PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaaa... kupiliśmy te witaminy Profertil... bo już trzeci lekarz nam je polecał... 510zł poszło ;p ale mam nadzieje, że pomoże:) ja idę w piątek patrzeć na pęcherzyki ;p o ile będą, bo mogę już być po owulacji ;/a nie wiem czy to wyjdzie na USG , że jakiś płyn się wylał czy co ...
-
nick nieaktualny
-
hej. jestem wróciłam
dla tych co nie wiedzą poroniłam 11.04.2014r.
teraz nie koniecznie chciałabym usilnie zajść w ciążę wiec leczenia nie podejmowałam. aleee okres powinnam mieć 2.08 czyli się spóźnia, robiłam test i bhcg 0,90 gdzie norma to 0.50. co to oznacza? dziś idę do lekarza ale nie wiem czy się dostanę a zwariuję zaraz
owulację miałam odziwo "naturalną" bo ją czułam i miałam śluz z nitkami krwi. tydzien po owulce miałam chwilowe plamienie.
objawy mam podobne do ostatniej ciąży ból piersi, nudności szczególnie wieczorem, brak miesiączki i temp. 36,6 a normalną temp. mam 35-36.
jak myślicie?8.04.2014 [*] Mój aniołek ;* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWatpie ...
Odechciewa mi sie tej batalii o dziecko - bo u mnie tak to wyglada walka, walka waaaaaalka
Plus obserwowanie jak powoli innym sie udaje ... Ciesze sie oczywiscie, ze chociaz moje kolezanki z of zaznaja tych cudownych chwil .. , emocji, doswiadczen
Takze trzymam za Ciebie kciukasy powoli wszystkie mnie "opuszczaja " wiec i Tobie sie zaraz uda -
Opu, nie łam się. Tobie też musi się udać
Ja też już czekam na @ Od wczoraj mam ciemnobrązowe plamienia i dziś spadek tempki, wiec mam nadzieję, że @ już jutro się rozkręci. Chciałabym już zacząć spokojnie nowy cykl
-
Nelly, Opu jakie testy allegrowe zamawiałyście? Też muszę sobie zamówić, bo coś czuję, że jeszcze perę miesięcy będą mi potrzebne
-
nick nieaktualny
-
opu wrote:Watpie ...
Odechciewa mi sie tej batalii o dziecko - bo u mnie tak to wyglada walka, walka waaaaaalka
Plus obserwowanie jak powoli innym sie udaje ... Ciesze sie oczywiscie, ze chociaz moje kolezanki z of zaznaja tych cudownych chwil .. , emocji, doswiadczen
Takze trzymam za Ciebie kciukasy powoli wszystkie mnie "opuszczaja " wiec i Tobie sie zaraz uda
Wiem kochana, każda z nas z jednej strony cieszy jak inne sa zafasolkowane
a z drugiej przygnębia bo my tez byśmy juz chciały
Wierze w ciebie i napewno niedługo sie uda:) trzymam za ciebie kciuki z całych sił, zobaczysz zazieleni sie juz wkrótce:) -
nick nieaktualny