PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny przeciez nikt nie ucieka z tego watku
tak wygladaja moje testy ovu z wczoraj (u góry) i dzisiaj (na dole). No i jak to wg Was wyglada? Czy to juz ??
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/226bf3fdce78.jpgamelia04072006, mik82 lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:hej dziewczyny przeciez nikt nie ucieka z tego watku
tak wygladaja moje testy ovu z wczoraj (u góry) i dzisiaj (na dole). No i jak to wg Was wyglada? Czy to juz ??
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/226bf3fdce78.jpgIza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:Iza mówiłam ,ze długo nie wytrzymam - miałam obiad robić a na ciebie chyba prasowanie czeka? chociaż w takiej sytuacji to ty może się nie przemęczaj
no no bo tak sie wgapiam w te testy ze prasowanie poczekaamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
no właśnie;)pepino jest najlepsze . dobra spadam.
dziewczyny tak jeszcze a propos tego przeniesienia . ten watek jest o objawach. ponieważ nie zawsze o tym były rozmowy a znalazło się kilka lasek, które się o to czepiały, zapadła decyzja o założeniu nowego. tak jak pisałam nie jest to watek dla VIP-ow , tylko dla tych, którzy chcą pogadać, pośmiać się, ponarzekać a szukają wsparcia tych, którzy są w podobnej sytuacji. o tym ze istnieje inny napisane jest na tym wątku , wiec to żadna tajemnica, gdyby tak było to faktycznie tak jak zeta pisze byłyby zaproszenia na privie. a i o objawach tez tam będzieIza75, mik82, Asha lubią tę wiadomość
-
zetaaa wrote:iza to dobrze ze zaczekas zaraz po @robic tonie przegapilas no no bedzie sie dziako ja jakies 3/4dni do @ placze z byle powodu....masakra..przed @zawsze tak mam...
tez sie ciesze, ze zrobilam te testy
zetaaa nie przejmuj sie, to nic nie znaczy że masz tak przed @...jak sie człowiek stara to mózg mu takie dziwne rzeczy czasem podpowiada a w efekcie wychozi na odwrót. I to działą w obie strony ja przed ostatnia @ miałam tyle objawów ciążowych, że byłąm niemal pewna 2och kresek a tu dupa -
amelia04072006 wrote:no właśnie;)pepino jest najlepsze . dobra spadam.
dziewczyny tak jeszcze a propos tego przeniesienia . ten watek jest o objawach. ponieważ nie zawsze o tym były rozmowy a znalazło się kilka lasek, które się o to czepiały, zapadła decyzja o założeniu nowego. tak jak pisałam nie jest to watek dla VIP-ow , tylko dla tych, którzy chcą pogadać, pośmiać się, ponarzekać a szukają wsparcia tych, którzy są w podobnej sytuacji. o tym ze istnieje inny napisane jest na tym wątku , wiec to żadna tajemnica, gdyby tak było to faktycznie tak jak zeta pisze byłyby zaproszenia na privie. a i o objawach tez tam będzie
i wyjęłas mi to z ust ...i uciekamamelia04072006 lubi tę wiadomość