PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
mik82 wrote:Nie no wiem...Tak sobie jaja już robię z tego wszystkiego bo nastroje mam jak chorągiewka;-(
Powiem Ci Asha że tak sobie nawet myślę, żeby ten jeden cykl odpuścić, nic nie mierzyć nie sprawdzać, nie liczyć, nie kontrolować tylko się po prostu bzykać co drugi dzień co by jeszcze jakaś regeneracja armii była. Bo jeszcze trochę i ja naprawdę zeświruję, a przecież takie ciągłe myślenie też nie pomaga
To tak zrob, czasami intuicja wie najlepiej co dla nas dobre -
Tak mi sie przypomnialo....w tamtym roku...kupilam testy owu nowe i przyszly zaraz po mojej @ gdzies w 5 dc i mysle ah zrobie sobie zobacze co wyjdzie...i odrazu wyszedl pozytywny....a po dwoch dniach zaczelam krwawic znowu...jak myslicie co to bylo?
-
No właśnie ja się nie znam ale z tego co czytam to owu raczej była i chyba ok. Mik mi też wczoraj pisała że 8 dnia po owu powinien być kilkanaście chyba coś koło 15 czy 16.
Kurde drugi dzień mnie tak łeb napier... bo inaczej tego nie nazwę. Pogoda się nie może zdecydować czy ma padać czy upał a ja każdą zmianę odczuwam. -
Asha wrote:- po owulacji 1 - 28 ng/ml;
- do 12. tygodnia ciąży 9 - 47 ng/ml;
- 12.-28. tydzień ciąży 17 - 146 ng/ml;
- powyżej 28. tygodnia ciąży 55 - 200 ng/ ml.
Też właśnie to znalazłam, czyli ok jestem w normie lab nie podało norm.
Asha lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:obczytuje wszystko co moglo by pod powiedziec czy takie do dupy cykle jek moj ma szanse na zakropkowanie i w jednym podawaly kobitki normy badan. ciagle chodzi mi po głowie prolaktyna i wszedzie ja widze. schize mam.
To co tez castagnus??? Haha castagnus dobry na wszystko hahahaamelia04072006 lubi tę wiadomość