PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Miałam nadzieję, ale ten dziwaczny ból brzucha i ten dziwny zabarwiony cholerny śluz:-(
Miałam mieć wizytę u gina w poniedziałek 4 sierpnia, to zadzwonili i przełożyli na 5 sierpnia.
Bojè się, że znów mi nie zrobi usg i będę się zadtanawiać czy to na fasolę takie objawy czy ns jakiś torbiel lub inne cholerstwo -
nick nieaktualnyBył lekarz. Jest szansa. Hcg wskazuje na ciążę i narazie mam się nie przejmować przyrostem. Dziś hcg 33. Czyli po 12 godzinach urosło prawie tyle samo co ostatnio w ciągu 48 godzin. A więc tendencja wzrostowa. Kazał mi się nie stresować, leżeć i czekać. Możliwe że będzie dobrze.
Iza75, mik82, helutka, zabka11, Asha lubią tę wiadomość
-
MalaCzarna wrote:Był lekarz. Jest szansa. Hcg wskazuje na ciążę i narazie mam się nie przejmować przyrostem. Dziś hcg 33. Czyli po 12 godzinach urosło prawie tyle samo co ostatnio w ciągu 48 godzin. A więc tendencja wzrostowa. Kazał mi się nie stresować, leżeć i czekać. Możliwe że będzie dobrze.
I tego kochana sie trzymajmy -
Rudzia wrote:A u mnie ciagle niskie tempwratury nie wiem co sie dzieje.. dzis mialam 35,9 ale mierzylam wczesniej niz zwykle bo o 5:45 a nie o 7 jak zawsze..
Rudzia te Twoje niskie są zastanawiające, ale dzisiaj to zmiana pory na tak wczesną wpłynęła na dodatkowe obniżenie. Ja mierze o 5.30 a o 7 mam już 2 a nawet 3 kreski wyżej. Do lekarza masz za 3 tygodnie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny