PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:bol cyckow to raczej powoduje zbyt duza ilosc prolaktyny
No to wlasnie mam nadzieje, ze mi to obnizy i nie beda bolaly i wtedy bedzie widac ze dziala, bo kiedy wogole mnie nie bolaly nawet przed @ a teraz jest coraz gorzej
I tak mysle ze to chyba odkad poronilam to yak sie pogorszyloWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 15:21
-
juz przed poronieniem cos musialo sie dziac, bo przeciez gdyby bylo gites to ciaza by prztrwała. a teraz to moze sie poglebiac. ja jestem żywym przykladem jak nerwy moga rozregulowac wszystko. jesli wiesz ze costangus ci nie szkodzi to sie nim wspomóż , zreszta z taka pomoca medyczna chyba nie masz innego wyjscia
-
amelia04072006 wrote:juz przed poronieniem cos musialo sie dziac, bo przeciez gdyby bylo gites to ciaza by prztrwała. a teraz to moze sie poglebiac. ja jestem żywym przykladem jak nerwy moga rozregulowac wszystko. jesli wiesz ze costangus ci nie szkodzi to sie nim wspomóż , zreszta z taka pomoca medyczna chyba nie masz innego wyjscia
No niestety nie mam, dla mnie to ze wogole zaszlam to jest dobry znak, wiec sie tym nie doluje
Na co ty chcesz brac tego dup...cos tam? -
poczekam jeszcze z tydzien moze mniej. zobacze jak sie bedzie ta niby owulka rozwijac, jak nie bedzie temperatura wzrastac to zaczne szybciej. kiedys juz mialam baaardzo dlugi cykla ( bylam w nadczynnosci tarczycy) i endo dal mi dupka na wywolanie okresu . mialam brac go przez 10 dni. potem przez nastepne 2 miesiace mialam go brac od 16 do 25 dnia cyklu mam brac przez kolejne 10 dni. ale przy takich cyklach to qrwa ja nie wim kiedy mam owulke. teraz mam wykres, wiec bedzie łatwiej i albo wezme po wzroscie tempki zeby unormowac progesteron a jak nie pojdzie to wezme na wywolanie @
-
amelia04072006 wrote:poczekam jeszcze z tydzien moze mniej. zobacze jak sie bedzie ta niby owulka rozwijac, jak nie bedzie temperatura wzrastac to zaczne szybciej. kiedys juz mialam baaardzo dlugi cykla ( bylam w nadczynnosci tarczycy) i endo dal mi dupka na wywolanie okresu . mialam brac go przez 10 dni. potem przez nastepne 2 miesiace mialam go brac od 16 do 25 dnia cyklu mam brac przez kolejne 10 dni. ale przy takich cyklach to qrwa ja nie wim kiedy mam owulke. teraz mam wykres, wiec bedzie łatwiej i albo wezme po wzroscie tempki zeby unormowac progesteron a jak nie pojdzie to wezme na wywolanie @
No to przynajmniej jest jakis plan dzialania moze akurat ( trzymam kciuki) owu bedzie juz za pare dni i wszystko sie jakos ulozy jak trzeba -
juz kurwa mac mialam spokój, czekalam na @ i bylam chepi. teraz to kurestwo znowu przylazlo a ja mam nerwy. znowu nie moge sie doczekac nastepnego dnia zeby zobaczyc jaka bedzie tempka i znow nadzieja ze cos z tego bedzie a okaze sie ze na koncu i tak bedzie @. zastanawiam sie po co mi to? mam odchowane dziecko, przesypiam noce, nie ma placzu, kolek, pieluch, kupek, papek. po chuj mi to.
-
amelia04072006 wrote:juz kurwa mac mialam spokój, czekalam na @ i bylam chepi. teraz to kurestwo znowu przylazlo a ja mam nerwy. znowu nie moge sie doczekac nastepnego dnia zeby zobaczyc jaka bedzie tempka i znow nadzieja ze cos z tego bedzie a okaze sie ze na koncu i tak bedzie @. zastanawiam sie po co mi to? mam odchowane dziecko, przesypiam noce, nie ma placzu, kolek, pieluch, kupek, papek. po chuj mi to.
Po chuj ci to?amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:mam spokój, robię co chce i kiedy chce a ja bawię się w robienie dzieci. na dodatek to nie wychodzi. po co mi te nerwy. nie nawidze jak mi cos nie wychodzi a na to nie mam wplywu. jestem zla
Zla jestes bo ci nie wychodzi
Stracilas kontrole
Czemu bawisz sie w robienie dzieci? Po co inwestujesz tyle czasu i energii? Na co? Po chuj?amelia04072006 lubi tę wiadomość