PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Nie zgadniecie jaki ja miałam "objaw" w pierwszej ciąży niespodziance (poza tym nic specjalnego nie zwróciło mojej uwagi). Przyśniło mi się wnętrze macicy i w nim bobas^^ hehe
no i jakoś sen okazał się proroczy ;]
skabarka, Misi@, anucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykama a ja w ogóle nie mam snów. dopadły mnie bezsenne noce ;-/ to jakaś masakra jest! drugi dzień z rzędu do 2 w nocy się turlam i spać nie mogę, a teraz ledwo na oczy patrzę ;-/ objawów nie mam żadnych kompletnie - aż spr wykres z poprzedniego cyklu, to w tym czasie już mnie piersi bolały, głowa, jajniki, brzuch, miałam trądzik.... a teraz NIC! Jedynie odczuwam takie napięcie/ciągnięcie w dole brzucha... wszystko inne minęło ba, nawet śluz mam tylko kremowy i jest go sporo, ale nie za dużo, a w tamtym cyklu to mnie wodnisto rozciągliwy zalewał...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 12:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja tez trzymam za Ciebie kciuki skabarka a co do snu to ja miałam ostatnio okropny sen bo śmierć mojej bliskiej osoby(pierwszy raz w życiu taki miałam a zwykle pamietam swoje sny) który ponoć zwiastuje dziecko.. No ale to tylko sen więc się nie nastawiam:) a co do objawów to nie wiem czy bóle prawego jajnika i podbrzusza są ważne bo z tego co czytałam wiele kobiet bolały jajniki i @ przyszła.. No ale jak nie w grudniu to w styczniu
-
Oj tam , mi też się śniło tak i to najbliższej osoby i do tej pory żadna fasolka się nie pojawiła a to było pół roku temu prawie ten sen Ja czekam aż ta wredota @ się skończy żeby zaczac staranka Ale zastanawiam się czy nie odpuścić i dopiero od lutego zacząć Już mi to wszystko ostatnio strasznie wymęczyło głowe i ciągle chodze jakaś zdenerwowana bo ciągle myśle o fasolkowaniu Odnosze wrażenie że zaniedbuje przez to nawet mojego M.. Może faktycznie lepiej isc na całego i nie patrzec na temperatury, wykresy i objawy.. Już sama nie wiemAlicja . ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualnyJa jak słucham historii wśród znajomych to albo zachodzą od razu, bez patrzenia na temperature śluz itd, albo nie moga zajść, mierzą wszystko i w którymś momencie mówią dość i na jakieś imprezie pod wpływem alkoholu niespodziewanie udaje się :)Także coś w tym jest, trzeba urządzić miły wieczór z alkoholem i będzie fasolka
-
nick nieaktualny
-
skrabarka, mam to samo! Cierpię na bezsenność a zawsze byłam strasznym śpiochem, budzę się w nocy po 10 razy a potem w dzień chodzę nieprzytomna..Nie mam żadnych objawów..tylko wykres daje mi nadzieję, no i pojawił się trądzik, ale to żaden objaw Najbardziej mnie "martwi", że piersi nie bolą testuje w Wigilię, ale mam przeczucie, że znowu nie wyszło.
-
nick nieaktualnyMadBoy wrote:ps. spojrzałam na Twój wykres i na objawy chyba jest zdecydowanie za wcześnie
toć ja to wiem ot już się śmiałam do dziewczyn że zdrowy rozsądek swoje a moja głupia głowa swoje jak się człowiek tyle miesięcy stara, to ciężko emocje i oczekiwania odseparować ;-/
jedyne co oprócz tempki może dać nadzieje, to właśnie brak objawów - pomijam napięty brzuch bo to nowość, a senność to wynik zarwanych dwóch nocy. Wszystko można logicznie wyjaśnić - ale jakby nie patrzeć to ten cykl jest całkowicie inny niż kilka poprzednich. Po 20dc przeważnie mam olbrzymi apetyt, bolą mnie piersi, pobolewają jajniki i mam mega trądzik, a tydzień przed @ zaczyna się zabawa z bólem głowy i jazda z humorami i PMS. A tymczasem do @ 10 dni i cisza na froncie i bardzo dobrze, niech tak zostanie -
nick nieaktualnyMadBoy wrote:skrabarka, mam to samo! Cierpię na bezsenność a zawsze byłam strasznym śpiochem, budzę się w nocy po 10 razy a potem w dzień chodzę nieprzytomna..Nie mam żadnych objawów..tylko wykres daje mi nadzieję, no i pojawił się trądzik, ale to żaden objaw Najbardziej mnie "martwi", że piersi nie bolą testuje w Wigilię, ale mam przeczucie, że znowu nie wyszło.
jesteś tylko jeden dc przede mną u Ciebie dzisiaj 21dc a u mnie 20dc tylko owu miałyśmy w innym czasie (teoretycznie) -
nick nieaktualny