X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • KASIKK Ekspertka

Wysłany: 6 stycznia 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HEJJ JEST TU KTO

c176900d96ca5acc9fc01211f7895690.png
  • Toa Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasikk ja jeszcze jestem :)

3917bd3e8d73a01ab1b83b758246ebe4.png
    c55f3e3kmvx0lmmb.png
  • anucha Przyjaciółka

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos tu się towarzystwo wykruszyło...

• patrycja87 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zrobiłam test dzisiaj w pon ma być @ a ja mam dwie kreski, nie wiem czy się już cieszyć brzuch trochę boli ...

Cigaretta lubi tę wiadomość

Trzymam kciuki żeby u każdej z nas zabiło maleńkie serduszko :)
    oar8skjoxel36ri5.png
    [ur
    km5sdf9hq6q185b9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toa gratulacje :)

Patrycja powtórz test, lub idź na bete jutro, ale wydaje mi się, że powoli można Ci gratulować :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 13:19

• patrycja87 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje objawy pierwszy raz nam mrowienie w piersiach a przed @ nigdy nic nie czuje. Parę dni łapie mnie zgaga , lekko boli podbrzusze jak na @

Morisek28 lubi tę wiadomość

oar8skjoxel36ri5.png
    [ur
    km5sdf9hq6q185b9.png

• adgam Ekspertka

Wysłany: 15 stycznia 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    jestem nowa i nie wiem co mam myslec. Moze Wy mi pomozecie swoimi doswiadczeniami. Moze od poczatku:
    Staramy sie z mezem od ponad roku (rok i dwa m.) z czego 8 miesiecy lecze sie u
    endokrynologa. Mam nadczynnosc. Zaczelo sie torbielem na jajniku, ktory sam sobie poszedl przed samym zabiegiem. Potem wykryto tarczyce i tak pomalu pani dr mnie leczy. biore euthyrox 25 i teraz dostalam bromergon na podwyzszona prolaktyne. biore go od 2 tyg. czuje sie super ale okres mi sie spoznia, albo cykl sie wydluzyl i tu nie wiem co mam robic. ogolnie cykle mialam zawsze nieregularne, przez pol roku bralam luteine i po tym okres wrocil. Cykle po luteinie:
    1 cykl 20 dniowy, 2 cykl 21 dniowy a trzeci 22 dniowy, a teraz 25 dc z bromkiem i nic nie ma okresu pelno sluzu bol jajnikow i brzucha i nie wiem juz mam dosc. robic test ? nie chce kolejnego rozczarowania :-/ Mial ktos tak? bede wdzieczna za jakiekolwiek sugestie.

starania od 2013 r.
    pco, nadczynność tarczycy, wysoka prolaktyna
    wysokie AMH
    problem męski
    Bhcg 5dpt 15,7
    7dpt 88,9
    ❄️X14 w zapasie
  • adgam Ekspertka

Wysłany: 16 stycznia 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No chyba tak zrobie..trudno moze sie znow rozczaruje,
    A kto bral z Was bromek albo luteine cokolwiek z tzw. Wspomagaczy

starania od 2013 r.
    wysokie AMH
    problem męski
    Bhcg 5dpt 15,7
    7dpt 88,9
    ❄️X14 w zapasie
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Drogie Koleżanki:)

jestem tu nowa,ale obserwuję Was od dawna:) moja historia jest krótka: pół roku starań na clo i dupha. i nic!!! w tym miesiąc nic nie wzielam i tak jak wy czekam na testowanie:) ale zanim to nastąpi to oczywiście mam pewne objawy- przez 3 dni straszny ból brzucha( podobny przy zapaleniu pęcherza a może to i zapalenie ) i do tego dziś zauważyłam na wkladce maleńkie, maciupeńkie czerwone kropki. Oczywiście wujek gogle powiedział ze to na bank ciaza! zrobiłam test dziś ( tak wiem wiem za wcześnie) i nic. Czy ktoras z was ma cos podonego? Czy może już jestem w fazie urojenia!

ps. to samo pytanie napisałam na innym forum, ale chyba mnie olali:)

• adgam Ekspertka

Wysłany: 16 stycznia 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda84 moze to plamienie implantacyjne ? test za wczesnie raczej, wiec ja bym powtorzyla.

starania od 2013 r.
    wysokie AMH
    problem męski
    Bhcg 5dpt 15,7
    7dpt 88,9
    ❄️X14 w zapasie
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie by było gdyby to było plamienie implementacyjne, w sumie to nie mam wytłumaczenia dla tego czegoś.

• adgam Ekspertka

Wysłany: 17 stycznia 2015, 00:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zycze Ci z calego serducha zeby tak wlasnie bylo i @malpa nie przyszla:-)

starania od 2013 r.
    wysokie AMH
    problem męski
    Bhcg 5dpt 15,7
    7dpt 88,9
    ❄️X14 w zapasie
  • kasialora Koleżanka

Wysłany: 18 stycznia 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej;)
    jestem tu nowa, ale od dłuzszego czasu czytam wasze posty:) I doszłam do wniosku, ze siła sugestii jest bardzo bardzo silna! Wmawiam sobie cały czas, ze sie udało... U mnie sytuacja wyglada tak. Cykle 28-31 dni. 1 dzien ostatniego cyklu 29.12 dni plode- 11-15.01(14-18 dc). Z narzeczonym były przytulanki 9.01, od tamtej pory mmiałam do wczoraj (tj.17.01) bóle podbrzusza, ból kręgosłupa, lekkie zawroty głowy i takie dziwne napięcia brzucha. Temperatura od wczoraj wzrasta (dzisiaj 37,1) ale objawy ustąpiły. Test owulacyjny wychodzi pozytywny (podobno w ciązy zawsze wychodza pozytywne). Nie wiem co mam sadzic. Mam nadzieje, ze sie udało, ale martwi mnie to, ze bóle ustały.. Co myslicie?

• kasialora Koleżanka

Wysłany: 19 stycznia 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Nikogo tu nie ma, ale poużalam się trochę, może lepiej mi się zrobi.. Dzisiaj temperatura spadła, pewnie @ niedlugo przyjdzie. Niestety sie nie udalo, widocznie teraz jest nieodpowiedni czas ;( a jak u Was?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś

Czytam i czytam wasze wpisy ...U mnie temperatura wzrasta ,@ nie ma,pobolewa mnie podbrzusze ,rano nie mogę wstać z łóżka a w nocy spać. Ręce i stopy mam po prostu lodowate. Zwariować idzie ,test zrobiony dwa dni przed spodziewana @ w godzinach popołudniowych - negatywny.

9ee8ee5a590040466b78c40734cc4661.png

• kasialora Koleżanka

Wysłany: 20 stycznia 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie temp spada, ale objawy mam dziwne... Bolą mnie pachwiny! i podbrzusze tak dziwnie.. A jak u Was, Drogie Panie?

• Foto_Anna Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny!
    Dziś mój 9 dpo. Objawy - jak te zaznaczone na wykresie. Pobolewa mnie coś czasem, zakłuje, pociągnie w podbrzuszu.... Nie potrafię idealnie odróżniać bólu jajników od innego bólu, jest podobny do miesiączkowego ( i za to dostałam od detektora ciąży 2 pkt :) )
    Czy detektor oznak ciąży daje punkty/ procenty na pozytywny test ciążowy za temperatuty? :)
    PS. Oczywiście był dizs test ciążowy :) Negatywny, bo jest wcześnie. Ale zakładce "galeria--> galeria testów" już w 9 dpo wychodziły niektórym pozytywne, więc i tak będę aż do terminu @ robiła test :)
    Termin @ w sobotę, czy ktoś ma podobnie- weekend weekendem sądu i wyników??? :)

zem3anlikdzagrk5.png

Szczęścia nie można kupić, ale można je sobie urodzić :)
  • patrycja87 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane mnie bolał brzuch jak na @ wszystko było identyczne. Jedyne co dało do myślenia to piersi moje nigdy nie były wrażliwe, a nagle je czułam. Test pozytywny 12 dpo

oar8skjoxel36ri5.png
    [ur
    km5sdf9hq6q185b9.png

• tapir19 Koleżanka

Wysłany: 21 stycznia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.Jestem tu nowa, to nasz pierwszy cykl staran. Testowac bede w poniedzialek, dzien spodziewanej miesiaczki. Moje objawy narazie to bol miesiaczkowy, czestomocz. A co mnie dziwi najbardziej to brak bolu piersi, zawsze na okolo 1,5 tygodnia przed @ nie moglam ich dotknac z bolu a teraz nic. Nie nastawiam sie na nic bo to dopiero nasz pierwszy raz. Zycze wam wszystkim dziewczyny powodzenia i dwoch kreseczek na testach. Pozdrawiam

ganndqk3s0oeyp3v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ja niestety znów zaczynam od nowa, choc objawy byly to jednak na @.

‹‹ 387 388 389 390 391 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ