PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja chyba już w tą niedzielę, dzień przed @ o ile będzie według of. Nie chcę się dłużej nakręcać, bo mnie to męczy a dzień różnicy to dla mnie naprawdę dużo. Od 5 dni mierzę temperaturę pod pachą i utrzymuje się na poziomie 37,1 nic więcej właściwie mi nie doskwiera więc się nakręcam
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:A ja trzymam za Ciebie. Mojemu to raczej nie pomoże. Krzywa przegroda niestety. Ale zdecydował się na operację, więc jak tylko doczekamy się terminu to moje męki się skończą
Już się nie mogę czwartku doczekać. Niech już ta @ przyjdzie albo nie, ale niech się w końcu wyjaśni.
Tia... moja siostra też niby ma. Też ma skierowanie na operację. Teraz to chyba każdy ma krzywą przegrodę. Ja tego nie kupuję. Znaczy przegrody.
Może zaryzykuj te chyba 25 czy 35 zł i nie trzeba będzie go słać na operację? Brrr... -
nick nieaktualnyFatim, Matleena - ja postanowiłam (bo się ocknęłam, że jutro środa, a nie czwartek) pójść do lekarki swojej, powiedzieć o sytuacji, cieniu cienia na teście (chociaż ściemnię słabą kreskę), z nadzieją, że mnie przyjmie, przebada i da skierowanie na betę (nie podoba mi się wizja płacenia, zwłaszcza jakby to miało być 40 zł). Więc pewnie testowanie mi wyjdzie dopiero na czwartek (bo u mnie w przychodni pobierają tylko rano). Nie mniej jednak objawów brak poza częstym sikaniem, bólem piersi, krzyża i chwilowymi w dole brzucha. Niestety jednak wszystko to samo zawsze mam przed @, więc wolę sprawdzić
-
nick nieaktualny14 lub 15. Zależy kiedy mi się uda załatwić wszystko. Wiesz, oszczędność to jedno, porządne info od gin, co mam brać a co odstawić - bezcenne I tak bromka dziś odstawiłam (zmniejszając dawkę) a inofolik zamieniłam na folik zwykły... ale wolę dopytać czy czymś (np. luteiną) czegoś nie popsułam i takie tam Wolę dmuchać na zimne
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Od nowego cyklu chciałam prowadzić wykres na ovu Wiec go wam nie udostępnienie bo nie mam:-( póki co w zeszycie prowadze obserwacje. Zobaczę jaka jutro będzie temp. Najwyżej pójdę na na bete z rana. Naprawdę mam metlik w głowie. Czytalam że niektórym dopiero 2 tyg. Po terminie okresu test coś pokazywał. Jak ja bym chciała żeby to było to. ..PERELKA175