X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matko to u mnie myslenie o tym czy się udało czy nie chyba jest mocniejsze zazwyczaj :D Widac mój łeb robi sobie własne priorytety :D

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja swoją starannie zajmuję ;) wczoraj moja głowa dostała reprymendę i już dzisiaj mdłości nie ma ;) fakt, że kawa nie bardzo mi smakuje, ale i tak uparcie ją pije ;)

• Miley24 Ekspertka

Wysłany: 19 grudnia 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)

Nie zgadniecie jaki ja miałam "objaw" w pierwszej ciąży niespodziance (poza tym nic specjalnego nie zwróciło mojej uwagi). Przyśniło mi się wnętrze macicy i w nim bobas^^ hehe
    no i jakoś sen okazał się proroczy ;]

skabarka, Misi@, anucha lubią tę wiadomość

d0be8675e9.png
    74di3e5e3sl020iq.png
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh czemu ja nie mam snów proroczych? Mi się śnił pozytywny test ciążowy i tyle. A ciąży nie ma.

1usapiqvhk164civ.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kama a ja w ogóle nie mam snów. dopadły mnie bezsenne noce ;-/ to jakaś masakra jest! drugi dzień z rzędu do 2 w nocy się turlam i spać nie mogę, a teraz ledwo na oczy patrzę ;-/ objawów nie mam żadnych kompletnie - aż spr wykres z poprzedniego cyklu, to w tym czasie już mnie piersi bolały, głowa, jajniki, brzuch, miałam trądzik.... a teraz NIC! Jedynie odczuwam takie napięcie/ciągnięcie w dole brzucha... wszystko inne minęło :) ba, nawet śluz mam tylko kremowy i jest go sporo, ale nie za dużo, a w tamtym cyklu to mnie wodnisto rozciągliwy zalewał...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 12:46

• Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pięknie rośnie temperaturka ! :-) Skabarka zielono to widzę :-) Trzymam kciuki niech teraz ładnie rośnie i nie spada ! :-)

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś

Skabarka po cichu wierze,że grudzień bedzie twoim miesiącem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciiiichooo dziewczyny :D do 27.12 muszę wytrzymać bo to będzie 12dpo - jeśli nic się nie zmieni to wiadomo beta ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez trzymam za Ciebie kciuki skabarka :) a co do snu to ja miałam ostatnio okropny sen bo śmierć mojej bliskiej osoby(pierwszy raz w życiu taki miałam a zwykle pamietam swoje sny) który ponoć zwiastuje dziecko.. No ale to tylko sen więc się nie nastawiam:) a co do objawów to nie wiem czy bóle prawego jajnika i podbrzusza są ważne bo z tego co czytałam wiele kobiet bolały jajniki i @ przyszła.. No ale jak nie w grudniu to w styczniu :)

• Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tam , mi też się śniło tak i to najbliższej osoby i do tej pory żadna fasolka się nie pojawiła :-D a to było pół roku temu prawie ten sen :-D Ja czekam aż ta wredota @ się skończy żeby zaczac staranka :-) Ale zastanawiam się czy nie odpuścić i dopiero od lutego zacząć :-( Już mi to wszystko ostatnio strasznie wymęczyło głowe i ciągle chodze jakaś zdenerwowana bo ciągle myśle o fasolkowaniu :-( Odnosze wrażenie że zaniedbuje przez to nawet mojego M.. Może faktycznie lepiej isc na całego i nie patrzec na temperatury, wykresy i objawy.. Już sama nie wiem :-(

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak słucham historii wśród znajomych to albo zachodzą od razu, bez patrzenia na temperature śluz itd, albo nie moga zajść, mierzą wszystko i w którymś momencie mówią dość i na jakieś imprezie pod wpływem alkoholu niespodziewanie udaje się :)Także coś w tym jest, trzeba urządzić miły wieczór z alkoholem i będzie fasolka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poziomka ja swojemu P już zapowiedziałam, jak teraz nie wyjdzie to kolejny cykl bez sprawdzania temp, śluzu itd :)

• MadBoy Koleżanka

Wysłany: 19 grudnia 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skrabarka, mam to samo! Cierpię na bezsenność a zawsze byłam strasznym śpiochem, budzę się w nocy po 10 razy a potem w dzień chodzę nieprzytomna..Nie mam żadnych objawów..tylko wykres daje mi nadzieję, no i pojawił się trądzik, ale to żaden objaw ;) Najbardziej mnie "martwi", że piersi nie bolą ;) testuje w Wigilię, ale mam przeczucie, że znowu nie wyszło.

• MadBoy Koleżanka

Wysłany: 19 grudnia 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ps. spojrzałam na Twój wykres i na objawy chyba jest zdecydowanie za wcześnie :)

• kama005 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka. Ja prawie codziennir nir mogę zasnąć. Piję przed snem meliskę :) i nawet trochę pomaga :)

1usapiqvhk164civ.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MadBoy wrote:
    ps. spojrzałam na Twój wykres i na objawy chyba jest zdecydowanie za wcześnie :)

toć ja to wiem :) ot już się śmiałam do dziewczyn że zdrowy rozsądek swoje a moja głupia głowa swoje :) jak się człowiek tyle miesięcy stara, to ciężko emocje i oczekiwania odseparować ;-/

jedyne co oprócz tempki może dać nadzieje, to właśnie brak objawów - pomijam napięty brzuch bo to nowość, a senność to wynik zarwanych dwóch nocy. Wszystko można logicznie wyjaśnić - ale jakby nie patrzeć to ten cykl jest całkowicie inny niż kilka poprzednich. Po 20dc przeważnie mam olbrzymi apetyt, bolą mnie piersi, pobolewają jajniki i mam mega trądzik, a tydzień przed @ zaczyna się zabawa z bólem głowy i jazda z humorami i PMS. A tymczasem do @ 10 dni i cisza na froncie :) i bardzo dobrze, niech tak zostanie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MadBoy wrote:
    skrabarka, mam to samo! Cierpię na bezsenność a zawsze byłam strasznym śpiochem, budzę się w nocy po 10 razy a potem w dzień chodzę nieprzytomna..Nie mam żadnych objawów..tylko wykres daje mi nadzieję, no i pojawił się trądzik, ale to żaden objaw ;) Najbardziej mnie "martwi", że piersi nie bolą ;) testuje w Wigilię, ale mam przeczucie, że znowu nie wyszło.

jesteś tylko jeden dc przede mną :) u Ciebie dzisiaj 21dc a u mnie 20dc :) tylko owu miałyśmy w innym czasie (teoretycznie)

• MadBoy Koleżanka

Wysłany: 19 grudnia 2014, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie...nigdy wcześniej nie miałam tak wcześnie owulacji :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie pierwszą też w 11dc cyklu wyznaczyło i objawy okołoowulacyjne - śluz, bóle jajników itd wskazywały że tak mogło być, ale testy owu i temp jednak na 16dc wskazywały, a i tak OF znowu mi ją zmienił ;)

• MadBoy Koleżanka

Wysłany: 20 grudnia 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mialas kiedys tak wczesnie owulacje?zastanawiam sie czy w takiej sytuacji jest w ogole szansa na zajscie w ciaze...

‹‹ 382 383 384 385 386 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ