PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Julaa85 zgadzam się z Tobą, Ja jutro termin @ i coś czuje że nie będzie @, a to moje plamienie to może było @. Sama już niewiem. Bo obecnie oprócz zwrotów głowy, mdłości i czasem jakieś kłucie w brzuchu to nic nie dolega. A przed @ zawsze ból brzucha i piersi.
Powiedzonka dziewczyny
-
Mini ,Jula dopiero dzis sprawdzilam czy mi odpisałyście hehe Zaznaczyłam plamienie bo w tym dniu śluz miałam kremowy-pomarańczowy co mnie bardzo zdziwiło, a wieczorem zobaczyłam ,że jest już kremowy-różowy , mogę powiedziec ,że był nieco jasniejszy niż róż na tej stronce wywnioskowalam ,ze to przez domieszkę krwi. Nastepnego dnia już nie było po nim śladu i dzis też jest już "normalny"...pierwszy raz tak mam jak i pierwszy raz miałam taki spadek w fl
-
Dziewczyny przewinęło mi sie pare razy jako objaw ciazy "dziwne i wyraźne sny". Zwłaszcza w okolicy spodziewanej @ ktoś pisał. Któraś z was tak miała? Ja jestem 5 dni przed @ i dzis w nocy miałam tak dziwne wyraźne sny, jeden po drugim ze bardzo mnie to zastanowiło..
-
Witam,
czy w pierwszych dniach ciąży i zawsze musi być ból piersi? Zwykle mam okresy bezobjawowe, w czasie owulacji mam bóle piersi, a później przestają i do okresu cisza, i dalej aż do kolejnej owulacji.
Znowu się łudzę, że może się uda, ale nie mam żadnych objawów. Dzisiaj mam 24 dc (mam 28 dniowe cykle).
Pozdrawiam serdecznie i wszystkim życzę dużo cierpliwości.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2014, 20:45
www.styczniowki2015.phorum.pl -
wiesz co powiem Ci ze juz sama nie wiem dwa poprzednie cykle miałam po 32 dni ale w przedostatnim owulka była około 16 dnia cyklu a w tym najprawdopodobniej z tego co stwierdził gin to 13-14 dc była owulka i sama nie wiem co robiz tak na dobra sprawe to chyba juz bym mogła zatestowac ale boje sie kolejnego rozczarowania
-
Każda z nas się boi. A masz objawy? Ja pisze wszędzie że nie mam ale jak się zastanawiam, to codziennie spałam po południu (jak nigdy) piersi mam dzisiaj większe, ale nie bolą i brzuszek mam wypięty - myślałam że to po swiętach i zauważyłam że jestem bardzo upierdliwa w pracy.
moremi lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl