X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TYLKO JAK TU BYĆ SPOKOJNĄ ;P maasakra ... jak się tak chce a tu ciągle nic ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa... kupiliśmy te witaminy Profertil... bo już trzeci lekarz nam je polecał... 510zł poszło ;p ale mam nadzieje, że pomoże:):) ja idę w piątek patrzeć na pęcherzyki ;p o ile będą, bo mogę już być po owulacji ;/a nie wiem czy to wyjdzie na USG , że jakiś płyn się wylał czy co ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plyn w zatoce douglasa po owulce moze byc :)

• kejt90 Przyjaciółka

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej. jestem wróciłam ;D
    dla tych co nie wiedzą poroniłam 11.04.2014r.

teraz nie koniecznie chciałabym usilnie zajść w ciążę wiec leczenia nie podejmowałam. aleee okres powinnam mieć 2.08 czyli się spóźnia, robiłam test i bhcg 0,90 gdzie norma to 0.50. co to oznacza? dziś idę do lekarza ale nie wiem czy się dostanę a zwariuję zaraz :(:(

owulację miałam odziwo "naturalną" bo ją czułam i miałam śluz z nitkami krwi. tydzien po owulce miałam chwilowe plamienie.
    objawy mam podobne do ostatniej ciąży ból piersi, nudności szczególnie wieczorem, brak miesiączki i temp. 36,6 a normalną temp. mam 35-36.
    jak myślicie?

8.04.2014 [*] Mój aniołek ;*
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysle ze miglo sie udac :)

U mnie sluz podbarwiony krwia dzisiaj ... Taki lekko pomaranczowy

sweety lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zamówilam na allegro 15 testów ciążowych po 1 zł ;p haha... oszalałam :D

emka@, Jadhira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No co ty hahah ja zamowilam 36 owulacyjnych i uwaga !! 30 ciazowych hahahha ktora bardziej szalona jest :)?

emka@ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ahaa :D to zwracam honor i Ciebie mianuje bardziej szaloną :D :D :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelly1507 wrote:
    ja zamówilam na allegro 15 testów ciążowych po 1 zł ;p haha... oszalałam :D
    Dziś zrobiłam dokładnie to samo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i jeszcze żel conceive plus też zamówiłam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    opu wrote:
    Mysle ze miglo sie udac :)

U mnie śluz podbarwiony krwią dzisiaj ... Taki lekko pomaranczowy
    Mi tak się niestety ostatnio okres zaczął. Przez jeden dzień zabarwiony śluz, drugi dzień nic a trzeci @. A już taką miałam nadzieję :/.

• Biedronka25 Ekspertka

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelly a coś więcej o tych witaminkach???

Córka 8 lat
    2 Aniołki (13.05.2014 i 17.11.2014)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde - bez sensu nie ide - plamie juz normalna krwia - bedzie okres jak nic - wracam do domu

Ja i ciaza ? Pffff to chyba nie nastapi nigdy

• czekolada:) Ekspertka

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :( opu moze jeszcze jest nadzieja ?

Ja w ciebie wierze! Prosze mi sie tu nie poddawać !:) jeśli jie ten to następny cykl bedzie zielony :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Watpie ...

Odechciewa mi sie tej batalii o dziecko - bo u mnie tak to wyglada walka, walka waaaaaalka

Plus obserwowanie jak powoli innym sie udaje ... Ciesze sie oczywiscie, ze chociaz moje kolezanki z of zaznaja tych cudownych chwil .. , emocji, doswiadczen

Takze trzymam za Ciebie kciukasy :) powoli wszystkie mnie "opuszczaja " wiec i Tobie sie zaraz uda :P

• gigsa Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opu, nie łam się. Tobie też musi się udać:)

Ja też już czekam na @:( Od wczoraj mam ciemnobrązowe plamienia i dziś spadek tempki, wiec mam nadzieję, że @ już jutro się rozkręci. Chciałabym już zacząć spokojnie nowy cykl

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelly, Opu jakie testy allegrowe zamawiałyście? Też muszę sobie zamówić, bo coś czuję, że jeszcze perę miesięcy będą mi potrzebne

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zamawialam takie za zlotowke :) owulacyjne maja zielone konce a ciazowe niebieskie - u sprzedawcy phu jastra czynjakos tak - paskowe

• czekolada:) Ekspertka

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    opu wrote:
    Watpie ...

Odechciewa mi sie tej batalii o dziecko - bo u mnie tak to wyglada walka, walka waaaaaalka

Plus obserwowanie jak powoli innym sie udaje ... Ciesze sie oczywiscie, ze chociaz moje kolezanki z of zaznaja tych cudownych chwil .. , emocji, doswiadczen

Takze trzymam za Ciebie kciukasy :) powoli wszystkie mnie "opuszczaja " wiec i Tobie sie zaraz uda :P

Wiem kochana, każda z nas z jednej strony cieszy jak inne sa zafasolkowane
    a z drugiej przygnębia bo my tez byśmy juz chciały :(

Wierze w ciebie i napewno niedługo sie uda:) trzymam za ciebie kciuki z całych sił, zobaczysz zazieleni sie juz wkrótce:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obiecuje sobie ze nie bede testowac przed 28 dniem - cykle jak w zegarku - co 27 dni i nie ma zadnych zludzen ciekawe czy dam rade

czekolada:), Muszelka75 lubią tę wiadomość

‹‹ 338 339 340 341 342 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ