PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:Hej kochane widze, że nowy wątek sie klei a wczoraj tez tak sobie pomyślałam,że fajnie by było jakos utajnic to forum
Asha dobrze, że to "tylko" ręka z gipsem wprawdzie przejebane jest ale da rade, wierze w Niego
emka jakby co, to nas juz na sierpniowe testowanko sporo jest więc a zdradzisz jaka masz taktyke? -
małolata wrote:Gigsa, a mogę podpytać jak wyglądały te Twoje plamienia? Bo ja praktycznie od owu mam duuużo kremowego śluzu, a dziś 10 dpo i spadek temp oraz śluz zbiałego stał się taki bardziej brązowy, brunatny, ale dalej ma konsystencję kremową... i nie wiem czy uznać to za potencjalną implementację czy to już po prostu @ zaczyna się rozkręcać...
U mnie plamienia wyglądały tak, że to był kremowy śluz zabarwiony na jasny róż, czasem jasny beż. Na zewnątrz były tylko śladowe ilości i to może tylko ze 3 razy w ciągu tych wszystkich dni plamień. Ja go widziałam po tym jak sprawdzałam szyjkę. Wczoraj był spadek temp i śluz był już prawie biały, ale jeszcze nie do końca, taki wodnisty już raczej i z takimi małymi brązowymi niteczkami -
emka@ wrote:Moje dotychczasowe próby były bez żadnych wspomagaczy (a staramy się jakieś 9 miesięcy z przerwą w której byłam w ciąży i poroniłam w kwietniu). Więc teraz zakupiłam wiesiołek i olej lniany. Chcę jeszcze kupić żel conceive plus żeby wykluczyć problemy śluzowe. Zobaczymy co z tego wyniknie .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymik82 wrote:Emka z tymi żelami to bym trochę uważała. Różne opinie czytałam nawet o tych które podobno nie uszkadzają nasienia. Lepiej na problemy sluzowe zapodaj sobie len i wiesiołek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zetaaa wrote:nelly jesli ktos sie przenosi z publicznegi forum na prywatny ti oznacza ze nie chce rozmawiac publicznie.....szkoda ze asha odeszla bo to byl nasz omnibus....
Iza75 lubi tę wiadomość