PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Jula nie patrz na mój wykres...każda z nas jest inna i każda inaczej reaguje na zapłodnienie i implantację. Ja nie miałam takiego spadku, miałam taki łagooodny ale na zagnieżdżenie często są spadki jednodniowe :)ale widzisz u mnie było więc różnie może być no i poczytaj sobie informacje jak mierzyć temp i interpretowac kiedy się wstaje do dziecka... nie wiem tego bo nie interesował mnie ten wątek zawsze budziłam sie między 6.30 - 7:00.
Powodzenia!!! -
nick nieaktualnymiała któraś z was w jakiejkolwiek sytuacji takie uciążliwe odbijanie?
odbija mi się dosłownie co 2 minuty, nie mam zgagi, jem normalnie. nie wiem od czego to może być. google najszybciej to mi raka zdiagnozują
mam tak już 3 dzień, więc po zjedzeniu czegos konkretnego też to nie wystepujeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 10:14
-
hej dziewczyny, jak mysliciecie kiedy powinnam zrobic test ciazowy? wczoraj popoludniu wyszedl negatyw. I plamilam w tym cyklu na brazowo z domieszka krwi, ale na okres to nie wygladalo. mam zawroty glowy od wczoraj, senna, zmeczona. Piersi razcej oki, delikatnie moze wrazliwe.
Gratuluje tym co zaszły, bardzo sie ciesze:) aprzy okazji mozecie napisac jak w tym poczatku ciazy wyglada szyjka i jaki jest sluz? pozdrawiam i prosze o rady i opinie
kittykate lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, poczekajcie z testami! mi w 10 dpo wyszedł negatywny, robiłam rano a pozniej czułam sie jakby mnie czołg przejechał i brzuch bolał niemiłosiernie że byłam pewna ze nast dnia dostane! A bolał mnie tak bardzo jakbym już miała okres! Jednak nie przyszedł i po 48 h postanowiłam zrobić test: pozytywny!!! blada druga kreska! nie mogłam uwierzyć zrobiłam drugi! to samo!!! w pon badanie krwi beta 106 !!!
Szyjka wysoko, twarda,zamknięta, zaczopowana i śluz miałam kremowo wodnisty i dużo!!!
Powodzenia!!!! -
nick nieaktualnylepiej czekaj, ja miałam termin @ na 6-8 kwietnia i nie mam ani @ ani testy nie są pozytywne
czekam i czekam i nauczyłam się już tej cierpliwości nawet...
dlatego radze się nie spieszyć, czasami dziewczyny robią test i negatyw, wielka rozpacz, a następnego dnia już wychodzi im pozytywny
jak kropek jest to nie uciekniepatiii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Śluz miałam wodnisto-kremowy właśnie i też lekko grudkowaty-serkowaty i nawet pisałam na forum że chyba jakaś infekcja mi się przyplątała... a tu fasolka
Cierpliwości dziewczynki! będzie dobrze! trzeba myśleć pozytywnie!
Życzę zielonych kropek!!!!M4DZI4, patiii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny