PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
88macola wrote:Dziewczyny poradźcie mi. Spodziewam się @ 10-11 sierpnia, ale 8-10 będę na weselu. Jak myślicie jest sens robić test ciążowy np. 7.08 żeby wiedzieć, czy mogę pić alkohol.
Nie chciałabym przez niewiedzę sobie zaszkodzić.
Ovu pokazuje tylko 18% na pozytywny test na dzień dzisiejszy ( 9 dpo).
Generalnie czuję się jak przed każdą kolejną miesiączką i nie widzę żadnych oznak upragnionej ciąży
Podpowiedzcie proszę, liczę na Wasze doświadczenie.
Pozdrawiam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Ja jade zaraz do poloznej.. mam mega dola.. poklocilam sie z facetem i mam Go dosc.. wszystko na mojej glowie a jeszcze praca mnie dobija.. przychodze zmeczona jak po 20 godzinach pracy..
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam dziś drugi dzień lekkiego krwawienia. W sumie byłby to 35 dc ale ovu już mnie wrzuciło w nowy cykl. Tylko, że mnie tak kłuje jajnik jak przy poprzedniej ciąży no i takiej miesiączki to jeszcze nie miałam nigdy a temp cały czas wysoka. Chyba zrobię na wszelki wypadek dzisiaj teścior.
-
nick nieaktualnyU mnie cos dziwnego bylo ... Wczoraj bardzo bolal mnie krzyz - doslownie nad tylkiem bylo to nieznosne - z niedzieli na poniedzialek nie moglam spac, wczoraj caly dzien bolal - dzis nic - jak reka odjal ... Piersi od jakiegos tygosnia bola mnie dosc mocno - dzis tez ale jakby mniej .... Brzuch czasem ma chwile ze zaboli jak na @ ale na chwile i potem przestaje i cisza nie boli nic... Okresu spodziewam sie w czwartek, ale zastanawiam sie nad beta jutro ( 27dc) cykle 27 dniowe
-
Opu ja miałam podobnie krzyż mnie bolał dwa dni, ale tak ze ledwo sie mogłam wyprostować,reszta objawów tez jest podobna, i piersi i brzuszek. Mam nadzieje ze to wszystko to dobry znak jeśli u Ciebie sie sprawdzi to ja tez moge mieć nadzieje tylko ze ja testuje w pon....
Wydaje mi sie ze beta powinna juz jutro wyjść, nie jestem w tym temacie ekspertka ale to juz raczej dobry termin -
nick nieaktualnyTroche jak zwykle sie boje wyniku < 0,1
Normalnie bym olala temat, ale mamy zamiar jechac w piatek w gory - jakby sie okazalo ze jednak sie udalo raczej bym nie pojechala na ten weekend - zmiana klimatu inne powietrze i jeszcze z wrazenia okres dostane hehe a tak bedzie jasna sprawa w sumie zawsze mozna zobaczyc pozytyw - negatywna beta weekend w gorach jeeeee pozytywna beta brak weekendu w gorach ale dzidzius w drodze jeeee
Hehhe )czekolada:), emka@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
emka@ wrote:Mam dziś drugi dzień lekkiego krwawienia. W sumie byłby to 35 dc ale ovu już mnie wrzuciło w nowy cykl. Tylko, że mnie tak kłuje jajnik jak przy poprzedniej ciąży no i takiej miesiączki to jeszcze nie miałam nigdy a temp cały czas wysoka. Chyba zrobię na wszelki wypadek dzisiaj teścior.
-
nick nieaktualny