PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam,
jestem nowa i nie wiem co mam myslec. Moze Wy mi pomozecie swoimi doswiadczeniami. Moze od poczatku:
Staramy sie z mezem od ponad roku (rok i dwa m.) z czego 8 miesiecy lecze sie u
endokrynologa. Mam nadczynnosc. Zaczelo sie torbielem na jajniku, ktory sam sobie poszedl przed samym zabiegiem. Potem wykryto tarczyce i tak pomalu pani dr mnie leczy. biore euthyrox 25 i teraz dostalam bromergon na podwyzszona prolaktyne. biore go od 2 tyg. czuje sie super ale okres mi sie spoznia, albo cykl sie wydluzyl i tu nie wiem co mam robic. ogolnie cykle mialam zawsze nieregularne, przez pol roku bralam luteine i po tym okres wrocil. Cykle po luteinie:
1 cykl 20 dniowy, 2 cykl 21 dniowy a trzeci 22 dniowy, a teraz 25 dc z bromkiem i nic nie ma okresu pelno sluzu bol jajnikow i brzucha i nie wiem juz mam dosc. robic test ? nie chce kolejnego rozczarowania Mial ktos tak? bede wdzieczna za jakiekolwiek sugestie.starania od 2013 r.
pco, nadczynność tarczycy, wysoka prolaktyna
wysokie AMH
problem męski
Bhcg 5dpt 15,7
7dpt 88,9
❄️X14 w zapasie -
No chyba tak zrobie..trudno moze sie znow rozczaruje,
A kto bral z Was bromek albo luteine cokolwiek z tzw. Wspomagaczystarania od 2013 r.
pco, nadczynność tarczycy, wysoka prolaktyna
wysokie AMH
problem męski
Bhcg 5dpt 15,7
7dpt 88,9
❄️X14 w zapasie -
nick nieaktualnyWitam Drogie Koleżanki:)
jestem tu nowa,ale obserwuję Was od dawna:) moja historia jest krótka: pół roku starań na clo i dupha. i nic!!! w tym miesiąc nic nie wzielam i tak jak wy czekam na testowanie:) ale zanim to nastąpi to oczywiście mam pewne objawy- przez 3 dni straszny ból brzucha( podobny przy zapaleniu pęcherza a może to i zapalenie ) i do tego dziś zauważyłam na wkladce maleńkie, maciupeńkie czerwone kropki. Oczywiście wujek gogle powiedział ze to na bank ciaza! zrobiłam test dziś ( tak wiem wiem za wcześnie) i nic. Czy ktoras z was ma cos podonego? Czy może już jestem w fazie urojenia!
ps. to samo pytanie napisałam na innym forum, ale chyba mnie olali:) -
nick nieaktualny
-
hej;)
jestem tu nowa, ale od dłuzszego czasu czytam wasze posty:) I doszłam do wniosku, ze siła sugestii jest bardzo bardzo silna! Wmawiam sobie cały czas, ze sie udało... U mnie sytuacja wyglada tak. Cykle 28-31 dni. 1 dzien ostatniego cyklu 29.12 dni plode- 11-15.01(14-18 dc). Z narzeczonym były przytulanki 9.01, od tamtej pory mmiałam do wczoraj (tj.17.01) bóle podbrzusza, ból kręgosłupa, lekkie zawroty głowy i takie dziwne napięcia brzucha. Temperatura od wczoraj wzrasta (dzisiaj 37,1) ale objawy ustąpiły. Test owulacyjny wychodzi pozytywny (podobno w ciązy zawsze wychodza pozytywne). Nie wiem co mam sadzic. Mam nadzieje, ze sie udało, ale martwi mnie to, ze bóle ustały.. Co myslicie? -
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny!
Dziś mój 9 dpo. Objawy - jak te zaznaczone na wykresie. Pobolewa mnie coś czasem, zakłuje, pociągnie w podbrzuszu.... Nie potrafię idealnie odróżniać bólu jajników od innego bólu, jest podobny do miesiączkowego ( i za to dostałam od detektora ciąży 2 pkt )
Czy detektor oznak ciąży daje punkty/ procenty na pozytywny test ciążowy za temperatuty?
PS. Oczywiście był dizs test ciążowy Negatywny, bo jest wcześnie. Ale zakładce "galeria--> galeria testów" już w 9 dpo wychodziły niektórym pozytywne, więc i tak będę aż do terminu @ robiła test
Termin @ w sobotę, czy ktoś ma podobnie- weekend weekendem sądu i wyników??? -
Hej dziewczyny.Jestem tu nowa, to nasz pierwszy cykl staran. Testowac bede w poniedzialek, dzien spodziewanej miesiaczki. Moje objawy narazie to bol miesiaczkowy, czestomocz. A co mnie dziwi najbardziej to brak bolu piersi, zawsze na okolo 1,5 tygodnia przed @ nie moglam ich dotknac z bolu a teraz nic. Nie nastawiam sie na nic bo to dopiero nasz pierwszy raz. Zycze wam wszystkim dziewczyny powodzenia i dwoch kreseczek na testach. Pozdrawiam
-
nick nieaktualny