X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • Nuts Przyjaciółka

Wysłany: 16 listopada 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    Nuts, a dlaczego przestałaś brać Luteinę?

Lekarz przepisał mi ją od 13 do 24 dc, tylko powiedział żebym przed odstawieniem zrobiła test, no i zrobiłam wyszedł negatywny ( nie wiem czy jakiś test wychodzi w 25dc pozytywanie).. mam takie dziwne przczucia że zle zrobiłam..chyba zaraz wezmę tą luteinę i do 28 dc dociągne bo się stresuje;/
    najwyżej mi się cykl wydłuży...czy ktoś ma doświadczenia z luteiną no ja juz sama nie wiem

f2w3yx8d94gx07j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja biorę luteinę. Lekarz kazał brać do momentu aż pojawi sie okres, a gdy sie nie pojawi to brać dalej bez przerwy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena, ponieważ niestety nie prowadziłam w tym cyklu od początku kalendarza z temperatura :( strasznie tego żałuje, ale teraz mierzenie temperatury już nie ma sensu :(

• Matleena Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 15:20

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • sweetfire Znajoma

Wysłany: 17 listopada 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    jestem w 18dc więc moje objawy mogą być objawami zagnieżdżania...?
    już zgłupiałam, może dlatego, że zaczynam, bo w sumie optymistycznie myślałam, że pewnie się uda jak zaczniemy starania, więc w 4 cyklu starań próbuję usystematyzować te wszystkie temperatury i śluzy.
    Od piątku bolą mnie piersi, śluz mleczny, jestem zakręcono-zmęczona, zgaga.

• Matleena Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 00:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 15:21

sweetfire lubi tę wiadomość

tt1ce913.aspx?&fake.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • mkl Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, jestem w 28 dniu cyklu, przedwczoraj w nocy pobolewał mnie brzuch, wczoraj też, jednak był to taki inny ból, zazwyczaj w dniu kiedy pobolewa mnie brzuch dostaje @ a tu dalej nic. Piersi mnie bolały przez ostatni tydzień, ale dziś jakby już mniej, brzuch tez już nie pobolewa...

Temperatura dalej w górze, @ dostaje przeważanie w 26-27 dniu cyklu...

Testowanie w sobotę..mam nadzieje że będzie wynik pozytywny:)

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• sweetfire Znajoma

Wysłany: 18 listopada 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak na objawy za wcześnie u mnie, bardziej ten stan przypisywałam zagnieżdżaniu zarodka, ale mam nieregularne cykle, więc pewnie dostanę @ wcześniej co mi się zdarza, nie pozostaje mi więc nic innego, jak zgłębić tajniki wykresów i przestać się oszukiwać. Zaczynam więc lekturę

• Matleena Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

tt1ce913.aspx?&fake.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • Foto_Anna Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,jestem tu nowa, ale... przeczytałam przez ok miesiąc na tym forum prawie wszystkie 367 stron (od początku) :)
    Staram się o dzidziusia 5 cykl, dziś mam 25dc, cykle mam 28 dniowe. I szaleję, jak co miesiąc!
    Boją mnie piersi (ból taki jak przed @), pobolewania podbrzusza/jajników rzadko i dosć słabe (ale wyczuwam każdy, bo jak móię szaleję i każdy najmnijeszy bodziec odbieram jako ciążę) śluzu mało, temperatury nigdy nie mierzyłam...
    Ale dziś zrobiłam test ciążowy, który wyszedł negatywnie a po 2 godzinach... pojawiła się delikatna blada druga kreska która jest do tej pory. (naczytałam o tym oczywiście w internecie, że nie powinno się brać takiego wyniku pod uwagę)
    Łudze się... ale tak miałam też miesiąc temu i w ciąży jednak nie byłam. No ale może teraz będę, bo: tym razem prawie zawsze "po" była na 10 min świeca :)
    Pozdrawiam Was i życzę, byśmy wszsytkie wkrótce trafiły na forum "Pierwszy trymestr" :)

zem3anlikdzagrk5.png

Szczęścia nie można kupić, ale można je sobie urodzić :)
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Foto_Anna lubi tę wiadomość

tt1ce913.aspx?&fake.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • sweetfire Znajoma

Wysłany: 20 listopada 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co mnie najbardziej "przeraża"?
    to, ze co miesiąc mam urojoną ciążę, chyba większość wczesnych objawów ciąży mam autentycznie, łącznie z pragnieniem, zgagą, boleścią piersi, wyczulonym węchem, bólami podbrzusza, zmiennym nastrojem, śluzem..
    jeśli nie zwariuję to mam nadzieje zajdę w ciążę:)

• Foto_Anna Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo jak miło, że nie tylko ja bywam taką wariatką :) też co miesiąć mam objawy ciąży :D
    Ale koleżanka z pracy (z którą równolegle walczyłyśmy o powiększenie rodziny) miała ok 2 tyg temu upragnione dwie kreski a objawy miała jak na @.

zem3anlikdzagrk5.png

• Foto_Anna Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    Foto_Anna, trzymam kciuki, żeby to było to. Podziwiam, bo ja nigdy nie byłam w stanie przebić się przez tyle stron jakiegoś wątku, zwykle odpuszczam po kilkunastu stronach. Poczekaj jeszcze te 3 dni. Wiem, że się ciągną strasznie, ale już niedługo przeleca i będziesz mogła powtórzyć test :)

Czytałam na bezdechu bo jakbym czytała o sobie, uśmiechałam się, podziwiałam, kibicowałam, tyyyyyyyle fajnych dziewczyn zaszło na moich oczach w ciążę! :D

zem3anlikdzagrk5.png

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foto_Anna wrote:
    Cześć Dziewczyny,jestem tu nowa, ale... przeczytałam przez ok miesiąc na tym forum prawie wszystkie 367 stron (od początku) :)
    Staram się o dzidziusia 5 cykl, dziś mam 25dc, cykle mam 28 dniowe. I szaleję, jak co miesiąc!
    Boją mnie piersi (ból taki jak przed @), pobolewania podbrzusza/jajników rzadko i dosć słabe (ale wyczuwam każdy, bo jak móię szaleję i każdy najmnijeszy bodziec odbieram jako ciążę) śluzu mało, temperatury nigdy nie mierzyłam...
    Ale dziś zrobiłam test ciążowy, który wyszedł negatywnie a po 2 godzinach... pojawiła się delikatna blada druga kreska która jest do tej pory. (naczytałam o tym oczywiście w internecie, że nie powinno się brać takiego wyniku pod uwagę)
    Łudze się... ale tak miałam też miesiąc temu i w ciąży jednak nie byłam. No ale może teraz będę, bo: tym razem prawie zawsze "po" była na 10 min świeca :)
    Pozdrawiam Was i życzę, byśmy wszsytkie wkrótce trafiły na forum "Pierwszy trymestr" :)

W poprzednim cyklu tak mialam. Lepiej trzymać sie instrukcji testu. Oni tam wiedza co piszą...

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Foto_Anna Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoś planuje testowanie w weekend prócz mnie? :)

zem3anlikdzagrk5.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Foto_Anna ,ja testuje w sobotę ,

moj pierwszy cykl...
    mialam dzisiaj jakies plamienie (dziwna spraw) okres mam zawsze jak w zegarku a to nie bylo takie typowe krwawienei, i nie blo go w ciagu dnia,jedynie taki "kleks" rano...
    co myslicie o moim wykresie?
    40c3db6e765ff3500eac6663c8b57827.png

• Foto_Anna Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monikko, myślę, że to mogło być zagnieżdżanie się u Ciebie (stąd krwawienie), z mojego czytania poprzednich 367 stron tego forum to wiem od wielu dziewczyn, które tu przy mnie zaszły w ciążę :) Temp. masz ok, kreuje się pozytywny weekend dla Ciebie :)

zem3anlikdzagrk5.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu dziekuje za pozytywne slowa :) kurcze,az dodało mi to otuchy :)!

• Matleena Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

tt1ce913.aspx?&fake.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
‹‹ 365 366 367 368 369 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ