PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyno ja mam sporo śluzu ale kremowego i ciągle mi zimno, zwłaszcza w stopy i w dłonie, ale ja do @ mam jeszcze 7 dni więc u mnie wszystko się może zdarzyć
a dzisiaj już nic mnie nie boli, podbrzusze które było napięte i mi dokuczało dzisiaj tylko ćmi... objawów zero nawet piersi mnie nie bolą, a zazwyczaj tydzień przed @ to już masakra byłaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 13:04
-
ciekawe czy te ,,objawy" rzeczywiscie istnieja czy to bardziej wymysl naszej wyobrazni...bo jednak mnostwo rzeczy mozna sobie wmowic...ja przed pierwsza ciaza chyba nie mialam zadnych objawów..kompletnie nie pamietam:/ ale to byl wtedy jedyny miesiac gdzie nie czekałam na 2 kreski..nawet nie wiem kiedy minal cykl i snilam ze zaciazylam..zrobilam test 3 dni przed @ sie okazalo i byl pozytywny:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyteż słyszałam że tak może być, chociaż ja biorę i skutków ubocznych nie zauważyłam
ja wypadam z testowania w tym cyklu ;-/ progesteron mam ok, ale prl 39,69 załamałam się 29.12 śmigam do gina po coś na zbicie tego dziadostwa i kolejny cykl przed nami ;-/ szkoda ;-/ -
nick nieaktualnya dzisiaj się dowiedziała, że prolaktynę to trzeba naczczo robić, dwie h po wstaniu i bezstresowo.... no naczczo poszłam, ale zaraz po wstaniu i każde pobranie krwi to dla mnie mega stres bo piekielnie sie tego boję.. i tak się zastanawiam - może to mi wynik tak zwiększyło!! także w niedzielę idę na bete i prl sobie przy okazji jeszcze raz zrobie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny