PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:bierz , bo jak jest problem z prolaktyna to bedzie lepsza I faza. nie liczy sie tylko owulacja i II faza. Prolaktyna doprowadza do powstania ciałka żółtego i wytwarzania podtrzymującego ciążę progesteronu
No to bede brac, na dniach maja przyjsc jeszcze 2 paczki dzieki -
MalaCzarna wrote:Ale to jak będzie bardziej skurczowy ból. Lekarz twierdzi że beta może wzrosnąć ale nie wierzę... 28 lipca 28, 30 lipca 31, 31 lipca 33. Marnie to wygląda. Podobno raczej nie pozamaciczna, bo jest chyba pęcherzyk w macicy ale nie jest pewien.
-
nick nieaktualnyMnie boli trochę bardziej po lewej ale lekarz nie widzi nic na jajowodach a w macicy widzi. Ale po prawej i po środku też boli czasem. Albo skurcze po środku. No i powiedział że przy pozamacicznej nie ma pełnych bolących piersi. A ja mam. Mówił coś o pęcherzyku z echem. Ale nie powiedział że to echo serca. O co chodzi?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 20:29
-
bianka wrote:A ja poczułam się dziś pusta w środku:( nie ma nic pod moim sercu che. a tyle czasu jeszcze:/
Ja w tym ostatnim cyklu, zaraz po owulce czulam ze jestem w ciazy, poprostu wiedzialm , a potem przyszedl taki dzien to byl dzien ostatniej wysokiej temp..kiedy powiedzialam do mojego, ze to juz...juz nie ma ...a na drugi dzien temp spadlaamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
MalaCzarna wrote:Mnie boli trochę bardziej po lewej ale lekarz nie widzi nic na jajowodach a w macicy widzi. Ale po prawej i po środku też boli czasem. Albo skurcze po środku. No i powiedział że przy pozamacicznej nie ma pełnych bolących piersi. A ja mam. Mówił coś o pęcherzyki z echem. Ale nie powiedział że to echo serca. O co chodzi?
-
MalaCzarna wrote:Mnie boli trochę bardziej po lewej ale lekarz nie widzi nic na jajowodach a w macicy widzi. Ale po prawej i po środku też boli czasem. Albo skurcze po środku. No i powiedział że przy pozamacicznej nie ma pełnych bolących piersi. A ja mam. Mówił coś o pęcherzyku z echem. Ale nie powiedział że to echo serca. O co chodzi?
Nie mam pojecia kochana, sorry tu sie nie wypowiem bo nie wiem -
Asha wrote:Ja w tym ostatnim cyklu, zaraz po owulce czulam ze jestem w ciazy, poprostu wiedzialm , a potem przyszedl taki dzien to byl dzien ostatniej wysokiej temp..kiedy powiedzialam do mojego, ze to juz...juz nie ma ...a na drugi dzien temp spadla
-
Podczytuje was dziewczyny namietnie ale Sama stracilam moc na gadki ) ja aotatnio mialam Wlurwiony dzien, dzien przed @ i sie skarzylam ze chyba pms mnie dopadl wiec chyba to bylo to. Ale A joelre nie wiem bo nigdy nie zaobserwowalam, zawsze jak przy pms mam
Malaczarna, chociaz kiepsko to wyglada to robosz co sie da i musisz walczyc i wierzyc tylko to moze jesCze pomoc. Ale tak jak Asha mowi, czasem chociaz tak pragniemy tego naszego okruszka to noestety slabiutki jest i nie dane nam go tu poznac. Wspieram. -
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Ja w tym ostatnim cyklu, zaraz po owulce czulam ze jestem w ciazy, poprostu wiedzialm , a potem przyszedl taki dzien to byl dzien ostatniej wysokiej temp..kiedy powiedzialam do mojego, ze to juz...juz nie ma ...a na drugi dzien temp spadla
-
pompon wrote:Podczytuje was dziewczyny namietnie ale Sama stracilam moc na gadki ) ja aotatnio mialam Wlurwiony dzien, dzien przed @ i sie skarzylam ze chyba pms mnie dopadl wiec chyba to bylo to. Ale A joelre nie wiem bo nigdy nie zaobserwowalam, zawsze jak przy pms mam
Malaczarna, chociaz kiepsko to wyglada to robosz co sie da i musisz walczyc i wierzyc tylko to moze jesCze pomoc. Ale tak jak Asha mowi, czasem chociaz tak pragniemy tego naszego okruszka to noestety slabiutki jest i nie dane nam go tu poznac. Wspieram.
Cholero ty ja tu tesknie za toba, tulam , tulam -
amelia04072006 wrote:sama mowisz ze byla. ale nerwy ci nie pomogly
To nie byly nerwy...to byla intuicja, ja to czulam w srodku poprostu ze to juz odeszlo, to nie nerwy...juz nic nie bylo...pustka byla
Dopiero po tym jak sobie zdalam sprawe co sie stalo to mnie nerwy wzielyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 20:37
-
Doła mam:( siedzę sama przed TV i najchętniej bym się na piła i poszła spać ja w poprzednim cyklu byłam pewna, więc jak beta wyszła negatywnie to ostry dół. Cały dzień zastanawiałam się jak m powiedzieć, jak tylko potwierdzę, a tu. .. teraz czuję, że znów nie wyszło, ale i tak będę ryczeć w @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 20:42