PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCiżemka wrote:Hej, a miała może któraś tak że przed okresem nic się nie działo? Za 3 dni mam mieć okres a nawet piersi mnie nie bolą i są miekkie a przed zawsze bolały... Od dwóch dni przez chwile zaboli w podbrzuszu jak na okres ale to na prawdę kwestia paru minut. A może to bezowulacyjny cykl ??
Ja chyba miałam owu, a mam dokładnie to samo. Żadnych objawów jakie miałam zawsze przed @. Teraz nowe to jedynie zawroty głowy wczoraj (dzisiaj już mniej). No i do przedwczoraj ból w prawym jajniku. Takźe trzymam za nas kciuki!
Matleena wrote:Chica Mala pamiętasz jak pytałaś o szyjkę? U mnie teraz też nisko, zrobiła się miękka. Mam nadzieję, że zazieleni się u Ciebie, bo jak nie, to ja też mogę sobie odpuścić czekanie.
Ja już nie badam, bo chyba mi się coś znowu przypałętało nieprzyjemnego czuję dyskomfort przy seksie, niby wilgotno, a obciera po 11 do lekarza skoczę, a teraz jakąś maść w aptece dostałam
Ale mimo wszystko mam nadzieję, że objaw był prawidłowy i zobaczymy się po fioletowej stronie mocy -
nick nieaktualnyMatleena wrote:U mnie w przeciągu ostatnich dni pojawiło się coś jakby ranka na podniebieniu (nie, wiem, może to afta?), było 3 dni i przeszł. Dziś znowu kluje mnie prawy jajnik, ból taki jakbym kolkę miała. Szyjka nisko, miękka. Śluz kremowy, nie za dużo go. Żadnych typowo ciążowych objawów nie widzę. Swędzą mnie tylko piersi i sutki, głównie prawy.
Ja śluzu też miałam mało, ale kremowy. Nieco więcej niż przed @, bo coś tam wycieka na majtki
No i z piersiami to samo - dwa dni mnie drażnił (ni to bolał ni to swędział) prawy sutek, że aż koszulkę w do,u zdejmowałam -
A ja w ty cyklu mam chyba zapalenie pęcherza bo czułam kłucie w dole brzucha chyba 2 dni po owulacji ale siusić chyba nie chodziłam częściej, jakieś zapalenie w pochwal bo czuję pieczenie, a od wczoraj czuję jakby przeziębienie, uderzenia gorąca i zmęczenie, nie wiem czy temperaturę mam od tego podwyższoną, dzisiaj 37,06 ale tylko w pochwal nie pod pachą. Może jakieś osłabienie organizmu. Co wy na to?
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:No ja się co chwilę drapię. Miejmy nadzieję, że to dobry objaw
Musi być lecimy razem - Ty, ja i Nona
madziarekr wrote:A ja w ty cyklu mam chyba zapalenie pęcherza bo czułam kłucie w dole brzucha chyba 2 dni po owulacji ale siusić chyba nie chodziłam częściej, jakieś zapalenie w pochwal bo czuję pieczenie, a od wczoraj czuję jakby przeziębienie, uderzenia gorąca i zmęczenie, nie wiem czy temperaturę mam od tego podwyższoną, dzisiaj 37,06 ale tylko w pochwal nie pod pachą. Może jakieś osłabienie organizmu. Co wy na to?
Kochana a może jednak ciąża? Ja mam dokładnie to samo - też czuję sie osłabiona i jakby przeziębiona, a do tego chyba pierwszy raz od wieków, jak dmuchałam nos poszło troche krwi, odrobinę tylko ale zawsze.
Kornelia0 wrote:Ja dzis zobaczylam dwie, grube krechy:) Trzymam kciuki, abyscie i Wy zobaczyly je jeszcze w tym miesiacu!
GRATULACJE!!!!!!! widzimy się po fioletowej stronie!
Kornelia0 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jutro mam wyniki analizy moczu i zobaczę czy to zapalenie pęcherza bo zaczyna mnie znowu kłuć w dole brzucha. Mam dzisiaj jakiś zły nastrój, chyba ta pochmurna pogoda tak wpływa, i mam jakiś duży apetyt dopiero zjadłam obiad a już jestem głodna. A wy jak dzisiaj z nastawieniem?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona wrote:Też mało kremowego śluzu mam. Cycki bolą jak śpię na brzuchu, sutki nietykalskie. Poza tym suchość w gębie jak na kacu. Pije i pije. Zero innych objawów.
Hmmm...Ty wiesz, że ja z tym "kacem" to mam tak samo od jakichś dwóch dni? Najpierw myślałam, źe to jedzenie. Potem, że za gorąco w pokoju (bo jeszcze gardło mnie rano boli), ale raz też pomyślałam, że czuję się jak na kacu (chociaż kaca nigdy nie miałam )
Z cyckami to właśnie mnie sutki bolą jak leżę. Całe jeszcze nie, ale chyba blisko, bo się robi coraz większy twardy obszar w środku.
Do tego właśnie męczy mnie zgada od 5 minut, a jadłam z godzinę temu pizzę, która mi nigdy wcześniej nie szkodziłaNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny