PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszystkie się przeniosłyście? Może ktoś jednak wesprze słowem otuchy. Cały czas mnie bolą mocno sutki, szczególnie prawy. Dawno mnie nie bolały nawet piersi a ten ból jest dość uciążliwy i jest nie tylko przy dotyku. Martwię się troszkę i gdzieś po cichu robię sobie nadzieję.
Mam jeden test pepino 10 ale boję się, że zgasi moją nadzieję.
Jakiś ciężki dzień dzisiaj chyba mam. -
kluska wrote:Wszystkie się przeniosłyście? Może ktoś jednak wesprze słowem otuchy. Cały czas mnie bolą mocno sutki, szczególnie prawy. Dawno mnie nie bolały nawet piersi a ten ból jest dość uciążliwy i jest nie tylko przy dotyku. Martwię się troszkę i gdzieś po cichu robię sobie nadzieję.
Mam jeden test pepino 10 ale boję się, że zgasi moją nadzieję.
Jakiś ciężki dzień dzisiaj chyba mam. -
nick nieaktualny
-
ja wczoraj nie wytrzymałam i też zrobiłam testa (bobo test 10) i oczywiście gucio nic nie ma ale ja wiem że i tak za wcześnie więc bez spiny piersi ostatnio mi się zrobiły jak kamień prawie.. szczególnie lewa no i sutki są wrażliwsze ale tylko przy dotyku dla mnie to nowe doświadczenie bo nigdy nawet przed @ czegoś takiego nie miałam więc po cichutku liczę że się udało
Tylko mam dylemata co do śluzu...niby kremowy bo przypomina balsam do ciała (sorry za porównanie ) ale jest tylko w środku i bardzo malutko no i jest odrobinę lepki - nie wiem co o tym myśleć, do tej pory raczej była suchota -
nick nieaktualnyHej.. noo już po wizycie u urologa... nic nie ma żadnych zmian wyniki też mówiół , że nie są najgoprsze kazał brać sie do roboty i tyle
jak usłyszał ile sie staramy , że dopiero 8 miesięcy to kazał wyjść mężowi ;p bo niby , że krótko ;p
wiecie tylko co mnie wkur...za.. że mąż o wszystkim powiedział rodzicom swoim...
wiem , że się chciał wygadać i pożalić, ale dla mnie to nasza sprawa, indywidualna i zbyt intymna żeby mówić.. i mnie jest bardzo głupio teraz , bo moi rodzice nic nie wiedzą.mik82, shimmer_lip, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nelly1507 wrote:Hej.. noo już po wizycie u urologa... nic nie ma żadnych zmian wyniki też mówiół , że nie są najgoprsze kazał brać sie do roboty i tyle
jak usłyszał ile sie staramy , że dopiero 8 miesięcy to kazał wyjść mężowi ;p bo niby , że krótko ;p
wiecie tylko co mnie wkur...za.. że mąż o wszystkim powiedział rodzicom swoim...
wiem , że się chciał wygadać i pożalić, ale dla mnie to nasza sprawa, indywidualna i zbyt intymna żeby mówić.. i mnie jest bardzo głupio teraz , bo moi rodzice nic nie wiedzą. -
Ja mam 2/3 dni..mam bardziej mokro niz zwykle..ostatnie pare cykli mialam straszna susze przed @....a pozatym zero objawow..jedynie moze troszke oslabiona jestem i lekkie zawroty ale mozna to przypisac pogodzie rowniez...wczoraj caly dzien w ikei myslalam ze wakne..niedobrze mi bylo..mam nadzieje ze to moj groszkek sie rozgoscil:)[/url]
-
Nelly super wieści:) A z tym, że Twój mąż dzieli się Waszymi sprawami z rodzicami to też bym się wkurzyła. Pogadaj z nim jeszcze raz na spokojnie, powiedz co czujesz kiedy on tak robi, może pomoże
-
Sylwia87 wrote:Przylazła wredna @... Mówiłam, że będzie lipton Nawet nie zdążyłam zatestować.... Dalej walczymy
-
Hej dziewczyny i ja zaczynam odliczanie po owulacji. To trzeci cykl po poronieniu a pierwszy cykl starań. Mam dziś 15 dzień cyklu a temp prawie 37 stopni. Nawet w poprzednich 2 ciażowych wykresach nie miałam jej tak wysokiej tak szybko bo dopiero ok 21-22 dnia cyklu. Intryguje mnie to ale i narobiło mi dzis nadziei. Trzymam za Was mocno kciuki a Wy trzymajcie za mnie Będzie dobrzeCórka 8 lat
2 Aniołki (13.05.2014 i 17.11.2014) -
Dziewczyny poradźcie mi. Spodziewam się @ 10-11 sierpnia, ale 8-10 będę na weselu. Jak myślicie jest sens robić test ciążowy np. 7.08 żeby wiedzieć, czy mogę pić alkohol.
Nie chciałabym przez niewiedzę sobie zaszkodzić.
Ovu pokazuje tylko 18% na pozytywny test na dzień dzisiejszy ( 9 dpo).
Generalnie czuję się jak przed każdą kolejną miesiączką i nie widzę żadnych oznak upragnionej ciąży
Podpowiedzcie proszę, liczę na Wasze doświadczenie.
Pozdrawiam.Nikoś -
Biedronka coś Ty, ja już nie mam nadziei:( te cholerne plamienia mnie wykończą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 11:35