PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja też na przedzie peletonu jestem , bo mam dzis jednak 8 dc , pomyliło mi sie troche;p ale spokojnie... juz czuje , że ten cykl jest z dupy bo objawy jak na owulacje mam zaraz po okresie... a gdzie tam do 14 dc... dziwne to wszystko ;p
Asha żartowałam z tym kochana życzę Ci , aby ten nowy cykl był tym ostatnim i obyś zafasolkowała
ja dopiero tu jestem ze 2 tygodnie... to króciutko więc za duzo o Was nie wiem ... stąd moje może głupie pytania ;p np.. Asha a Ty starasz sie o pierwsze dziecko ? -
Ogolnie to boje sie ze objawy to ja sobie wjrecam..sutki mnie przez dwa dni bolaly..teraz nic...nie doszukiwac sie jest ciezko ale musze przestac...bo juz mnie maz zjebal co ty sie tak nakrecasz bo na tabku zostawilam...test owulacyjny pozytywny w 4 dniu po owu czy to moze oznaczac wczesna ciaze hahahahahahahahah[/url]
-
zetaaa wrote:Ogolnie to boje sie ze objawy to ja sobie wjrecam..sutki mnie przez dwa dni bolaly..teraz nic...nie doszukiwac sie jest ciezko ale musze przestac...bo juz mnie maz zjebal co ty sie tak nakrecasz bo na tabku zostawilam...test owulacyjny pozytywny w 4 dniu po owu czy to moze oznaczac wczesna ciaze hahahahahahahahah
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 09:15
-
nick nieaktualny