PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
emka@ wrote:No i chyba dołączam do Was w sierpniu. Od wczoraj lekkie krwawienie ale dziwnie się w ogóle czuje. Nie wiem czy jeszcze jakiegoś testu nie zrobić. Podobno miesiączka w ciąży też jest możliwa ale chyba za bardzo się łudzę.
Asha, emka@ lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:moja kumpela do 7 miesiaca miala plamienia i to dosyc spore. chodzila na solarium, imprezowala i popijala alkohol. nagle zle sie poczula i poszla do lekarza. lekarz jej powiedzial ze ma sie szykowac do porodu . juz mnie nic nie zdziwi
To moze my wszystkie jestesmy w ciazy hahahaIza75 lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:Dziewczyny ja mam znów taki prawie wodnisty śluz z małym dodatkiem kawałków kremowego (sorki za tak szczegółowy opis) i nie wiem co dziś wpisać. Niby wpisuje się ten najbardziej płodny, ale jak wczoraj zaznaczyłam wilgotny to od razu of zmienił mi na linię przerywaną i dziś nie wiem sama co wpisać. Jedno jest dobre, że plamień na razie brak:)
Wczoraj wieczorem znów brzuch bolał i w nocy jajniki się rozszalały. Rano też to samo:( Już nie mogę się doczekać wizyty
Gigsa, a mogę podpytać jak wyglądały te Twoje plamienia? Bo ja praktycznie od owu mam duuużo kremowego śluzu, a dziś 10 dpo i spadek temp oraz śluz zbiałego stał się taki bardziej brązowy, brunatny, ale dalej ma konsystencję kremową... i nie wiem czy uznać to za potencjalną implementację czy to już po prostu @ zaczyna się rozkręcać... -
nick nieaktualny
-
emka@ wrote:Trudno, jak nie teraz to następnym razem się uda. Tak łatwo się nie poddam. Mam już taktykę na ten miesiąc
-
Hej kochane widze, że nowy wątek sie klei a wczoraj tez tak sobie pomyślałam,że fajnie by było jakos utajnic to forum
Asha dobrze, że to "tylko" ręka z gipsem wprawdzie przejebane jest ale da rade, wierze w Niego
emka jakby co, to nas juz na sierpniowe testowanko sporo jest więc a zdradzisz jaka masz taktyke? -
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:Hej kochane widze, że nowy wątek sie klei a wczoraj tez tak sobie pomyślałam,że fajnie by było jakos utajnic to forum
Asha dobrze, że to "tylko" ręka z gipsem wprawdzie przejebane jest ale da rade, wierze w Niego
emka jakby co, to nas juz na sierpniowe testowanko sporo jest więc a zdradzisz jaka masz taktyke?Asha, Iza75 lubią tę wiadomość