X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • zabka11 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny mi wczoraj wieczorem i dzis rano wyszły diwe kreski.
    jestem w szoku.....
    od 6 mieisecy sie obserwowałam, w tym miesicu nic....
    piersi obrzmiale ale jakby mniej bola niz jeszcze kilka dni wczesnije, bol podbrzusza jkabym za chiwle miala dostac @ i tak sie boję ze to tylko moje jakies urojenia.....
    zdurniałam kompletnie, 2 razy tylko serduszkowalismy bo infekcje mialam, wiec jka to mozliwe???????

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • zabka11 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shooa wrote:
    Hej Dziewczyny,
    orientujecie się o co może chodzić z takim dziwnym uczuciem ciągnięcia jajnika, bólu po stronie jajnika i pachwiny? Dziwne to jest do opisania, ale od następnego dnia po owulce mam taki jakby 'dyskomfort' lewego jajnika, ciągle go czuję, chwilami pobolewa lewa pachwina.
    Serduszkowałam 2dni przed owulką więc na cud raczej nie liczę, ale nie wiem czego to mogą być objawy.

mnie w każdym cyklu boli lewy jajnik, i ciągnie i kłuje....

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabka super ! :-) No bez powodu druga kreska sie nie pojawia ! :-) Ale ten grudzień sypie fasolkami ! :-) Ojj jak mi się marzy też zrobić taki prezent bliskim :-((

zabka11 lubi tę wiadomość

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka widocznie dobry dzień sobie wybraliście na serduszkowanie i się udało ;) trzeba się cieszyć, a ja gratuluję :)
    Poz!omka jak samopoczucie? śniadanie widzę nie przeszło ;) poza tym coś się jeszcze dzieje?

• zabka11 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZIEWCZYNY WRZUCĘ JESZZCE MOJE TESTY, ZEBY SIE UPEWNIC ZE TAM SĄ DWIE KRECHY, BO NAPRAWDE NIE DOCIERA TO DO MNIE:

TEST WCZORAJ WIECZOREM (27DC):
    http://naforum.zapodaj.net/277b9b670854.jpg.html

TEST DZISIAJ RANO (28DC):
    http://zapodaj.net/8de77e50b2e7a.jpg.html

DZIEKUJE WAM Z GORY ZA WYROZUMIAŁOŚĆ,...JA PO PORSTU MUSZE USŁYSZEC ZAPEWNIENIA BO NIE WIERZE W TO CO WIDZE.....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 12:50

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No sama nie wiem o co chodziło z tym śniadaniem dzisiaj, może za długo zwlekałam i byłam zbyt głodna i dlatego tak się stało :-D No z ciekawości zmierzyłam tempke pare minut temu, pod pacha 37,0 :o a w środku 37,4.. Wiem wiem, trzeba się sugerować poranną, ale ja czasem sobie sprawdzam w ciągu dnia czy nie spada zbytnio :D Ale jest dziwnie wysoka.. na wieczór w środku jak mierze to wgl mam 37,6 :D Już mi koleżanka mówiła że to wysoko, może tak dobrze progesteron podskakuje? :-D Już sie nie nakręcam bo się jeszcze zdziwie jak nagle spadnie i pojawi się @ :-( Co jakiś czas mam lekkie skurcze tak podobnie jak na @...ehhh

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabka11 wrote:
    DZIEWCZYNY WRZUCĘ JESZZCE MOJE TESTY, ZEBY SIE UPEWNIC ZE TAM SĄ DWIE KRECHY, BO NAPRAWDE NIE DOCIERA TO DO MNIE:

TEST WCZORAJ WIECZOREM (27DC):
    http://naforum.zapodaj.net/277b9b670854.jpg.html

TEST DZISIAJ RANO (28DC):
    http://zapodaj.net/8de77e50b2e7a.jpg.html

DZIEKUJE WAM Z GORY ZA WYROZUMIAŁOŚĆ,...JA PO PORSTU MUSZE USŁYSZEC ZAPEWNIENIA BO NIE WIERZE W TO CO WIDZE.....
    Jak byk dwie krechy !! Gratulacje !! :-) Co to są za testy? bo widziałam już że szybko pokazują dziewczyną wynik pozyt. takie właśnie podobne jak te Twoje.

atdcmg7y5xqxk96s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka ja też widzę dwie krechy na jednym i na drugim teście :)
    Poz!omka no to ładne temperatury, ja też sobie zawsze wieczorem mierzę w środku żeby sprawdzić czy nie spada i też mam 37,4-37,6 a temperatura poranna przed wstaniem na w miarę stałym poziomie i oby nie spadła bo to będzie oznaczać jedno. Dzisiaj jak szyjkę badałam niedawno to nadal bardzo wysoko twarda i zamknięta i tak dziwnie skierowana w stronę kręgosłupa

• zabka11 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pOz!omka - to są testy z allegro - kupiłam pakiet 10 owulacyjnych z 3 ciazowymi.
    to sa ciązowe paskowe niebieskie o czulosci 10.

POwaznie jka byk dwie krechy!!! matkoooooooo czyli naprawdę to się dzieje!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)
    w zyciu bym nie przypuszczała patrząc na mój wykres!!!!!!!!!!!!!!!!
    ale zrobię jeszcze jedne dzis po powrocie z pracy i jesli tez wyjdzie taki, to czas meza uświadomic...............nie wiem jeszzce jak to zrobię.........
    nie mam kompeltnie do tego głowy, pracuję w jakimś amoku, kompletnie rozkojarzona.........:-)

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • zabka11 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane jestem przykładem na to ze nawet przy minimalnych 2 serduchach i pry infekcji i mega stresie i nerwach cuda sie zdarzaja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    niech to przesłanie was podniesie na duchu i nie traćcie nadzieji!!!!

Katie87 lubi tę wiadomość

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka podnosi na duchu i nie tracimy nadziei, jeszcze raz gratuluję :) poinformuj męża i umawiaj się na wizytę do lekarza

• Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób mu niespodziankę jakąś :-) Oj tak, nadzieja rośnie :-)

atdcmg7y5xqxk96s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro testuję, ale się boję, że będzie negatywny...może poczekam jeszcze pare dni

• zabka11 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    umówiłam sie na poniedizałek na wizytę na nfz.
    a potem pewnie wybiore lekarza prywatneggo...
    nie mam narazie do tego głowy, bede myśleć jak ochłonę ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 13:11

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • zabka11 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuuzaankaa wrote:
    Ja jutro testuję, ale się boję, że będzie negatywny...może poczekam jeszcze pare dni

Zuuzaankaa - a masz wykresik???? pokaż tutaj

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daj sobie czas na to aby emocje troszkę opadły i będziesz na spokojnie działać :)

• Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzanka mam to samo :-D Chciałam juz jutro też ( bo ide jutro na wczesniejszą wigilie do rodziny mojego..) i chciałam wiedzieć szybciej :-D O właśnie jak to pisałam to czuje skurcze jak na @.. Chyba mi daje znaki że mam poczekać na nią i nie marnować testu :D haha :D

atdcmg7y5xqxk96s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam uzupełnionego od początku cyklu bo ja od paru dni tu jestem. W każdym bądź razie po owulacji był skok temperatury, później spadek i znowu skok i jak do tej pory temperatura utrzymuje się na stałym poziomie

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha możliwe :) mnie też od czasu do czasu coś zakuje, ale najbardziej odczuwam to wieczorami, albo jak już chcę zasnąć to nie mogę się ułożyć bo w każdej pozycji coś mi przeszkadza. No i nie wiem co o tej szyjce myśleć, ten wczorajszy taki nagły ciągnący ból mógł być bólem implantacyjnym? Co poz!omka o tym myślisz?

• Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie ciężko jest to wszystko określić :D ja wczoraj na wieczór miałam nadęty brzuch bardzo i lekkie skurcze jak na @.. Dokładnie jak napisałaś wyżej że miałaś skok na owulacje pozniej spadek i znowu skok, tak samo mialam i nie moglam określic kiedy ona była :D W niedziele miałam skok temperatury na wieczór ale za to śluzu mało, poniedzałek spadek (w normie)i śluzu duzo.. a od wtorku albo środy zaczeła znowu isc w góre :D ovufriend źle mi oznaczyło owulacje.. dlatego nawet nie wiem kiedy ten okres ma być:D

atdcmg7y5xqxk96s.png
‹‹ 374 375 376 377 378 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ