PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
MalaCzarna wrote:Biorę nospe cały czas. W szpitalu dodatkowo miałam zastrzyki. Do tego luteina dopochwowo 2 razy dziennie po 2. Leżę. Tylko siku i pić i do łóżka z powrotem.
-
nick nieaktualny
-
bianka wrote:Doła mam:( siedzę sama przed TV i najchętniej bym się na piła i poszła spać ja w poprzednim cyklu byłam pewna, więc jak beta wyszła negatywnie to ostry dół. Cały dzień zastanawiałam się jak mu powiedzieć, jak tylko łatwiejsze, a tu. .. teraz czuję, że znów nie wyszło, ale i tak będę ryczeć w @
Taki nasz jebany los wlasnie...czekac na owu...potem sie bac...dolowac...znowu czekac na @ znowu sie dolowac i znowu ryczec...i znowu czekac na owu i tak do momentu az fasolka przyjdzie i domek sobie u nas znajdzie -
Asha wrote:No to bede brac, na dniach maja przyjsc jeszcze 2 paczki dzieki
Zarówno u kobiety, jak i u mężczyzny, bo organizmy panów też produkują ten mleczny hormon, co dla wielu mężczyzn jest zaskoczeniem. W organizmie kobiety nadmiar prolaktyny blokuje owulacje oraz uniemożliwia zagnieżdżenie się jajeczka w macicy i utrzymanie ciąży. U mężczyzny powoduje spadek jakości nasienia. Jeśli podejrzewamy, że możemy mieć problemy z poziomem prolaktyny, należy udać się do endokrynologa lub ginekologa-endokrynologa. -
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:asha zobacz co znalazlam
Zarówno u kobiety, jak i u mężczyzny, bo organizmy panów też produkują ten mleczny hormon, co dla wielu mężczyzn jest zaskoczeniem. W organizmie kobiety nadmiar prolaktyny blokuje owulacje oraz uniemożliwia zagnieżdżenie się jajeczka w macicy i utrzymanie ciąży. U mężczyzny powoduje spadek jakości nasienia. Jeśli podejrzewamy, że możemy mieć problemy z poziomem prolaktyny, należy udać się do endokrynologa lub ginekologa-endokrynologa.
No to moze to to zobaczymy po tych prochach moze -
Asha wrote:Cholero ty ja tu tesknie za toba, tulam , tulam
Ja Wam powiem szczerze ze tez nylam przekonana ze sie udalo w tym cyklu nosz kurna. Ale nadal
Ko niedobrze i kdli a @ przyszla wiec to nerwy ogolne. Chyba musze tez gdzies do kogos od beretow sie wybrac bo mnie zycie dobija co raz bardzij. Zrezdzaca sie robieAsha lubi tę wiadomość
-
MalaCzarna wrote:Myślisz że to może spowodować że beta wzrośnie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny