PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:pewno powinnam powiedziec ze ...... nie wiem co powinnam powiedziec ciasno mam w glowie dzisiaj
Mi nie musisz niczego mowic
Sobie to przypomnij, dlaczego inwestujesz tyle w to wszystko...dlaczego to wszystko jest tyle warte
Ja mam swoja odpowiedz, ty masz swoja kochana -
Hej dziewczyny.. jestem tu nowa
Własnie się zastanaiam czy w dobrym poscie piszę, ale.. wariuję. Okres spoznia mi się 4 dni - od zawsze był regularny 27. Zawsze. Fakt, kochaliśmy się w dniach płodnych, temp 37,4, sluz kremowy, bolące piersi - czego nigdy nie miałam i podbrzusze takie 'okresowe' Jestem na wakacjach u męża w Norwegii.. on był miesiąc w PL a teraz ja do niego przyjechaalam na miesiąc.. Gdyby nie to, ze w okolicy nigdzie nie maja testu ciążowego - a jak mają kosztuje ok 250 kr (125 zl), to bym już dawno zrobila.. Czekam cierpliwie - bynajmniej się staram- na poniedziałek, kiedy przyjedzie mój teść i przywiezie mi z PL testy ciążowe.. Do tej pory chyba zwariuje -
nick nieaktualnyCzęść dziewczyny. Jesli chodzi o moje dzisiejsze objawy (32 dc)to chyba nie mam zadnych. Po wczorajszym plamieniu ani sladu, brzuch nie boli, cycki nie bola. Tylko mam wrazenie ze mi sutki pociemnialy. Jutro z rana testuje, bedzie co ma byc.
gigsa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMajkaGdynia wrote:Hej dziewczyny.. jestem tu nowa
Własnie się zastanaiam czy w dobrym poscie piszę, ale.. wariuję. Okres spoznia mi się 4 dni - od zawsze był regularny 27. Zawsze. Fakt, kochaliśmy się w dniach płodnych, temp 37,4, sluz kremowy, bolące piersi - czego nigdy nie miałam i podbrzusze takie 'okresowe' Jestem na wakacjach u męża w Norwegii.. on był miesiąc w PL a teraz ja do niego przyjechaalam na miesiąc.. Gdyby nie to, ze w okolicy nigdzie nie maja testu ciążowego - a jak mają kosztuje ok 250 kr (125 zl), to bym już dawno zrobila.. Czekam cierpliwie - bynajmniej się staram- na poniedziałek, kiedy przyjedzie mój teść i przywiezie mi z PL testy ciążowe.. Do tej pory chyba zwariujegigsa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny