X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    Hej kochane :-) widze, że nowy wątek sie klei :-) a wczoraj tez tak sobie pomyślałam,że fajnie by było jakos utajnic to forum ;-)

Asha dobrze, że to "tylko" ręka :-) z gipsem wprawdzie przejebane jest ale da rade, wierze w Niego

emka jakby co, to nas juz na sierpniowe testowanko sporo jest więc ;-) a zdradzisz jaka masz taktyke?
    Moje dotychczasowe próby były bez żadnych wspomagaczy (a staramy się jakieś 9 miesięcy z przerwą w której byłam w ciąży i poroniłam w kwietniu). Więc teraz zakupiłam wiesiołek i olej lniany. Chcę jeszcze kupić żel conceive plus żeby wykluczyć problemy śluzowe. Zobaczymy co z tego wyniknie :).

• gigsa Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małolata wrote:
    Gigsa, a mogę podpytać jak wyglądały te Twoje plamienia? Bo ja praktycznie od owu mam duuużo kremowego śluzu, a dziś 10 dpo i spadek temp oraz śluz zbiałego stał się taki bardziej brązowy, brunatny, ale dalej ma konsystencję kremową... i nie wiem czy uznać to za potencjalną implementację czy to już po prostu @ zaczyna się rozkręcać...

U mnie plamienia wyglądały tak, że to był kremowy śluz zabarwiony na jasny róż, czasem jasny beż. Na zewnątrz były tylko śladowe ilości i to może tylko ze 3 razy w ciągu tych wszystkich dni plamień. Ja go widziałam po tym jak sprawdzałam szyjkę. Wczoraj był spadek temp i śluz był już prawie biały, ale jeszcze nie do końca, taki wodnisty już raczej i z takimi małymi brązowymi niteczkami

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    toc dołaczyłam a Wy gdzie?
    gdzie ten wątek?

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • mik82 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emka@ wrote:
    Moje dotychczasowe próby były bez żadnych wspomagaczy (a staramy się jakieś 9 miesięcy z przerwą w której byłam w ciąży i poroniłam w kwietniu). Więc teraz zakupiłam wiesiołek i olej lniany. Chcę jeszcze kupić żel conceive plus żeby wykluczyć problemy śluzowe. Zobaczymy co z tego wyniknie :).
    Emka z tymi żelami to bym trochę uważała. Różne opinie czytałam nawet o tych które podobno nie uszkadzają nasienia. Lepiej na problemy sluzowe zapodaj sobie len i wiesiołek

wrzesień 2008 - Mikołaj <3
    Starania od 12.2012
    maj 2014 - córeczka 16 tc [*]
    maj 2015 - cb
    grudzień 2016 - cb
    201709292743.png
  • amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zryte berety - szukaj na nowym watku W OCZEKIWANIU NA TESTOWANIE - ZDZISKA I ELZBIETA

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    załatwiłam dziś na 17.30... mąż już się boi :( a ja razem z nim :(;( Boże , żeby to nie było nic poważnego ;(

• zetaaa Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    v.i.p. watek teraz na zaproszenia bedzue trzeba czekac....hehe

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ten juz nie aktualny ?

• zetaaa Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no comment

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ??

• zetaaa Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktualny jak najbardziej

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mik82 wrote:
    Emka z tymi żelami to bym trochę uważała. Różne opinie czytałam nawet o tych które podobno nie uszkadzają nasienia. Lepiej na problemy sluzowe zapodaj sobie len i wiesiołek
    Dzięki za radę może faktycznie ten miesiąc spróbujemy na samych naturalnych metodach. Ten żel mało nie kosztuje a jakby miał coś zepsuć to ja dziękuję za takie wspomagacze.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze , bo no nie mam z kim pogadać a tak sie boje :(

• zetaaa Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nelly jesli ktos sie przenosi z publicznegi forum na prywatny ti oznacza ze nie chce rozmawiac publicznie.....szkoda ze asha odeszla bo to byl nasz omnibus....

• zetaaa Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emka ja uzywam consive plus do zabaw heh gin mowi ze bezpieczny

• zetaaa Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w sumie to piczulam sie jak jakis intruz...dziewczyny chyba tego ruchy nie przemyslaly mial bycniby zabawny a okazal sie malo smieszny...moze im w czyms przeszkadzalysmy..niesmacznie sie zrobilo

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szkoda :( no cóz :( ... dobrze , ze reszta zostaje :).. i można dalej liczyć na wsparcie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tez tak się czuje :(

• nadia199191 Przyjaciółka

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej mierzę temperaturę dopiero drugi cykl proszę o pomoc owulka już była??

❤️ 👧
    ❤️ 👧
    💙 👦
    💙 👦
  • amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zetaaa wrote:
    nelly jesli ktos sie przenosi z publicznegi forum na prywatny ti oznacza ze nie chce rozmawiac publicznie.....szkoda ze asha odeszla bo to byl nasz omnibus....
    of nie jest prywatną własnoscia zadnej z nas, wiec żaden wątek również. kto chce może dołączyć

Iza75 lubi tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

‹‹ 332 333 334 335 336 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ