X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • Kornelia0 Nowa

Wysłany: 8 listopada 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a ja wpadlam w malego dolka. heh aura temu tez sprzyja. dzis piersi totalnie przestaly mnie bolec. Testowanie odkladam na srode - dzien przed spodziewana @. Ale mam takie przeczucie, ze.. to nie ten czas.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciżemka wrote:
    Hej, a miała może któraś tak że przed okresem nic się nie działo? Za 3 dni mam mieć okres a nawet piersi mnie nie bolą i są miekkie a przed zawsze bolały... Od dwóch dni przez chwile zaboli w podbrzuszu jak na okres ale to na prawdę kwestia paru minut. A może to bezowulacyjny cykl :( ??

Ja chyba miałam owu, a mam dokładnie to samo. Żadnych objawów jakie miałam zawsze przed @. Teraz nowe to jedynie zawroty głowy wczoraj (dzisiaj już mniej). No i do przedwczoraj ból w prawym jajniku. Takźe trzymam za nas kciuki!
    Matleena wrote:
    Chica Mala pamiętasz jak pytałaś o szyjkę? U mnie teraz też nisko, zrobiła się miękka. Mam nadzieję, że zazieleni się u Ciebie, bo jak nie, to ja też mogę sobie odpuścić czekanie.

Ja już nie badam, bo chyba mi się coś znowu przypałętało nieprzyjemnego :-( czuję dyskomfort przy seksie, niby wilgotno, a obciera :-/ po 11 do lekarza skoczę, a teraz jakąś maść w aptece dostałam :-(
    Ale mimo wszystko mam nadzieję, że objaw był prawidłowy i zobaczymy się po fioletowej stronie mocy ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    U mnie w przeciągu ostatnich dni pojawiło się coś jakby ranka na podniebieniu (nie, wiem, może to afta?), było 3 dni i przeszł. Dziś znowu kluje mnie prawy jajnik, ból taki jakbym kolkę miała. Szyjka nisko, miękka. Śluz kremowy, nie za dużo go. Żadnych typowo ciążowych objawów nie widzę. Swędzą mnie tylko piersi i sutki, głównie prawy.

Ja śluzu też miałam mało, ale kremowy. Nieco więcej niż przed @, bo coś tam wycieka na majtki :-)
    No i z piersiami to samo - dwa dni mnie drażnił (ni to bolał ni to swędział) prawy sutek, że aż koszulkę w do,u zdejmowałam :-)

• Matleena Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 13:51

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • madziarekr Koleżanka

Wysłany: 9 listopada 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w ty cyklu mam chyba zapalenie pęcherza bo czułam kłucie w dole brzucha chyba 2 dni po owulacji ale siusić chyba nie chodziłam częściej, jakieś zapalenie w pochwal bo czuję pieczenie, a od wczoraj czuję jakby przeziębienie, uderzenia gorąca i zmęczenie, nie wiem czy temperaturę mam od tego podwyższoną, dzisiaj 37,06 ale tylko w pochwal nie pod pachą. Może jakieś osłabienie organizmu. Co wy na to?

51ca7e7c39360395d8ebaa695a9d8f14.png
  • Kornelia0 Nowa

Wysłany: 9 listopada 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis zobaczylam dwie, grube krechy:) Trzymam kciuki, abyscie i Wy zobaczyly je jeszcze w tym miesiacu! :)

Chica Mala, Matleena, Nona, Czarna_88, czekolada:), Yousee, Gosiacu, Misi@, Foto_Anna lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    No ja się co chwilę drapię. Miejmy nadzieję, że to dobry objaw ;)

Musi być lecimy razem - Ty, ja i Nona :-)
    madziarekr wrote:
    A ja w ty cyklu mam chyba zapalenie pęcherza bo czułam kłucie w dole brzucha chyba 2 dni po owulacji ale siusić chyba nie chodziłam częściej, jakieś zapalenie w pochwal bo czuję pieczenie, a od wczoraj czuję jakby przeziębienie, uderzenia gorąca i zmęczenie, nie wiem czy temperaturę mam od tego podwyższoną, dzisiaj 37,06 ale tylko w pochwal nie pod pachą. Może jakieś osłabienie organizmu. Co wy na to?

Kochana a może jednak ciąża? Ja mam dokładnie to samo - też czuję sie osłabiona i jakby przeziębiona, a do tego chyba pierwszy raz od wieków, jak dmuchałam nos poszło troche krwi, odrobinę tylko ale zawsze.
    Kornelia0 wrote:
    Ja dzis zobaczylam dwie, grube krechy:) Trzymam kciuki, abyscie i Wy zobaczyly je jeszcze w tym miesiacu! :)

GRATULACJE!!!!!!! widzimy się po fioletowej stronie! :-)

Kornelia0 lubi tę wiadomość

• Matleena Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 13:51

tt1ce913.aspx?&fake.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 12:39

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kornelia0 wrote:

Gratulacje Kornelia :)

• Matleena Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 13:52

tt1ce913.aspx?&fake.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 12:39

• madziarekr Koleżanka

Wysłany: 9 listopada 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro mam wyniki analizy moczu i zobaczę czy to zapalenie pęcherza bo zaczyna mnie znowu kłuć w dole brzucha. Mam dzisiaj jakiś zły nastrój, chyba ta pochmurna pogoda tak wpływa, i mam jakiś duży apetyt dopiero zjadłam obiad a już jestem głodna. A wy jak dzisiaj z nastawieniem?

• madziarekr Koleżanka

Wysłany: 9 listopada 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dla Korneli ☺

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 12:40

• madziarekr Koleżanka

Wysłany: 9 listopada 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona jem od piątku suszoną i dostałam w aptece tabletki z żurawiną zobaczę chyba za kilka dni czy pomaga

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 12:40

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona wrote:
    Też mało kremowego śluzu mam. Cycki bolą jak śpię na brzuchu, sutki nietykalskie. Poza tym suchość w gębie jak na kacu. Pije i pije. Zero innych objawów.

Hmmm...Ty wiesz, że ja z tym "kacem" to mam tak samo od jakichś dwóch dni? Najpierw myślałam, źe to jedzenie. Potem, że za gorąco w pokoju (bo jeszcze gardło mnie rano boli), ale raz też pomyślałam, że czuję się jak na kacu (chociaż kaca nigdy nie miałam :-/)
    Z cyckami to właśnie mnie sutki bolą jak leżę. Całe jeszcze nie, ale chyba blisko, bo się robi coraz większy twardy obszar w środku.

Do tego właśnie męczy mnie zgada od 5 minut, a jadłam z godzinę temu pizzę, która mi nigdy wcześniej nie szkodziła :-/

Nona lubi tę wiadomość

• Matleena Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 13:52

Nona lubi tę wiadomość

tt1ce913.aspx?&fake.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    Bo to mała Chica w środku już pewnie siedzi i daje o sobie znać ;) Widocznie pizzy nie lubi :P

Mam nadzieję, że to mały Chico :-) I może tak jest, bo właśnie dziś zaczęły mnie piersi boleć (wreszcie)

Nona, Matleena lubią tę wiadomość

‹‹ 361 362 363 364 365 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ