Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • KASIKK Ekspertka

Wysłany: 6 stycznia 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HEJJ JEST TU KTO

c176900d96ca5acc9fc01211f7895690.png
  • Toa Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasikk ja jeszcze jestem :)

3917bd3e8d73a01ab1b83b758246ebe4.png
    c55f3e3kmvx0lmmb.png
  • anucha Przyjaciółka

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos tu się towarzystwo wykruszyło...

• patrycja87 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zrobiłam test dzisiaj w pon ma być @ a ja mam dwie kreski, nie wiem czy się już cieszyć brzuch trochę boli ...

Cigaretta lubi tę wiadomość

Trzymam kciuki żeby u każdej z nas zabiło maleńkie serduszko :)
    oar8skjoxel36ri5.png
    [ur
    km5sdf9hq6q185b9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toa gratulacje :)

Patrycja powtórz test, lub idź na bete jutro, ale wydaje mi się, że powoli można Ci gratulować :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 13:19

• patrycja87 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje objawy pierwszy raz nam mrowienie w piersiach a przed @ nigdy nic nie czuje. Parę dni łapie mnie zgaga , lekko boli podbrzusze jak na @

Morisek28 lubi tę wiadomość

oar8skjoxel36ri5.png
    [ur
    km5sdf9hq6q185b9.png

• adgam Ekspertka

Wysłany: 15 stycznia 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    jestem nowa i nie wiem co mam myslec. Moze Wy mi pomozecie swoimi doswiadczeniami. Moze od poczatku:
    Staramy sie z mezem od ponad roku (rok i dwa m.) z czego 8 miesiecy lecze sie u
    endokrynologa. Mam nadczynnosc. Zaczelo sie torbielem na jajniku, ktory sam sobie poszedl przed samym zabiegiem. Potem wykryto tarczyce i tak pomalu pani dr mnie leczy. biore euthyrox 25 i teraz dostalam bromergon na podwyzszona prolaktyne. biore go od 2 tyg. czuje sie super ale okres mi sie spoznia, albo cykl sie wydluzyl i tu nie wiem co mam robic. ogolnie cykle mialam zawsze nieregularne, przez pol roku bralam luteine i po tym okres wrocil. Cykle po luteinie:
    1 cykl 20 dniowy, 2 cykl 21 dniowy a trzeci 22 dniowy, a teraz 25 dc z bromkiem i nic nie ma okresu pelno sluzu bol jajnikow i brzucha i nie wiem juz mam dosc. robic test ? nie chce kolejnego rozczarowania :-/ Mial ktos tak? bede wdzieczna za jakiekolwiek sugestie.

starania od 2013 r.
    pco, nadczynność tarczycy, wysoka prolaktyna
    wysokie AMH
    problem męski
    Bhcg 5dpt 15,7
    7dpt 88,9
    ❄️X14 w zapasie
  • adgam Ekspertka

Wysłany: 16 stycznia 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No chyba tak zrobie..trudno moze sie znow rozczaruje,
    A kto bral z Was bromek albo luteine cokolwiek z tzw. Wspomagaczy

starania od 2013 r.
    wysokie AMH
    problem męski
    Bhcg 5dpt 15,7
    7dpt 88,9
    ❄️X14 w zapasie
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Drogie Koleżanki:)

jestem tu nowa,ale obserwuję Was od dawna:) moja historia jest krótka: pół roku starań na clo i dupha. i nic!!! w tym miesiąc nic nie wzielam i tak jak wy czekam na testowanie:) ale zanim to nastąpi to oczywiście mam pewne objawy- przez 3 dni straszny ból brzucha( podobny przy zapaleniu pęcherza a może to i zapalenie ) i do tego dziś zauważyłam na wkladce maleńkie, maciupeńkie czerwone kropki. Oczywiście wujek gogle powiedział ze to na bank ciaza! zrobiłam test dziś ( tak wiem wiem za wcześnie) i nic. Czy ktoras z was ma cos podonego? Czy może już jestem w fazie urojenia!

ps. to samo pytanie napisałam na innym forum, ale chyba mnie olali:)

• adgam Ekspertka

Wysłany: 16 stycznia 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda84 moze to plamienie implantacyjne ? test za wczesnie raczej, wiec ja bym powtorzyla.

starania od 2013 r.
    wysokie AMH
    problem męski
    Bhcg 5dpt 15,7
    7dpt 88,9
    ❄️X14 w zapasie
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie by było gdyby to było plamienie implementacyjne, w sumie to nie mam wytłumaczenia dla tego czegoś.

• adgam Ekspertka

Wysłany: 17 stycznia 2015, 00:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zycze Ci z calego serducha zeby tak wlasnie bylo i @malpa nie przyszla:-)

starania od 2013 r.
    wysokie AMH
    problem męski
    Bhcg 5dpt 15,7
    7dpt 88,9
    ❄️X14 w zapasie
  • kasialora Koleżanka

Wysłany: 18 stycznia 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej;)
    jestem tu nowa, ale od dłuzszego czasu czytam wasze posty:) I doszłam do wniosku, ze siła sugestii jest bardzo bardzo silna! Wmawiam sobie cały czas, ze sie udało... U mnie sytuacja wyglada tak. Cykle 28-31 dni. 1 dzien ostatniego cyklu 29.12 dni plode- 11-15.01(14-18 dc). Z narzeczonym były przytulanki 9.01, od tamtej pory mmiałam do wczoraj (tj.17.01) bóle podbrzusza, ból kręgosłupa, lekkie zawroty głowy i takie dziwne napięcia brzucha. Temperatura od wczoraj wzrasta (dzisiaj 37,1) ale objawy ustąpiły. Test owulacyjny wychodzi pozytywny (podobno w ciązy zawsze wychodza pozytywne). Nie wiem co mam sadzic. Mam nadzieje, ze sie udało, ale martwi mnie to, ze bóle ustały.. Co myslicie?

• kasialora Koleżanka

Wysłany: 19 stycznia 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Nikogo tu nie ma, ale poużalam się trochę, może lepiej mi się zrobi.. Dzisiaj temperatura spadła, pewnie @ niedlugo przyjdzie. Niestety sie nie udalo, widocznie teraz jest nieodpowiedni czas ;( a jak u Was?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś

Czytam i czytam wasze wpisy ...U mnie temperatura wzrasta ,@ nie ma,pobolewa mnie podbrzusze ,rano nie mogę wstać z łóżka a w nocy spać. Ręce i stopy mam po prostu lodowate. Zwariować idzie ,test zrobiony dwa dni przed spodziewana @ w godzinach popołudniowych - negatywny.

9ee8ee5a590040466b78c40734cc4661.png

• kasialora Koleżanka

Wysłany: 20 stycznia 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie temp spada, ale objawy mam dziwne... Bolą mnie pachwiny! i podbrzusze tak dziwnie.. A jak u Was, Drogie Panie?

• Foto_Anna Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny!
    Dziś mój 9 dpo. Objawy - jak te zaznaczone na wykresie. Pobolewa mnie coś czasem, zakłuje, pociągnie w podbrzuszu.... Nie potrafię idealnie odróżniać bólu jajników od innego bólu, jest podobny do miesiączkowego ( i za to dostałam od detektora ciąży 2 pkt :) )
    Czy detektor oznak ciąży daje punkty/ procenty na pozytywny test ciążowy za temperatuty? :)
    PS. Oczywiście był dizs test ciążowy :) Negatywny, bo jest wcześnie. Ale zakładce "galeria--> galeria testów" już w 9 dpo wychodziły niektórym pozytywne, więc i tak będę aż do terminu @ robiła test :)
    Termin @ w sobotę, czy ktoś ma podobnie- weekend weekendem sądu i wyników??? :)

zem3anlikdzagrk5.png

Szczęścia nie można kupić, ale można je sobie urodzić :)
  • patrycja87 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane mnie bolał brzuch jak na @ wszystko było identyczne. Jedyne co dało do myślenia to piersi moje nigdy nie były wrażliwe, a nagle je czułam. Test pozytywny 12 dpo

oar8skjoxel36ri5.png
    [ur
    km5sdf9hq6q185b9.png

• tapir19 Koleżanka

Wysłany: 21 stycznia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.Jestem tu nowa, to nasz pierwszy cykl staran. Testowac bede w poniedzialek, dzien spodziewanej miesiaczki. Moje objawy narazie to bol miesiaczkowy, czestomocz. A co mnie dziwi najbardziej to brak bolu piersi, zawsze na okolo 1,5 tygodnia przed @ nie moglam ich dotknac z bolu a teraz nic. Nie nastawiam sie na nic bo to dopiero nasz pierwszy raz. Zycze wam wszystkim dziewczyny powodzenia i dwoch kreseczek na testach. Pozdrawiam

ganndqk3s0oeyp3v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ja niestety znów zaczynam od nowa, choc objawy byly to jednak na @.

‹‹ 387 388 389 390 391 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ