PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
anka tak jak już pisałam. Po poronieniu z ciekawości sprawdziłam czy się pieni a dzień wcześniej miałam robioną betę w celu sprawdzenia czy dobrze spada po łyżeczkowaniu. wynik był ok 16 albo 17 nie pamiętam dokładnie. Wsypałam dwie łyżeczki proszku do pieczenia bo akurat nie miałam sody oczyszczonej (ale w proszku też jest) i z pojemnika wielkości filiżanki to piana buzowała. Szybko odkładałam pojemnik do umywalki żeby mi podłogi nie zalało bo taka reakcja zachodziła.
Później sprawdzałam jak wiedziałam, że beta spadła prawie do 0 i nic się nie pieniło.
Więc wydaje mi się, że działa.Gosiacu lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, nie wiem czy dobrze dobrałam temat, ale mam nadzieję, że podzielicie się ze mną swoimi uwagami. Dziś podczas sprawdzania szyjki macicy, jak co dzień przy wieczornym prysznicu, poczułam, że szyjka bardzo lekko mnie boli, była bardziej wrażliwa. Gdy chciałam sprawdzić śluz zobaczyłam, że większość jest biała, ale odrobina była różowa, zastanawiam się czy tak nikły objaw, którego tak naprawdę nie zaobserwowałabym nie badając w tym momencie szyjki może coś oznaczać. Jak sądzicie?
-
Katarzyna87 wrote:Kochana widzisz, piszesz ze nie ma spadku, ale mierzenie jest utrudnione i budzisz się w nocy...może był skok, ale przez te niedogodności nie wychodzi?
Być może, dlatego właśnie napisałam, że niby nie ma, ale warunki trudne, więc ciężko stwierdzić. Poczekamy zobaczymy, dziś będzie druga noc w tym samym miejscu, to może będę lepiej spała. A za kilka dni zrobię test i dam Wam znać czy to był fałszywy alarm, czy się udało.
-
Hej Laski, ja jestem 13 dpo Dzisiaj po raz pierwszy w zyciu poczułam metaliczny smak w ustach, nawet mówiłam do męza że chyba coś z patelnią jest nie tak, ale on mówił że nic tam nie czuje. piersi mnie nie bolą. Wczoraj wymiotowałam i strasznie bolał mnie prawy jajnik. Mam straszną nadzieje, ze wreszcie sie udało, zbyt długo sie staramy bo juz prawie cztery lata. Jutro powinnam zatestować, ale strasznie sie boje znów zawieść....Halinka84
-
mi zostały dwa dni do terminu wczoraj jak zobaczyłam ten różowy śluz to się popłakałam bo myślałam że jednak @ przyszła...bolą mnie jajniki, głowa(ale może to też zależy od pogody bo zmienia się teraz co chwilę) i sutki co jakiś czas w ciągu dnia, jestem bardzo rozdrażniona ale to pewnie też dlatego że bardzo bym chciała zobaczyć dwie kreski Dziewczyny trzymam kciuki za nas Wszystkie starające
Halinka84 mam nadzieję że udało się i będziesz mamą -
Czuję się dość dobrze, lekko boli mnie brzuch i dół pleców, poza tym jest ok. Dzięki temu, że wyjechałam, za miasto z grupą kilku osób, to mniej myślę - właściwie ciągle mam myśl o ciąży z tyłu głowy, ale nie skupiam się na tym tak, jak w ostatnich dniach.
A jak u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 16:51
-
mnie chwilami boli brzuch dokładnie jak w czasie kiedy mam @ i wtedy lecę do łazienki na razie cisza robiłam dziś test ale nie z porannego moczu i była jedna kreska...jeszcze dwa dni do okresu...choć mam wielką nadzieję żę go nie będzie...ja chwilowo mam wolne i siedzę czytam i między czasie myśle czasami uda mi się zapomnieć...
-
Cześć dziewczyny
Dołączam do załogi starających się Macie może jakieś sposoby wspomagające zajście w ciąże?
Ja zażywam kwas foliowy, pije ziółka ojca sroki, do tego zapas testów owu ale z miesiąca na miesiąc rozczarowanie ;/
Raz już miałam WSZYSTKIE możliwe objawy o jakich tylko czytałam,ale znów jedna krecha ;( gin powiedziała że sobie wmówiłam, że tym razem sie udało ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 23:18
Truskaffeczka lubi tę wiadomość