X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TYLKO JAK TU BYĆ SPOKOJNĄ ;P maasakra ... jak się tak chce a tu ciągle nic ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa... kupiliśmy te witaminy Profertil... bo już trzeci lekarz nam je polecał... 510zł poszło ;p ale mam nadzieje, że pomoże:):) ja idę w piątek patrzeć na pęcherzyki ;p o ile będą, bo mogę już być po owulacji ;/a nie wiem czy to wyjdzie na USG , że jakiś płyn się wylał czy co ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plyn w zatoce douglasa po owulce moze byc :)

• kejt90 Przyjaciółka

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej. jestem wróciłam ;D
    dla tych co nie wiedzą poroniłam 11.04.2014r.

teraz nie koniecznie chciałabym usilnie zajść w ciążę wiec leczenia nie podejmowałam. aleee okres powinnam mieć 2.08 czyli się spóźnia, robiłam test i bhcg 0,90 gdzie norma to 0.50. co to oznacza? dziś idę do lekarza ale nie wiem czy się dostanę a zwariuję zaraz :(:(

owulację miałam odziwo "naturalną" bo ją czułam i miałam śluz z nitkami krwi. tydzien po owulce miałam chwilowe plamienie.
    objawy mam podobne do ostatniej ciąży ból piersi, nudności szczególnie wieczorem, brak miesiączki i temp. 36,6 a normalną temp. mam 35-36.
    jak myślicie?

8.04.2014 [*] Mój aniołek ;*
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysle ze miglo sie udac :)

U mnie sluz podbarwiony krwia dzisiaj ... Taki lekko pomaranczowy

sweety lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zamówilam na allegro 15 testów ciążowych po 1 zł ;p haha... oszalałam :D

emka@, Jadhira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No co ty hahah ja zamowilam 36 owulacyjnych i uwaga !! 30 ciazowych hahahha ktora bardziej szalona jest :)?

emka@ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ahaa :D to zwracam honor i Ciebie mianuje bardziej szaloną :D :D :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelly1507 wrote:
    ja zamówilam na allegro 15 testów ciążowych po 1 zł ;p haha... oszalałam :D
    Dziś zrobiłam dokładnie to samo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i jeszcze żel conceive plus też zamówiłam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    opu wrote:
    Mysle ze miglo sie udac :)

U mnie śluz podbarwiony krwią dzisiaj ... Taki lekko pomaranczowy
    Mi tak się niestety ostatnio okres zaczął. Przez jeden dzień zabarwiony śluz, drugi dzień nic a trzeci @. A już taką miałam nadzieję :/.

• Biedronka25 Ekspertka

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelly a coś więcej o tych witaminkach???

Córka 8 lat
    2 Aniołki (13.05.2014 i 17.11.2014)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde - bez sensu nie ide - plamie juz normalna krwia - bedzie okres jak nic - wracam do domu

Ja i ciaza ? Pffff to chyba nie nastapi nigdy

• czekolada:) Ekspertka

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :( opu moze jeszcze jest nadzieja ?

Ja w ciebie wierze! Prosze mi sie tu nie poddawać !:) jeśli jie ten to następny cykl bedzie zielony :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Watpie ...

Odechciewa mi sie tej batalii o dziecko - bo u mnie tak to wyglada walka, walka waaaaaalka

Plus obserwowanie jak powoli innym sie udaje ... Ciesze sie oczywiscie, ze chociaz moje kolezanki z of zaznaja tych cudownych chwil .. , emocji, doswiadczen

Takze trzymam za Ciebie kciukasy :) powoli wszystkie mnie "opuszczaja " wiec i Tobie sie zaraz uda :P

• gigsa Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opu, nie łam się. Tobie też musi się udać:)

Ja też już czekam na @:( Od wczoraj mam ciemnobrązowe plamienia i dziś spadek tempki, wiec mam nadzieję, że @ już jutro się rozkręci. Chciałabym już zacząć spokojnie nowy cykl

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelly, Opu jakie testy allegrowe zamawiałyście? Też muszę sobie zamówić, bo coś czuję, że jeszcze perę miesięcy będą mi potrzebne

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zamawialam takie za zlotowke :) owulacyjne maja zielone konce a ciazowe niebieskie - u sprzedawcy phu jastra czynjakos tak - paskowe

• czekolada:) Ekspertka

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    opu wrote:
    Watpie ...

Odechciewa mi sie tej batalii o dziecko - bo u mnie tak to wyglada walka, walka waaaaaalka

Plus obserwowanie jak powoli innym sie udaje ... Ciesze sie oczywiscie, ze chociaz moje kolezanki z of zaznaja tych cudownych chwil .. , emocji, doswiadczen

Takze trzymam za Ciebie kciukasy :) powoli wszystkie mnie "opuszczaja " wiec i Tobie sie zaraz uda :P

Wiem kochana, każda z nas z jednej strony cieszy jak inne sa zafasolkowane
    a z drugiej przygnębia bo my tez byśmy juz chciały :(

Wierze w ciebie i napewno niedługo sie uda:) trzymam za ciebie kciuki z całych sił, zobaczysz zazieleni sie juz wkrótce:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obiecuje sobie ze nie bede testowac przed 28 dniem - cykle jak w zegarku - co 27 dni i nie ma zadnych zludzen ciekawe czy dam rade

czekolada:), Muszelka75 lubią tę wiadomość

‹‹ 338 339 340 341 342 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ