PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Rownie dobrze ona moglaby jeszcze nie wiedziec ze jest w ciazy jakby na @ czekala i nie wiedzialaby jaka beta i wogole, te badania wcale nie sa takie dobre, tylko czlowiek zestresowany cholera caly czas
Fajnie by było nie testować ale to takie trudne.Asha lubi tę wiadomość
-
kluska wrote:Właśnie też o tym pomyślałam. A dziś kupiłam pepino ...
Fajnie by było nie testować ale to takie trudne. -
Asha wrote:Rownie dobrze ona moglaby jeszcze nie wiedziec ze jest w ciazy jakby na @ czekala i nie wiedzialaby jaka beta i wogole, te badania wcale nie sa takie dobre, tylko czlowiek zestresowany cholera caly czas
To samo pomyślałam. Lepiej czasem nie wiedzieć tak szybko...Asha lubi tę wiadomość
-
Witajcie Nieśmiało chciałam się dziś do Was dołączyć bo jestem w 9 dpo a 01.05 urodziłam martwą córeczkę w 18 tc więc to mój drugi cykl po stracie. Długa historia ale nie na ten moment i chyba nie w tym wątku. Zwlekałam cały dzień ale teraz musiałam się do Was odezwać żeby powiedzieć MałejCzarnej, że się za nią modlę. Mam nadzieję, że mój mały aniołek tam w niebie jest bliżej i ma trochę więcej chodów u Pana Boga i wyprosi zdrówko dla tego Twojego Kropeczka. Trzymaj się dzielnie dziewczyno...Tulę Cię mocno
-
No ja tez o tym pomyślałam...ale jak sie człowiek stara to wiadomo, że chce wiedziec szybko. Z drugiej strony skoro Czarna miała silne bóle brzucha i nie wzieła ich za małpowe bo juz wiedziała o ciąży to tą ciąże sie dzięki temu uratuje...albo ja już całkiem zgłupiałam i nie wiemco pisze. Mózg mi sie zlasował, mam tysiące scen w wyobraźni
-
mik82 wrote:Witajcie Nieśmiało chciałam się dziś do Was dołączyć bo jestem w 9 dpo a 01.05 urodziłam martwą córeczkę w 18 tc więc to mój drugi cykl po stracie. Długa historia ale nie na ten moment i chyba nie w tym wątku. Zwlekałam cały dzień ale teraz musiałam się do Was odezwać żeby powiedzieć MałejCzarnej, że się za nią modlę. Mam nadzieję, że mój mały aniołek tam w niebie jest bliżej i ma trochę więcej chodów u Pana Boga i wyprosi zdrówko dla tego Twojego Kropeczka. Trzymaj się dzielnie dziewczyno...Tulę Cię mocno
Nie no teraz to mi łzy poleciały ...musi byc dobrze -
Iza75 wrote:No ja tez o tym pomyślałam...ale jak sie człowiek stara to wiadomo, że chce wiedziec szybko. Z drugiej strony skoro Czarna miała silne bóle brzucha i nie wzieła ich za małpowe bo juz wiedziała o ciąży to tą ciąże sie dzięki temu uratuje...albo ja już całkiem zgłupiałam i nie wiemco pisze. Mózg mi sie zlasował, mam tysiące scen w wyobraźni
-
Ja w ogóle od wczoraj zdołowana, zryta i zła chodze,a dzisiaj to już w ogóle jeszcze ta sytuacja i mi się wszystko przypomina, z Małą przeżywam. Szlag mnie trafia jakie to wszystko jest trudne i chore. Też mi łzy poleciały. Ide się napić cholera
Asha lubi tę wiadomość
-
pompon wrote:Ja w ogóle od wczoraj zdołowana, zryta i zła chodze,a dzisiaj to już w ogóle jeszcze ta sytuacja i mi się wszystko przypomina, z Małą przeżywam. Szlag mnie trafia jakie to wszystko jest trudne i chore. Też mi łzy poleciały. Ide się napić cholera
Lajka za napicie sie a nie za reszte -
Asha wrote:Tobie widze hormony skacza caly dzien dzisiaj , cos sie kroi albo @ albo fasolek, cos jest na rzeczy
Jest @ ale juz rozkrecona i luzik...po prostu tak mi szkoda Czarnej, niemal czuje to co ona teraz
A co do przyrostu bety może masz racje Asha, kto to wie jakby bylo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarna jestesmy z toba kochana, tulam cie, cholera w tym cholernym szpitalu musisz tam lezec, ale to niestety najlepsze miejsce w tej chcwili, sciskam cie mocno i caluje
Dobrano wam i rano sie widzimy laski, pa
Chujnia i tyle co tu duzo mowicIza75 lubi tę wiadomość
-
MałaCzarna trzymaj się!!! Bądź dzielna i się nie poddawaj!
Asha-trzymam kciuki za twój cykl zakończony fasolka
Nie jestem na bieżąco ale gratuluję wszystkim fasoleczkom, a sobie i pozostałym starając się życzę aby sierpień spełnił nasze największe marzenie! !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 00:25
Iza75 lubi tę wiadomość