PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Asha pamiętaj jak było u mnie. Najpierw cień cienia, później negatyw, następnie znowu cień cienia, kolejny i dopiero blada kreska. A beta dopiero 28. Spokojnie, jeszcze jest bardzo wcześnie u Ciebie. Za kończysz jak ja na zielono!!!
-
Sylvia, świetny przyrost gratuluje, oby tak dalej
Justinka też śliczna beta, trzymajcie się zdrowo
Asha ja widze leciutki cień, jak i u mnie widziałam Oby to to było u Ciebie, mam dobre przeczucia, jutro się bardziej ośmieli. Ja mam stresa już i opad wszystkiego.. Prawie wszystkie testujące zafasolujecie, a ja skończe z tym 'cieniem cienia' gdzieś w zakładzie. -
pompon wrote:Sylvia, świetny przyrost gratuluje, oby tak dalej
Justinka też śliczna beta, trzymajcie się zdrowo
Asha ja widze leciutki cień, jak i u mnie widziałam Oby to to było u Ciebie, mam dobre przeczucia, jutro się bardziej ośmieli. Ja mam stresa już i opad wszystkiego.. Prawie wszystkie testujące zafasolujecie, a ja skończe z tym 'cieniem cienia' gdzieś w zakładzie.
Nie smutaj jeszcze wczesnie, tak samo jak u mnie, testujesz jutro ze mna? -
asha ja juz ostatni raz sie bzykalam juz nie moge payrzec na fiuta normalnie hehe.....jakies 10 11dni ja tak bede sie denerwowac jak wy: jestem czy nie jestem...grrrr.......
asha. twoj wykres musi byc zielony poprostu ksiazkowy!!!Iza75 lubi tę wiadomość
[/url] -
zetaaa wrote:asha ja juz ostatni raz sie bzykalam juz nie moge payrzec na fiuta normalnie hehe.....jakies 10 11dni ja tak bede sie denerwowac jak wy: jestem czy nie jestem...grrrr.......
asha. twoj wykres musi byc zielony poprostu ksiazkowy!!!
Dobrze ze stary cie nie slyszy...bzykac sie nie mozesz...gadanie...teraz dla przyjemnosci sie troche pobzykaj
Wykres to tylko wykres, wszystko moze spasc jutro i pozamiatane i do widzenia groszek -
Hej dziewuchy:-)
Gdzie te co miały trstować?
U mnie temp. w górę przez co of zmienił mi datę owu z czy oczywiście się nie zgadzam:-(
mam doła, że jutro znów zmieni i będzie dupa:-(
A od rana znów mnie boli brzuch -
Hej hej, ja zrobilam dla formalności. Oczywiscie negatyw, ani cienia cuenua - nic kurwa. Tak wiec pompon jeśli u Ciebie nic sie nie zmieni to nie smuć sie bo za miesiąc mam nadzieje my będziemy podziwiać nasze 2 kreski.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2014, 06:45