X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    Hej kochane :-) widze, że nowy wątek sie klei :-) a wczoraj tez tak sobie pomyślałam,że fajnie by było jakos utajnic to forum ;-)

Asha dobrze, że to "tylko" ręka :-) z gipsem wprawdzie przejebane jest ale da rade, wierze w Niego

emka jakby co, to nas juz na sierpniowe testowanko sporo jest więc ;-) a zdradzisz jaka masz taktyke?
    Moje dotychczasowe próby były bez żadnych wspomagaczy (a staramy się jakieś 9 miesięcy z przerwą w której byłam w ciąży i poroniłam w kwietniu). Więc teraz zakupiłam wiesiołek i olej lniany. Chcę jeszcze kupić żel conceive plus żeby wykluczyć problemy śluzowe. Zobaczymy co z tego wyniknie :).

• gigsa Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małolata wrote:
    Gigsa, a mogę podpytać jak wyglądały te Twoje plamienia? Bo ja praktycznie od owu mam duuużo kremowego śluzu, a dziś 10 dpo i spadek temp oraz śluz zbiałego stał się taki bardziej brązowy, brunatny, ale dalej ma konsystencję kremową... i nie wiem czy uznać to za potencjalną implementację czy to już po prostu @ zaczyna się rozkręcać...

U mnie plamienia wyglądały tak, że to był kremowy śluz zabarwiony na jasny róż, czasem jasny beż. Na zewnątrz były tylko śladowe ilości i to może tylko ze 3 razy w ciągu tych wszystkich dni plamień. Ja go widziałam po tym jak sprawdzałam szyjkę. Wczoraj był spadek temp i śluz był już prawie biały, ale jeszcze nie do końca, taki wodnisty już raczej i z takimi małymi brązowymi niteczkami

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    toc dołaczyłam a Wy gdzie?
    gdzie ten wątek?

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • mik82 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emka@ wrote:
    Moje dotychczasowe próby były bez żadnych wspomagaczy (a staramy się jakieś 9 miesięcy z przerwą w której byłam w ciąży i poroniłam w kwietniu). Więc teraz zakupiłam wiesiołek i olej lniany. Chcę jeszcze kupić żel conceive plus żeby wykluczyć problemy śluzowe. Zobaczymy co z tego wyniknie :).
    Emka z tymi żelami to bym trochę uważała. Różne opinie czytałam nawet o tych które podobno nie uszkadzają nasienia. Lepiej na problemy sluzowe zapodaj sobie len i wiesiołek

wrzesień 2008 - Mikołaj <3
    Starania od 12.2012
    maj 2014 - córeczka 16 tc [*]
    maj 2015 - cb
    grudzień 2016 - cb
    201709292743.png
  • amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zryte berety - szukaj na nowym watku W OCZEKIWANIU NA TESTOWANIE - ZDZISKA I ELZBIETA

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    załatwiłam dziś na 17.30... mąż już się boi :( a ja razem z nim :(;( Boże , żeby to nie było nic poważnego ;(

• zetaaa Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    v.i.p. watek teraz na zaproszenia bedzue trzeba czekac....hehe

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ten juz nie aktualny ?

• zetaaa Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no comment

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ??

• zetaaa Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktualny jak najbardziej

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mik82 wrote:
    Emka z tymi żelami to bym trochę uważała. Różne opinie czytałam nawet o tych które podobno nie uszkadzają nasienia. Lepiej na problemy sluzowe zapodaj sobie len i wiesiołek
    Dzięki za radę może faktycznie ten miesiąc spróbujemy na samych naturalnych metodach. Ten żel mało nie kosztuje a jakby miał coś zepsuć to ja dziękuję za takie wspomagacze.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze , bo no nie mam z kim pogadać a tak sie boje :(

• zetaaa Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nelly jesli ktos sie przenosi z publicznegi forum na prywatny ti oznacza ze nie chce rozmawiac publicznie.....szkoda ze asha odeszla bo to byl nasz omnibus....

• zetaaa Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emka ja uzywam consive plus do zabaw heh gin mowi ze bezpieczny

• zetaaa Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w sumie to piczulam sie jak jakis intruz...dziewczyny chyba tego ruchy nie przemyslaly mial bycniby zabawny a okazal sie malo smieszny...moze im w czyms przeszkadzalysmy..niesmacznie sie zrobilo

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szkoda :( no cóz :( ... dobrze , ze reszta zostaje :).. i można dalej liczyć na wsparcie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tez tak się czuje :(

• nadia199191 Przyjaciółka

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej mierzę temperaturę dopiero drugi cykl proszę o pomoc owulka już była??

❤️ 👧
    ❤️ 👧
    💙 👦

preg.png
  • amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zetaaa wrote:
    nelly jesli ktos sie przenosi z publicznegi forum na prywatny ti oznacza ze nie chce rozmawiac publicznie.....szkoda ze asha odeszla bo to byl nasz omnibus....
    of nie jest prywatną własnoscia zadnej z nas, wiec żaden wątek również. kto chce może dołączyć

Iza75 lubi tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

‹‹ 332 333 334 335 336 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ