PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Moze, ale jakoś sie juz nie nastawiam. Juz nawet z mężem o tym nie rozmawiam, bo tylko nas to stresuje. Nie mam pojęcia czemu nam nie wychodzi:/ niby biorę ta luteine ale temperatur jakiś szalonych nie mam eh... Niby brzuch boli jak na @, jestem zmęczona, piersi bardzo wrażliwe, czasem mnie mdli ale nie wiem ile z tego sobie wkręcam a ile jest naprawde.
Myśle ze możliwe ze zaczęło ci sie tak oczyszczać po ziołach ale wiesz, teraz to musi byc twój cykl
Bierzesz jakieś witaminki? -
nick nieaktualny
-
gigsa wrote:Nelly, Opu jakie testy allegrowe zamawiałyście? Też muszę sobie zamówić, bo coś czuję, że jeszcze perę miesięcy będą mi potrzebne
gigsa lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Widzialam ze pisalyscie o testach.. ja to jestem wariatka zamowilam 50 testow owulacyjnych a po tygodniu dowiedzialam sie ze jestem w ciazy w ogole ich nie uzylam
Rudzia, gigsa lubią tę wiadomość
-
Witam Was kobietki za 4dni testuje. Od ok.2dni mam powiekszone piersi, wokol sutkow widoczne zyly i biale gruzdki. A dzis co mnie troche zaniepokoilo to z rana bol w lewej pachwinie ciagnacy do nogi. Ktoras z Was miala objaw bolu pachwiny w okresie testowania? U mnie to 10dpo. Pozdrawiammoniqa
-
Bąbelek86 wrote:Witam Was kobietki za 4dni testuje. Od ok.2dni mam powiekszone piersi, wokol sutkow widoczne zyly i biale gruzdki. A dzis co mnie troche zaniepokoilo to z rana bol w lewej pachwinie ciagnacy do nogi. Ktoras z Was miala objaw bolu pachwiny w okresie testowania? U mnie to 10dpo. Pozdrawiam
Bąbelek86 lubi tę wiadomość
-
Hej, mam do Was pytanie
To nie jest mój pierwszy wykres jaki obserwuję, ale pierwszy z owulacją.
Z wykresu wynika, że jutro będzie 16dp. Czy jak jutro sikaniec rano wyjdzie negatywny to jest sens iść na bete? Nie wiem jaka długa u mnie jest ta faza
Mogłybyście spojrzeć na mój wykres i powiedzieć czy te wahania w ostatnich dniach nie są jakieś dziwne? -
a jak długie masz cykle? Proponuje zrobić sikańca.
W poradniku ovu wyczytałam, że w okolicach 7-10 dpo może wystąpić jednodniowy spadek albo wzrost temp. Niestety nic więcej Ci nie pomogę -
Mam bardzo długie, raczej bezowulacyjne. Ostatnio miesiączka przychodziła po wywołaniu luteiną bo inaczej można było na nią czekać i czekać.
Ten cykl był stymulowany Clo i chyba coś zaskoczyło, nie wiem. Nie chcę się jeszcze zbytnio podniecać ale of pokazuje już dzisiaj 15 wyższą.
No nic, jak jutro obudzę się bez @ to przejdę się do laboratorium -
Hej dziewczyny jestem tu nowa z mężem od prawie roku staramy się o dziecko, jestem pod stałą opieką lekarza ponieważ mam zespół policystycznych jajników, po ostatniej wizycie kazał dalej brać siofor500 i inofolic do tego, ponoć bardzo się poprawilo przez 7tyg i kazał nam działać bo kilka dni po wizycie wg niego miałam mieć owulacje, przez kilka dni po owulacji miałam codzienne bóle jajników i brzucha dodatkowo,czułam piersi i jakby mrowienie mam wrażenie ze miałam kilka razy mdłości,,,teraz jest 10 dni po stosunku rano robiłam test wyszedł negatywny powiedzcie czy któraś miała podobne objawy i okazało się ze będzie mama?