PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
wczoraj powtórzyłam test juz druga kreseczka bardziej wyraźna była, ale żeby się upewnić zrobiłam dzis betę. Tylko wciąż objawów brak- oprócz lekko pobolewających piersi. W poprzedniej nieudanej ciąży od razu czułam jak macica "puchnie" a teraz nic...
Magic lubi tę wiadomość
-
każda ciąża jest inna ja też mam zupełnie inaczej niż w poprzednim cyklu...ale nie chce dawać sobie nadziei...modlę się codziennie aby Bóg nie wodził mnie za nos, bo to boli...i mnie wysłuchałLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
hej Dziewczyny,
nie wytrzymałam i zrobiłam dziś bete 10dpo po 15 bedzie wynik , trzymajcie kciuki !! Cycki bolą, latam do łazienki raz na godzine minimum, tylko dziwne ...senna nie jestem ... ale ogólnie przez ostatnie dwa lata cierpie na bezsennosć .. -
nick nieaktualnykassandra wrote:hej Dziewczyny,
nie wytrzymałam i zrobiłam dziś bete 10dpo po 15 bedzie wynik , trzymajcie kciuki !! Cycki bolą, latam do łazienki raz na godzine minimum, tylko dziwne ...senna nie jestem ... ale ogólnie przez ostatnie dwa lata cierpie na bezsennosć ..
Po co piszesz 2 razy to samo w różnych wątkach? Wystarczy raz -
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny, wróciłam z urlopu a jutro już do pracy
Olka- znalazłaś zastępczynie?
Którejś koleżance się udało zobaczyć zieloną kropkę na końcu?
U mnie @ przyszła 3 dni przed terminem- chyba sprawka prolaktyny. W czwartek idę zrobić badanie z obciążeniem a potem wizyta u innego gina. Zobaczymy co on mi powie. -
Ja myślę raczej że będzie to mikroporonienie, jajeczko się nie zagnieździło stąd niska beta i teraz jeszcze spada....
Za parę dni przyjdzie pewnie @ Chciałabym żeby była ciąża jednak już w to nie wierzę.
UKOCHANY FRANUŚ *09-02-2015r + 09-02-2015r. 29tc żył 1,5 godz.
-
nick nieaktualnyJa miałam dziwne plamienie w środku cyklu. Poczytałam i wyszło, że to może być owulacyjne. Chociaż mam wątpliwości, bo w poprzednim cyklu mi na USG powiedzieli, że mam jajniki jak sitko (tyle cyst - PCO). Niby lekarz pocieszał, że miał pacjentkę, która z takimi zaszła. Olałam więc po tym badaniu całe pilnowanie, mierzenie, sprawdzanie i starania… ale jak po pojawiło się to plamienie to i nadzieja wróciła. Teraz miałam przez kilka dni dziwne skurcze w dole brzucha i gazy, jakby tam grasował obcy, a dziś zaczął mnie boleć jeden sutek bardziej, drugi mniej.
Plamienia w trakcie cyklu, skurczy i bolącego tylko jednego sutka (dużo bardziej) nie miałam nigdy wcześniej. Więc trochę się łudzę, że to odpuszczenie sobie i wakacje pomogły. Z drugiej strony - nie mam w sumie żadnych objawów jeszcze, a do @ 6 dni, więc nie robię sobie zbyt wielkich nadziei. -
hej ;*
chciałabym dołączyć.
otóż kochałam się z narzeczonym w dni płodne, podejrzewam, że owulka była 16 sierpnia. kłuł mnie wtedy strasznie lewy jajnik i do tej pory tak jest. co dzień boli, takie też dziwne uczucie, jakby ciągnie w podbrzuszu.. nie potrafię tego dokładnie opisać. plus boli mnie podbrzusze jakoś tak zazwyczaj pod wieczór, piersi stały się większe, bolące, nabrzmiałe.. jak myślicie, jest szansa? dodam, że @ powinnam dostać 1.09