PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
helutka wrote:Czy może mnie ktoś mądrzejszy uświadomić, dlaczego zaczęło mnie bolec podbrzusze w 10dpo i teoretycznie ok. 9 dni przed @?
Co za dzień....Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 10:42
-
Dziewczyny nie zawracajcie sobie już głowy tymi zdjęciami. @ się rozkręciła, zaczynam nowy cykl ... Wolę już nie myśleć o tych cieniach, bo zaraz sobie wmówię, że coś tam się zadziało... Muszę jakoś wyluzować.
Czarna czyli pomału pomału ale ku lepszemu -
bianka wrote:Gigsa a u Ciebie typowe objawy implantacji:) Ty powinnaś skakać ze szczęścia zamiast się zamartwiać
-
nick nieaktualnyMalaCzarna wrote:Był lekarz. Jest szansa. Hcg wskazuje na ciążę i narazie mam się nie przejmować przyrostem. Dziś hcg 33. Czyli po 12 godzinach urosło prawie tyle samo co ostatnio w ciągu 48 godzin. A więc tendencja wzrostowa. Kazał mi się nie stresować, leżeć i czekać. Możliwe że będzie dobrze.
Wiesz... Aż łzy mi poleciały... Trzymam kciuki za fasolkę... Ale jak beta rośnie to musi być dobrze Poczytaj sobie jakąś książkę czy gazetę.. Ja wiem - łatwo się mówi, ale spróbuj nie myśleć źle.. Dobrze, że pojechałaś na izbę, że byłaś czujna... Pozdrawiam i czekam na kolejne wieści -
nick nieaktualnyAsha wrote:A mnie brzuch naparza...sluzu mam duzo jakos..i czekam na @
Jak dużo śluzu to chyba nie @... Oby nie przylazła.. Ja zazwyczaj przed @ mam sucho..
gigsa wrote:Na implantację to chyba jeszcze za wcześnie?
Z tym to różnie.. Jak Ovu dobrze wyznaczył mi owulkę to implantacje miałam 4-go dnia.. Także tego.. Nie za wcześnie -
hej. znalazłam niedawno w swoich medycznych śmieciach receptę na duphaston od swojego ginekologa. przepisał mi go na wywołanie okresu a potem miałam brać od 16 do 25 dnia cyklu 1x dziennie. nie kopiłam bo @ przyszła a recepta przepadła. nie wiem co to jest, wiec czy możecie mi coś o tym powiedzieć- co zmieni w cyklu, jaki ma wpływ na tempke i owulacje? a może ktoś chce go sprzedać bo mój gin pojechał sobie na urlop, potem ma jakieś sympozja i trochę ma go nie być a ja @ nie mam nadal. pomoże mi któraś
-
amelia04072006 wrote:hej. znalazłam niedawno w swoich medycznych śmieciach receptę na duphaston od swojego ginekologa. przepisał mi go na wywołanie okresu a potem miałam brać od 16 do 25 dnia cyklu 1x dziennie. nie kopiłam bo @ przyszła a recepta przepadła. nie wiem co to jest, wiec czy możecie mi coś o tym powiedzieć- co zmieni w cyklu, jaki ma wpływ na tempke i owulacje? a może ktoś chce go sprzedać bo mój gin pojechał sobie na urlop, potem ma jakieś sympozja i trochę ma go nie być a ja @ nie mam nadal. pomoże mi któraś
Czekalam az dzisiaj przyjzdiesz, tak sie gapilam na twoj wykres dziasiaj i doszlam do wniosku, ze chyba jednak owulki nie mialas, bo temp, z przed tej lini nie sa wcale nizsze tylko ze mialas ten skok to ci wyznaczylo...tak mi sie wydaje...nie ma skoku temp z drugiej fazy, one sie zrobily bardziej regularne ale skoku nie maamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:no ja mam wrazenie ze owulacja sie koło mnie kreci. jak ja sie ciesze ze mne pilnujesz, Bozia w dzieciach Ci wynagrodzi :X
Obys kchana miala racje, testy owu jak masz to rob teraz i slu i szyjke bym sprawdzala jak masz przeczucie ze teraz no i bzykac mi sie ile wlezieamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Asha, ale uparciuch z Ciebie;-)
Byłam teraz w kibelku i sprawdzałam czy ten zabarwiony śluz nadal tam jest. Jest ale już bardziej biały się robi
Jak zaznaczę to planienie na wykresie to of nie rozpocznie mi nowego cyklu? -
amelia04072006 wrote:no ja mam wrazenie ze owulacja sie koło mnie kreci. jak ja sie ciesze ze mne pilnujesz, Bozia w dzieciach Ci wynagrodzi :X
amelia04072006, Sylwia87 lubią tę wiadomość