coś wiecie.
Byłam dziś u tego gina, pierwszy raz u iego byłam i ostatni prawdopodobnie (coś mi nie pasuje ten gościu) w każdem bądź razie niec się nie dowiedziałam ale też nie spodziewałam się za dużo.
Powiedział mi że ciąży nie wiać, ale widać rozpulchnione endometrium duże ciałko zółte na lewym jajniku i jajnik również jest powiększony.
I teraz ie wiem czy to na @ czy na dzidzie. Strasznie mnie dzis brzuch boli jakbym @ miała normalnie i jakies czerne myśli mi się włączają. -
gigsa wrote:Dziewczyny zaznaczyłam dziś rano szyjkę jako wysoko, średnią i zamkniętą, ale tak naprawdę jest duża i miękka, ale boję się, że jak zaznaczę miękką szyjkę to of odznaczy owulację
Śluz biały i lepki
Sprawdziłam teraz. Jest wysoko, twarda i zamknięta, więc spoko -
liwi wrote:Dziewczyny a chcialam zapytac może coś wiecie.
Byłam dziś u tego gina, pierwszy raz u iego byłam i ostatni prawdopodobnie (coś mi nie pasuje ten gościu) w każdem bądź razie niec się nie dowiedziałam ale też nie spodziewałam się za dużo.
Powiedział mi że ciąży nie wiać, ale widać rozpulchnione endometrium duże ciałko zółte na lewym jajniku i jajnik również jest powiększony.
I teraz ie wiem czy to na @ czy na dzidzie. Strasznie mnie dzis brzuch boli jakbym @ miała normalnie i jakies czerne myśli mi się włączają.
Pojecia nie mam -
liwi wrote:Dziewczyny a chcialam zapytac może coś wiecie.
I teraz ie wiem czy to na @ czy na dzidzie. Strasznie mnie dzis brzuch boli jakbym @ miała normalnie i jakies czerne myśli mi się włączają. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mi w ciazy bole @ towarzyszyly przez cała ciąże a kiedy byłam na patologi ciąży to lekarze wyjasnili mi dlaczego. otóż osoby szczupłe nie maja zbyt duzo tkanki tluszczowej a przez to odczuwamy silniej kazdy skurcz macicy . ile ja sie nabiegałam do toalety, zeby sprawdzic czy nic nie poleciało. 9 msc ciaza zagrożona i jak tylko mocniej zakuło to myślałam, ze jest po wszystkim. nie mialam plamień, wiec chociaż tego się nie bałam. wiec sie nie denerwuj bo to nie pomoze. wszystko z czasem sie wyjasni
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny