PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Pozdrowienia z łóżka. ;( Leżę i czekam albo na krwotok albo na wyższą betę. ;( Mąż załamany, ja też. Nie życzę nikomu tej niepewności i bólu. No spa nie pomaga...
-
MalaCzarna wrote:Pozdrowienia z łóżka. ;( Leżę i czekam albo na krwotok albo na wyższą betę. ;( Mąż załamany, ja też. Nie życzę nikomu tej niepewności i bólu. No spa nie pomaga...
Ale moze tak ma byc...ja wiem ze to chujowo brzmi...ale moze to nie ten fasolek...przepraszam ze to mowie, kochana ale nic sie nie dzieje bez przyczyny, a moze inaczej wszystko sie dzieje z jakiegos powodu, skoro jest taki slabiutki to moze ........mik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malaczarna bardzo wcześnie dowiedziałaś się o tym, od razu wdrożyłaś leczenie i odpoczynek, a to znacznie zwiększa szanse Waszego maleństwa. Modlę się o Wasze zdrowie i gorąco ściskam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 20:22
MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
MalaCzarna wrote:Ale to jak będzie bardziej skurczowy ból. Lekarz twierdzi że beta może wzrosnąć ale nie wierzę... 28 lipca 28, 30 lipca 31, 31 lipca 33. Marnie to wygląda. Podobno raczej nie pozamaciczna, bo jest chyba pęcherzyk w macicy ale nie jest pewien.
Przy pozamacicznej to po jednej stronie chyba bardziej boliWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 20:21
-
Asha wrote:Amelia...to moze jak mowisz, ze mi sie to zaczyna regulowac to nie brac tego Castagnusa, czy brac? Tyle ze to mi moze pomoc przy tej prolaktynie i przy tych @ obfitych itp, juz nie wiem