X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • kittykate Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula nie patrz na mój wykres...każda z nas jest inna i każda inaczej reaguje na zapłodnienie i implantację. Ja nie miałam takiego spadku, miałam taki łagooodny ale na zagnieżdżenie często są spadki jednodniowe :)ale widzisz u mnie było więc różnie może być:) no i poczytaj sobie informacje jak mierzyć temp i interpretowac kiedy się wstaje do dziecka... nie wiem tego bo nie interesował mnie ten wątek zawsze budziłam sie między 6.30 - 7:00.

Powodzenia!!!

Kate

np55zzc.png
  • Caribbean Przyjaciółka

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julaa85 u mnie 10 dpo (czyli wczoraj) był spadek o ponad 0,2 kreski i już myślałam, że @ przyjdzie wcześniej, ale dziś całe szczęście temperatura podskoczyła :) Więc poczekaj do jutra cierpliwie, może temp. wróci na miejsce :)

2fwarjjgjx3lpg1h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miała któraś z was w jakiejkolwiek sytuacji takie uciążliwe odbijanie?
    odbija mi się dosłownie co 2 minuty, nie mam zgagi, jem normalnie. nie wiem od czego to może być. google najszybciej to mi raka zdiagnozują ;)
    mam tak już 3 dzień, więc po zjedzeniu czegos konkretnego też to nie wystepuje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 10:14

• mini37 Znajoma

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny, jak mysliciecie kiedy powinnam zrobic test ciazowy? wczoraj popoludniu wyszedl negatyw. I plamilam w tym cyklu na brazowo z domieszka krwi, ale na okres to nie wygladalo. mam zawroty glowy od wczoraj, senna, zmeczona. Piersi razcej oki, delikatnie moze wrazliwe.
    Gratuluje tym co zaszły, bardzo sie ciesze:) aprzy okazji mozecie napisac jak w tym poczatku ciazy wyglada szyjka i jaki jest sluz? pozdrawiam i prosze o rady i opinie :)

76d5835a1f11fa6c36490ee9e6c87499.png

kittykate lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiedy masz termin @? najlepiej się nie spieszyć z testami, najwcześniej rób w dzień @
    co do objawów to każda z nas jest inna :)

• Caribbean Przyjaciółka

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie żadnych objawów nie ma kompletnie, ale to dobrze, przynajmniej nie nakręcam się niepotrzebnie :)

2fwarjjgjx3lpg1h.png
  • mini37 Znajoma

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terimn mam na 18.04. ale martwi mnie to plamienie.Juz dzis mysle kupic 2 testy i zrobic...och ta niecierpliwosc. Najgorsze te zawroty glowy, niewiem czy to pogoda..ja strasznie reaguje na deszcze i niskie cisnienie. dzieki

• kittykate Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, poczekajcie z testami! mi w 10 dpo wyszedł negatywny, robiłam rano a pozniej czułam sie jakby mnie czołg przejechał i brzuch bolał niemiłosiernie że byłam pewna ze nast dnia dostane! A bolał mnie tak bardzo jakbym już miała okres! Jednak nie przyszedł i po 48 h postanowiłam zrobić test: pozytywny!!! blada druga kreska! nie mogłam uwierzyć:) zrobiłam drugi! to samo!!! w pon badanie krwi beta 106 !!!
    Szyjka wysoko, twarda,zamknięta, zaczopowana i śluz miałam kremowo wodnisty i dużo!!!
    Powodzenia!!!!

Kate

np55zzc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lepiej czekaj, ja miałam termin @ na 6-8 kwietnia i nie mam ani @ ani testy nie są pozytywne :/
    czekam i czekam i nauczyłam się już tej cierpliwości nawet...
    dlatego radze się nie spieszyć, czasami dziewczyny robią test i negatyw, wielka rozpacz, a następnego dnia już wychodzi im pozytywny :)

jak kropek jest to nie ucieknie :)

patiii lubi tę wiadomość

• julaa85 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki,siedze u fryzjera robie baleyage,wstaje z fotela a tu zawroty glowy i mdlosci,obym tylko wytrzymala do konca.

Roma27 lubi tę wiadomość

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kitty własnie jak u ciebie z tym śluzem? ja cały czas (ponad tydzień) obficie miałam kremowy/biały i grudkowaty, a od wczoraj zaczął lecieć taki kremowo-przejrzysty właśnie, dużo rzadszy.. nie wiem co on oznacza

• julaa85 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I to cholerne odbijanie , nawet tu jak na zlosc!

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png
  • kittykate Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śluz miałam wodnisto-kremowy właśnie i też lekko grudkowaty-serkowaty i nawet pisałam na forum że chyba jakaś infekcja mi się przyplątała... a tu fasolka :)

Cierpliwości dziewczynki! będzie dobrze! trzeba myśleć pozytywnie!
    Życzę zielonych kropek!!!!

M4DZI4, patiii lubią tę wiadomość

Kate

np55zzc.png
  • mini37 Znajoma

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś mam boleści brzucha i tak mnie kusi zrobić Test...ale pewnie negatyw,a po drugie Noe poranny. Och ta niecierpliwość.

• julaa85 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mini mnie tez korci ale nie zdazyłam dzisuaj kupić testu.jeśli jutro temp.wzrośnie kupuje test.

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png
  • mini37 Znajoma

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam i to dwa,i myślę iść do toalety...och

• julaa85 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ktory to dpo?

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robiłam dzisiaj rano w 10dpo i pokazało jasną kreskę drugą, ale jutro powtórzę bo z tymi testami różnie bywa :-) w każdym razie tak mnie dzisiaj plecy bolą że masakra...

• mini37 Znajoma

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    11dpo. A dwa dni do okresu.Ale miałam plemienia z 3 dni.i boję się ze może to poronienie.
    Mnie też plecy strasznie bolą.

• julaa85 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patii jak juz druga pokazal to inczej nie będzie:-) mini u mnie jutro 11 dpo ,na Twoim miejscu poczekałabym do jutra rano bo to nawiarygodniejszy mocz:) ja czekam do czwartku

kingafohh lubi tę wiadomość

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png
‹‹ 26 27 28 29 30 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ