X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobre :-) kochana ja powiem tak co do sprzątania mam lenia i nie wiem czy do świąt ogarnę, poprostu nic mi się nie chce :-)

• kittykate Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez nie, totalna nie moc! A na święta jedziemy do moich rodziców:)

Kate

np55zzc.png
  • M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to dziś w nocy miałam jakąś kumulację ciążowych snów hehe.Najpierw śniło mi się że widzę wielkie dwie krechy na teście, potem wizyta u lekarza a na koniec że karmię dziecko piersią :)Już głowa fiksuje im bliżej @ :p Ale powiem szczerze że w zasadzie to jestem pewna w 99% że ten cykl też nie zakończy się zielonym kropkiem.Czuję się po prostu totalnie jak na okres, jak zawsze od wielu wielu miesięcy.Nawet mi się płakac nie chce...już zahartowana jestem i oswojona z ta myślą że kolejny cykl idzie na straty. Miłego weekendu kochane staraczki :* <3

relgh371ssmqv4f3.png
  • kittykate Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia nie bądź taka pesymista :) ja sie wczoraj czułam jakby mnie czołg przejechał ległam sie na łóżko jak wróciliśmy z zakupów czułam sie tak jakbym już miała okres i byłam pewna ze w nocy albo rano dostanę a tu nie ma i temp dalej sie utrzymuje no kto wie nigdy nie nie wiadomo dopóki nie ma @ zawsze jest nadzieja :) buziaczki

~Ania~, M4DZI4 lubią tę wiadomość

Kate

np55zzc.png
  • julaa85 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak nadzieja umiera ostatnia ...:-)

Veri lubi tę wiadomość

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png
  • julaa85 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propo snów,mnie zaś śniły sie harce( haha) no oczywiscie z moim mężem ( hi hi)

M4DZI4 lubi tę wiadomość

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png
  • M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem kitty że poki nie ma @ to trzeba miec nadzieję.Ja do terminu mam jeszcze 6 dni bo od owu do @ mam zawsze od 14-16 dni.ale zawsze na tydzień przed już mi daje znac że jedzie stąd mój pesymizm a może i realizm jednocześnie.po prostu tyle razy to przerabiałam że i tym razem czuje ze nic z tego.I oczywiście dalej trzymam kciukaski za Ciebie :)

relgh371ssmqv4f3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    różnie bywa :-) u mnie z kolei zero w sumie jakiś objawów na ciążę, ale też brak objawów jakie zawsze towarzyszą mi po owulacji(piersi dawały mi zawsze do wiwatu, nie mówiąc brzydko, że miałam mega zaparcia i brak śluzu, na 2 dni przed @ pojawiał się śluz) a teraz piersi nic a nic nie bolą, zaparć brak, temperatura inna niż zawsze, do tego czuję się jakaś przeziębiona, pobolewa mnie podbrzusze i zalewa śluzem. No jedyne co pozostaje to czekanie...

• julaa85 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj te zapracia dwa dni dają w kość,dzisiaj kupie actvie bo cos mam problemy,

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pozostało mi do @ (która to nie ma się pojawiać!!!) 5 dni, wiem tylko jedno ten cykl jest jakiś inny, bo nawet zaczął się inaczej bo @ miałam 5 dni a od paru lat zawsze miałam 4 jak w zegarku

• julaa85 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tak samo czekam do przyszlego piątku ,w zeszlym mies.myslalam ze sie udalo bo w piatek tylko lekkie plamienie prawie nic,no to w sobote juz jak @ sie zadomowila to do poniedzialku z pełną parą...moze jednak sie nam uda

natka2521 lubi tę wiadomość

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie trzeba wierzyć do samego końca...jeśli czegoś bardzo się pragnie to w końcu się to spełnia...

~Ania~, natka2521 lubią tę wiadomość

• natka2521 Znajoma

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patiii wrote:
    różnie bywa :-) u mnie z kolei zero w sumie jakiś objawów na ciążę, ale też brak objawów jakie zawsze towarzyszą mi po owulacji(piersi dawały mi zawsze do wiwatu, nie mówiąc brzydko, że miałam mega zaparcia i brak śluzu, na 2 dni przed @ pojawiał się śluz) a teraz piersi nic a nic nie bolą, zaparć brak, temperatura inna niż zawsze, do tego czuję się jakaś przeziębiona, pobolewa mnie podbrzusze i zalewa śluzem. No jedyne co pozostaje to czekanie...

Ja także mam bardzo dużo śluzu kremowego, co jest dla mnie dziwnym objawem, bo przed @ miałam zazwyczaj sucho, tak czekanie jest najgorsze, ale wyjścia nie mamy :-)

natka2521
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka2521 wyjścia nie ma :-) ale jest coś czego nikt nam nie odbierze - nadziei i wiary a to bardzo pomaga...

• julaa85 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak patrze i ostatnio pisalam w piatek z dziewczynkami a dzisiaj juz u nich zielono wiec moze nas zarażą i nam sie uda? Dzisiaj i wczoraj relax basen,sauna a jutro znow praca...tak fajnie jest w górach :-)choc w glowie caly czas mysli.udalo sie czy nie ? A wy kiedy testujecie?

kittykate lubi tę wiadomość

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też liczę na to, że kobitki nas zarażą :-) ja też uwielbiam góry i dopiero latem na wakacje, ale doczekać się nie mogę. Ja wg mojego cyklu @ powinnam mieć 18.04(ale niech wredota nawet nie próbuje się pokazać) także zatestuję najwcześniej 12 dni po owu :-) wcześniej wątpię, że da mi wynik jakiś

• julaa85 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No. To testujemy razem 18-go,czyli w 12 dpo..a jak u Ciebie samopoczucie?

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png
  • kittykate Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny trzymam kciuki za Wasze zielone kropki!!!!!!!!

Kate

np55zzc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje samopoczucie inne niż zawsze, jakaś niby przeziębiona jestem, do tego jakaś wyciszona, spowolniała, dzisiaj zaczęły pojawiać się pytania czy sie uda, ale odsuwam je od siebie, bo po co się nakręcać :-) jedno jest pewne cykl jest zupełnie inny od poprzednich, zupełnie inaczej kształtują się temperatury, cycki nie są takie napompowane i obolałe a zawsze byly, zero problemów z zaparciami a zawsze po owulce było. Więc się okaże :-) a u ciebie jak julaa85???

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kittykate prosimy o wiruski od Ciebie ;-)

‹‹ 24 25 26 27 28 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ