PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane, jestem na forum nowa i postanowiłam dołączyć do tematu. Otóż do mojego testowania jeszcze daleko bo spodziewamy okres 7 stycznia, jednak zauważyłam dziwne rzeczy od wczoraj, wczoraj bardzo silny ból podbrzusza promieniujący aż do krzyża, dziś nagły spadek tempki , dosyc spory i szyjka zmieniła położenie. była nisko i twarda a teraz jest wysoko i rozpulchniona tak jakby+ dalej lekki ból podbrzusza. Czy któraś tak miała? Sama nie wiem czy mam mieć jeszcze jakąś nadzieje czy nie... staram się o dzidzie z mężem dopiero 3 cykle dlatego próbuje sobie wmówić , że nawet jak nie teraz to za miesiąc. Co o tym sądzicie?Synuś Antoś - 23.03.2016r.
-
właśnie wiem, że długo do okresu jednak co próbuję o tym nie myśleć i mi sie udaje chociaż na chwile to potem znów to do mnie wraca. Wczoraj mąż mi rozmasował krzyż , bo nie mogłam sobie miejsca znaleźć tak bolało , ale moze moj organizm już sam sobie wymyśla wszystko. Nie chcę się znow rozczarować , bo to boli jak cholera dlatego wmawiam sobie, że to jeszcze nie to.Synuś Antoś - 23.03.2016r.
-
niecierpliwa wiem coś o tym, spokojnie wrzuć na luz a napewno się uda w tym miesiącu nawet nie myślałam o tym żebym była w ciązy żadnych testów owulacyjnych ( chociaż w szafce ich z 50) i boom jest
Spokojnie napij sie winka obejrzyj jakiś fajny film a wszystko się ułoży ) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyceska wrote:nie ma za co każa z nas przez to przechodziła, przechodzi ale zimne stopy i ręce to dobry oznak
Z tego co czytam co drugiej kobiecie w ciązy zimno
no mi zimno... w dłonie i stopy i przez to zasnąć nie mogę, no ba jak z takimi lodami spać?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny