PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Alika wrote:Kobitki od razu przepraszam,że w tym wątku poruszam ten temat, ale czy Wasi faceci faszerują się jakimiś witaminami??? słyszałam że salfazin jest ok i mysle żeby kupic mojemu... niech i on się troche pomęczy co myślicie?
Moj bierze i to praktycznie od paru miesiecy juz, tu nie mam salfazinu, on bierze wellman ale to to samo jest -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki :*
u mnie znów bóle, kłucia i inne duperele ;/ ... o 12 wyniki nasienia... mąż aż nie spał w nocy a ja razem z nim...
z jeden strony jakby cos wyszło nie tak to wiemy już jaki jest powód.. a z drugiej jak wyjdą wyniki ok, to znaczy , że to ja coś mam ;/ ehh ;/
co do witamin.. mój mąż łyka Androvit -
nick nieaktualnyAsha nie smutaj może tak muiało być niestety nic na to nie poradzimy. ja też wyłam jak głupia, ale teraz mam nadzieje że się niebede nakręcać. najśmieszniejsze, że mdłoci mi mineły wraz z pojawieniem się @ - to jest dopiero siła umysłu hehehe
pompon lubi tę wiadomość
-
Nelly1507 wrote:Cześć dziewczynki :*
u mnie znów bóle, kłucia i inne duperele ;/ ... o 12 wyniki nasienia... mąż aż nie spał w nocy a ja razem z nim...
z jeden strony jakby cos wyszło nie tak to wiemy już jaki jest powód.. a z drugiej jak wyjdą wyniki ok, to znaczy , że to ja coś mam ;/ ehh ;/
co do witamin.. mój mąż łyka Androvit
Wcale nie musi byc czyjas wina!!!!!!!! -
Alika wrote:Asha nie smutaj może tak muiało być niestety nic na to nie poradzimy. ja też wyłam jak głupia, ale teraz mam nadzieje że się niebede nakręcać. najśmieszniejsze, że mdłoci mi mineły wraz z pojawieniem się @ - to jest dopiero siła umysłu hehehe
Ile czasu sie staracie? -
nick nieaktualny
-
U mnie też dziś do dupy:-( wczoraj cieszyłam się, że jyż zanika mi ten zabarwiony śluz, a dziś rano jak badałam szyjkę to znów był tym razem taki jaśniutki brązowy
-
gigsa wrote:U mnie też dziś do dupy:-( wczoraj cieszyłam się, że jyż zanika mi ten zabarwiony śluz, a dziś rano jak badałam szyjkę to znów był tym razem taki jaśniutki brązowy
Ale to mozliwe ze od zagniezdzenia, po co tytam lapy pchasz wogole zostaw to -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Alika wrote:krótko 3 miechy dopiero ale jeden cykl z testami bo myślałam że mam cykle bezowulacyjne ( kiedyś problem z torbielami i kuracja hormonalna)
No to jak sie bedziesz starac ponad 3 lata tak jak ja , czego ci nie zycze, to mozesz mi powiedziec ze mam nie smutac i ze tak mialo byc -
Asha wrote:Ale to mozliwe ze od zagniezdzenia, po co tytam lapy pchasz wogole zostaw to
-
nick nieaktualny
-
gigsa wrote:Szyjkę sprawdzam i ciekawiło mnie czy ten śluz nadal jest zabarwiony. Na gacie nic nie wypływa, ale jest w środku. Jestem załamana. Temp też nie poszła do góry:-( Dziś tylko jajnik mnie lekko ćmi
Masz ladny wykres temp moze nie poszla, ale nie spadla, szukasz dziury w calym kochana , pieknie jest