X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może faktycznie coś Ci tam się zagnieżdża :D Ale to by znaczyło że też mam duże szanse, jak temperatury mamy podobne :D A z samego rana jakie masz tempki ?

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja owulacje wg ovufriend miałam mieć między 25 a 28 listopada, a pisze że wykryło owulację na 29. A śluz miałam najlepszy właśnie 27 i 28 listopada. I 29 listopada temp 36,0 30 listopada 36,4 1 grudnia 36,7 2 grudnia było 36,5 i 3 grudnia znowu był skok na 36,7 i już sama nie wiem

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z samego rana tak jak pisałam waha się między 36,7 a 36,9 Ja ogólnie na początku cyklu mam niskie temperatury nie wiem dlaczego, więc u mnie temperatura 36,7 czy 36,9 do 37 jest naprawdę wysoka.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie przepraszam pomyłka jeśli chodzi o owulację dobrze mi wykryło, przepraszam jeszcze raz dziewczyny ;) gapa ze mnie i źle popatrzyłam.
    Miałam mieć między 27.11 a 1.12 więc czy tak czy tak śluz miałam dobry.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 13:35

• Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pokręcone to wszystko :-D Ja miałam najlepszy w sobote wieczorem. To może w sobote wieczorem juz miałam owu, skoro skok nastąpił w niedziele wieczorem.:-D No to powinnam @ mieć jakoś w niedziele. ehh zobaczymy :P Miałaś tak jak ja ! przez 3 dni tylko najlepszy śluz. :-D Ojj żeby nam sie udało !

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to mamy podobnie te temperatury , bo ja też mam zazwyczaj niskie :-)

atdcmg7y5xqxk96s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślałam, że jestem jakaś dziwna, że mam takie niskie temperatury na początku cyklu. Pocieszyłaś mnie ;)

• Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jestem ciekawa, co Tobie wyjdzie jutro :-D

atdcmg7y5xqxk96s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jestem ciekawa ale z drugiej strony boje się testować bo nie chcę się rozczarować. Z drugiej strony inne dziewczyny starają się miesiącami, a to dopiero mój pierwszy cykl. Jednak daj Boże żeby się udało i ten grudzień był magiczny :)

• zabka11 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuuzaankaa - tryzmam kciuki za jutrzejsze testowanie!!!!

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak spanikuje chwile przed testowanie to przepraszam :P
    Może będę musiała was potrzymać jeszcze trochę w niepewności. Dzisiaj jest 13dpo więc nie wiem czy jutro już coś wykryje. Te niemieckie testy są jakieś dziwne :(
    W ogóle też tak macie, że dookoła was kobiety w ciąży? Koleżanka miesiąc temu urodziła, kuzynka 3 tygodnie temu, a druga koleżanka za 2 miesiące ma termin. Włączę tv reklama z kobietą w ciąży, otworzę gazetę, kobieta w ciąży, jestem na zakupach kobiety w ciąży. Wczoraj w sklepie spotkałam 3 kobiety w ciąży...

• Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to sporo tych kobiet obok Ciebie :-D Ja aktualnie mam tylko dobrą koleżankę w 4 miesiącu i to mi daje powera jeszcze większego jak widze te zdjęcia usg i to jaka jest szczęśliwa. No ja też zwlekam, bo zrobiłam w 9dpo i zero drugiej kreski, nawet cienia.. tak się zraziłam ze wolę obserwować moją temperature i robić sobie nadzieje :-D

atdcmg7y5xqxk96s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja odwiedzam co weekend moją koleżankę która właśnie miesiąc temu urodziła. Mała jest przecudowna i też dostaję kopa jak widzę ją szczęśliwą i tą małą istotkę śpiącą w łóżeczku :)
    Ja mam tak samo i chyba jutro jeszcze sobie odpuszczę....no chyba że przyjdzie @ no to już po wszystkim będzie

• Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak jutro masz 14dpo to rób jutro :-) Ja tez zrobie w 14dpo:-) Tzn wedłg mojej owulacji a nie tej z O.F :P

atdcmg7y5xqxk96s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak nie przyjdzie @ to zrobię jutro i dam znać co i jak :) dzisiaj idę z moim M. na fest firmowy więc odezwę się jutro rano jak już zrobię test więc miłego wieczorku Poz!omka życzę :)

• Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to czekam na wieści ! :-) I trzymam mocno kciuki ! Dziekuje i wzajemnie milego :-)

atdcmg7y5xqxk96s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 03:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Jestem nowa na forum. Od jakiegoś tygodnia, może dwóch odczuwam bóle podbrzusza, piersi mam obolałe, piekące, jestem strasznie senna, mam huśtawki nastroju, często chodzę do toalety. Zauważyłam także, że od jakiś dwóch dni wydobywa się ze mnie ciemny śluz. Jestem osobą palącą, odczuwam tzw. głód nikotynowy, jednak papierosy mi "nie smakują", towarzyszą mi też bóle głowy, no i co najdziwniejsze dla mnie, nie smakują mi moje ukochane kluski teściowej ;) Czy mogę podejrzewać, że jestem w ciąży? Dodam, że @ powinnam dostać wczoraj. Pozdrawiam! :)

• Zielony_Domek Przyjaciółka

Wysłany: 13 grudnia 2014, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie rozumiem za bardzo takich pytań. Nikt tu wróżką nie jest. Skoro wczoraj powinna być @ to po prostu zrób test.

Pomyślności.

shooa lubi tę wiadomość

c55fyx8dbvm2v8k8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xmmajeczka możliwe, że coś się dzieje jednak zrób test, będziesz wiedziała co i jak ;)

Poz!omka robiłam dzisiaj o 6:40 niestety negatywny...albo nie jestem w ciąży, albo test ma słabą czułość (25mlU/ml) i jeszcze nie może wykryć. Miesiączka powinna być dzisiaj. Zobaczę jak się sytuacja rozwinie. Dodam, że piersi mnie zaczęły boleć po bokach :(
    Szyjka nadal wysoko, nadal twarda i nadal dziwnie wygięta w stronę kręgosłupa.
    Już nic nie wiem. Chyba przestanę o tym myśleć i poczekam na @

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 07:12

• zabka11 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    Wczoraj powiedziałam mężowi - bardzo się ucieszył :)))))

Zuuzaankaa dodatni by było zrobić teraz test o czułości 10.niebieski bobotest z apteki.dopoki nie ma @ jest nadzieja :))))

Xmmajeczka to mogą być objawy ciąży ale i też zbliżającej się @ koniecznie zrób test i wszystko się wyjaśni

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
‹‹ 375 376 377 378 379 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ