PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
alicja_ wrote:Nuts, a dlaczego przestałaś brać Luteinę?
Lekarz przepisał mi ją od 13 do 24 dc, tylko powiedział żebym przed odstawieniem zrobiła test, no i zrobiłam wyszedł negatywny ( nie wiem czy jakiś test wychodzi w 25dc pozytywanie).. mam takie dziwne przczucia że zle zrobiłam..chyba zaraz wezmę tą luteinę i do 28 dc dociągne bo się stresuje;/
najwyżej mi się cykl wydłuży...czy ktoś ma doświadczenia z luteiną no ja juz sama nie wiem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny,
jestem w 18dc więc moje objawy mogą być objawami zagnieżdżania...?
już zgłupiałam, może dlatego, że zaczynam, bo w sumie optymistycznie myślałam, że pewnie się uda jak zaczniemy starania, więc w 4 cyklu starań próbuję usystematyzować te wszystkie temperatury i śluzy.
Od piątku bolą mnie piersi, śluz mleczny, jestem zakręcono-zmęczona, zgaga.
-
Cześć dziewczyny, jestem w 28 dniu cyklu, przedwczoraj w nocy pobolewał mnie brzuch, wczoraj też, jednak był to taki inny ból, zazwyczaj w dniu kiedy pobolewa mnie brzuch dostaje @ a tu dalej nic. Piersi mnie bolały przez ostatni tydzień, ale dziś jakby już mniej, brzuch tez już nie pobolewa...
Temperatura dalej w górze, @ dostaje przeważanie w 26-27 dniu cyklu...
Testowanie w sobotę..mam nadzieje że będzie wynik pozytywny:)
-
tak na objawy za wcześnie u mnie, bardziej ten stan przypisywałam zagnieżdżaniu zarodka, ale mam nieregularne cykle, więc pewnie dostanę @ wcześniej co mi się zdarza, nie pozostaje mi więc nic innego, jak zgłębić tajniki wykresów i przestać się oszukiwać. Zaczynam więc lekturę
-
Cześć Dziewczyny,jestem tu nowa, ale... przeczytałam przez ok miesiąc na tym forum prawie wszystkie 367 stron (od początku)
Staram się o dzidziusia 5 cykl, dziś mam 25dc, cykle mam 28 dniowe. I szaleję, jak co miesiąc!
Boją mnie piersi (ból taki jak przed @), pobolewania podbrzusza/jajników rzadko i dosć słabe (ale wyczuwam każdy, bo jak móię szaleję i każdy najmnijeszy bodziec odbieram jako ciążę) śluzu mało, temperatury nigdy nie mierzyłam...
Ale dziś zrobiłam test ciążowy, który wyszedł negatywnie a po 2 godzinach... pojawiła się delikatna blada druga kreska która jest do tej pory. (naczytałam o tym oczywiście w internecie, że nie powinno się brać takiego wyniku pod uwagę)
Łudze się... ale tak miałam też miesiąc temu i w ciąży jednak nie byłam. No ale może teraz będę, bo: tym razem prawie zawsze "po" była na 10 min świeca
Pozdrawiam Was i życzę, byśmy wszsytkie wkrótce trafiły na forum "Pierwszy trymestr" -
Wiecie co mnie najbardziej "przeraża"?
to, ze co miesiąc mam urojoną ciążę, chyba większość wczesnych objawów ciąży mam autentycznie, łącznie z pragnieniem, zgagą, boleścią piersi, wyczulonym węchem, bólami podbrzusza, zmiennym nastrojem, śluzem..
jeśli nie zwariuję to mam nadzieje zajdę w ciążęFoto_Anna lubi tę wiadomość
-
Oooo jak miło, że nie tylko ja bywam taką wariatką też co miesiąć mam objawy ciąży
Ale koleżanka z pracy (z którą równolegle walczyłyśmy o powiększenie rodziny) miała ok 2 tyg temu upragnione dwie kreski a objawy miała jak na @.
-
Matleena wrote:Foto_Anna, trzymam kciuki, żeby to było to. Podziwiam, bo ja nigdy nie byłam w stanie przebić się przez tyle stron jakiegoś wątku, zwykle odpuszczam po kilkunastu stronach. Poczekaj jeszcze te 3 dni. Wiem, że się ciągną strasznie, ale już niedługo przeleca i będziesz mogła powtórzyć test
Czytałam na bezdechu bo jakbym czytała o sobie, uśmiechałam się, podziwiałam, kibicowałam, tyyyyyyyle fajnych dziewczyn zaszło na moich oczach w ciążę! -
Foto_Anna wrote:Cześć Dziewczyny,jestem tu nowa, ale... przeczytałam przez ok miesiąc na tym forum prawie wszystkie 367 stron (od początku)
Staram się o dzidziusia 5 cykl, dziś mam 25dc, cykle mam 28 dniowe. I szaleję, jak co miesiąc!
Boją mnie piersi (ból taki jak przed @), pobolewania podbrzusza/jajników rzadko i dosć słabe (ale wyczuwam każdy, bo jak móię szaleję i każdy najmnijeszy bodziec odbieram jako ciążę) śluzu mało, temperatury nigdy nie mierzyłam...
Ale dziś zrobiłam test ciążowy, który wyszedł negatywnie a po 2 godzinach... pojawiła się delikatna blada druga kreska która jest do tej pory. (naczytałam o tym oczywiście w internecie, że nie powinno się brać takiego wyniku pod uwagę)
Łudze się... ale tak miałam też miesiąc temu i w ciąży jednak nie byłam. No ale może teraz będę, bo: tym razem prawie zawsze "po" była na 10 min świeca
Pozdrawiam Was i życzę, byśmy wszsytkie wkrótce trafiły na forum "Pierwszy trymestr"
W poprzednim cyklu tak mialam. Lepiej trzymać sie instrukcji testu. Oni tam wiedza co piszą... -
nick nieaktualny
-
Monikko, myślę, że to mogło być zagnieżdżanie się u Ciebie (stąd krwawienie), z mojego czytania poprzednich 367 stron tego forum to wiem od wielu dziewczyn, które tu przy mnie zaszły w ciążę Temp. masz ok, kreuje się pozytywny weekend dla Ciebie
-
nick nieaktualny