PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja to dziś w nocy miałam jakąś kumulację ciążowych snów hehe.Najpierw śniło mi się że widzę wielkie dwie krechy na teście, potem wizyta u lekarza a na koniec że karmię dziecko piersią :)Już głowa fiksuje im bliżej @ :p Ale powiem szczerze że w zasadzie to jestem pewna w 99% że ten cykl też nie zakończy się zielonym kropkiem.Czuję się po prostu totalnie jak na okres, jak zawsze od wielu wielu miesięcy.Nawet mi się płakac nie chce...już zahartowana jestem i oswojona z ta myślą że kolejny cykl idzie na straty. Miłego weekendu kochane staraczki :*
-
Madzia nie bądź taka pesymista ja sie wczoraj czułam jakby mnie czołg przejechał ległam sie na łóżko jak wróciliśmy z zakupów czułam sie tak jakbym już miała okres i byłam pewna ze w nocy albo rano dostanę a tu nie ma i temp dalej sie utrzymuje no kto wie nigdy nie nie wiadomo dopóki nie ma @ zawsze jest nadzieja buziaczki
~Ania~, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
wiem kitty że poki nie ma @ to trzeba miec nadzieję.Ja do terminu mam jeszcze 6 dni bo od owu do @ mam zawsze od 14-16 dni.ale zawsze na tydzień przed już mi daje znac że jedzie stąd mój pesymizm a może i realizm jednocześnie.po prostu tyle razy to przerabiałam że i tym razem czuje ze nic z tego.I oczywiście dalej trzymam kciukaski za Ciebie
-
nick nieaktualnyróżnie bywa u mnie z kolei zero w sumie jakiś objawów na ciążę, ale też brak objawów jakie zawsze towarzyszą mi po owulacji(piersi dawały mi zawsze do wiwatu, nie mówiąc brzydko, że miałam mega zaparcia i brak śluzu, na 2 dni przed @ pojawiał się śluz) a teraz piersi nic a nic nie bolą, zaparć brak, temperatura inna niż zawsze, do tego czuję się jakaś przeziębiona, pobolewa mnie podbrzusze i zalewa śluzem. No jedyne co pozostaje to czekanie...
-
nick nieaktualny
-
U mnie tak samo czekam do przyszlego piątku ,w zeszlym mies.myslalam ze sie udalo bo w piatek tylko lekkie plamienie prawie nic,no to w sobote juz jak @ sie zadomowila to do poniedzialku z pełną parą...moze jednak sie nam uda
natka2521 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
patiii wrote:różnie bywa u mnie z kolei zero w sumie jakiś objawów na ciążę, ale też brak objawów jakie zawsze towarzyszą mi po owulacji(piersi dawały mi zawsze do wiwatu, nie mówiąc brzydko, że miałam mega zaparcia i brak śluzu, na 2 dni przed @ pojawiał się śluz) a teraz piersi nic a nic nie bolą, zaparć brak, temperatura inna niż zawsze, do tego czuję się jakaś przeziębiona, pobolewa mnie podbrzusze i zalewa śluzem. No jedyne co pozostaje to czekanie...
Ja także mam bardzo dużo śluzu kremowego, co jest dla mnie dziwnym objawem, bo przed @ miałam zazwyczaj sucho, tak czekanie jest najgorsze, ale wyjścia nie mamynatka2521 -
nick nieaktualny
-
Ja tak patrze i ostatnio pisalam w piatek z dziewczynkami a dzisiaj juz u nich zielono wiec moze nas zarażą i nam sie uda? Dzisiaj i wczoraj relax basen,sauna a jutro znow praca...tak fajnie jest w górach :-)choc w glowie caly czas mysli.udalo sie czy nie ? A wy kiedy testujecie?
kittykate lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeż liczę na to, że kobitki nas zarażą ja też uwielbiam góry i dopiero latem na wakacje, ale doczekać się nie mogę. Ja wg mojego cyklu @ powinnam mieć 18.04(ale niech wredota nawet nie próbuje się pokazać) także zatestuję najwcześniej 12 dni po owu wcześniej wątpię, że da mi wynik jakiś
-
nick nieaktualnyMoje samopoczucie inne niż zawsze, jakaś niby przeziębiona jestem, do tego jakaś wyciszona, spowolniała, dzisiaj zaczęły pojawiać się pytania czy sie uda, ale odsuwam je od siebie, bo po co się nakręcać jedno jest pewne cykl jest zupełnie inny od poprzednich, zupełnie inaczej kształtują się temperatury, cycki nie są takie napompowane i obolałe a zawsze byly, zero problemów z zaparciami a zawsze po owulce było. Więc się okaże a u ciebie jak julaa85???
-
nick nieaktualny