PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
wiesz co jak nigdy boli mnie brzuszek czuje jakbym miała jakies skurcze do tego boli prawy jajnik i to mi najbardziej dokucza no i jakby sutki była jakies bolace i bardziej wrazliwe do tego latam ciagle siusiu ale powiem tak juz nic sobie nie wmawiam bo znowu pewnie bedzie zonk:(
-
a powiedzcie co o tym myslicie to sa normy w moim szpitalu i siostra robila bete sobie i taka wyszla tylko ona ma PCO brala tabletki anty i na miesiac odstawila bo miala przerwe zrobic a ostatnia @ miala 24marca. jest szansa na ciaze bo mogla owulacja byc poźniej.
Gonadotropina kosmówkowa wynik 2,1 mIU/ml
Kobiety Ciąża:
Zakr. wart.praw. < 2,0
2 - 4 tydz. 39,1 - 8388
4 - 6 tydz. 861 - 88769
6 - 8 tydz. 8636 - 218085
8 - 10 tydz. 18700 - 244467
10 - 12 tydz. 23143 - 181899
12 - 27 tydz. 6303 - 97191
27 - 40 tydz.4360 - 74883 -
Cześć dziewczyny Dziś potwierdziłam testem, że coś się u mnie rozwija w środku )Zgodnie z owu to jest ok 12 dzień po Owulce a dzień cyklu 30 .Jestem po trzech wczesnych poronieniach, ale ten cykl jest inny niż pozostałe. Od Świąt wciąż kręci mi się w głowie, kłucie w piersiach, ale to mam zawsze w II połowie cyklu. Kłucie jajników naprzemiennie i ciągniecie w dole brzucha. Delikatna zgaga.Dziś od rana mam też poczucie mokrego (tak jak piszecie tak jakbym się posikała). Trochę mdłości (dziś rano). Wysoka temperatura (dziś mi wyszła ponad 37st C).I od wczoraj czuję bąbelki w brzuchu, wciąż tam coś mnie gniecie, przelewa się.
moremi, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypozatym jak narazie żadnych objawów niemam.Nawet gdyby,to wydaje mi się,że było by na nie za szybko. Ja jak narazie nie mam co testować,bo okres jeszcze mi się nie spóźnia.I dobrze że nie mam żadych testów w domu,bo chyba robiłabym jeden za drugim Dlatego też jak i ty próbuję się nie nastawiać zabardzo. A to że twojej koleżance test wykrył ciąże po 3 dniach,to za bardzo bym się tym nie sugerowała, myśle że każda z nas ma inny organizm. W mojej pierwszej ciaży,testy wychodziły negatywnie a u ginekologa okazało się że jest inaczej, i byl to 8 tydzień Zrób w krótce jeszcze jeden, a jak nie będzie okresu to idź do lekarza.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJaki wtedy był śluz to niestety już nie pamiętam , ale teraz mam raz mokro ,raz sucho. A co do testu przy pierwszej ciąży lekarz sam się zdziwił, zrobiłam z trzy testy ale też już nie wiem ile dni od planowanej miesiączki. Możliwe,że było to za wcześnie.Nie wsłuchiwałam się w swój organizm tak jak jest teraz. A co do uderzeń gorąca to miejmy nadzieję oby i unas sie sprawdziło !
-
nick nieaktualny
-
objawy to miałam miesiąc temu, dosłownie wszystko co wyczytałam w książce mdliło mnie, jajniki bolały, brzuch bolał, piersi, sutki, kręgosłup... itd ale okazało się że ciąży nie ma, a ja chyba podświadomie wpłynęłam, że chciałam aby były objawy, ale ciąży nie było.... teraz nic mnie nie boli i mam nadzieję, że to upragniona, wyczekana długo ciąża
-
Emily83 wrote:objawy to miałam miesiąc temu, dosłownie wszystko co wyczytałam w książce mdliło mnie, jajniki bolały, brzuch bolał, piersi, sutki, kręgosłup... itd ale okazało się że ciąży nie ma, a ja chyba podświadomie wpłynęłam, że chciałam aby były objawy, ale ciąży nie było.... teraz nic mnie nie boli i mam nadzieję, że to upragniona, wyczekana długo ciąża
Ja miałam tak samo i już jestem w 7 tygodniu
Powodzenia!!!!!moremi lubi tę wiadomość